- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #363 üzenetére
Ez szerintem sem akaszthatna meg egy ssdt igaz kb egy eve az egyik laptopomban hasznaltam "olcsobb" kingston ssdt es az is masolas kozben "beallt", azt lecsereltem egy jobb oczre es gyonyoruen ment masolas kozben is. Azert kivancsi lennek a primeban levo ssd tipusara es parametereier. Remelem nem sikerult valami olcsobb tipust beleintegralnia az asusnak.
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #354 üzenetére
Ott a pont!
-
JOkE01
tag
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #347 üzenetére
Igen, valós oka volt. A wifi szakadozott és lassú volt. Valamint a végére akartam járni, hogy mi az igazság a sokak által emlegetett konstrukciós hibával kapcsolatban.
-
JOkE01
tag
Szétkaptam a prime-ot, csináltam pár wifi tesztet. 30-50%-al nőtt a letölési sebesség. Úgy, hogy csak egy plusz "antennát" használtam, ahogy a youtube videon láttam. Ezen tényleg ledöbbentem. Ami a legjobb az egészben, hogy az érintkezők alá raktam pár apró "papír éket" így jobban nekifeszülnek a burkolatnak és a plusz antennával mért sebességkülönbség már csak 10-20%-ra esett vissza. Most a lakás leg"leárnyékoltabb" részében is 3-as a wifi térerő az eddigi 1-2 helyett és stabil a le feltöltés.
Nem mondom, hogy bárki is csinálja utánam de nekem bejött.
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #332 üzenetére
Persze csak ha addig az asus nem törli a specifikációból, hogy tölthető az akksi, mert ha igen akkor ez a gép is bizony hibátlan...
(Bocsi de ez túl magas labda volt
)
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Elszabaduló indulatok? Bennem? Én inkább úgy érzem beletörődtem és elfogadtam a hibáit, ezért írtam, hogy nincs mit tenni majd a következő transformer jobb lesz, felháborodott fórumtársnak írtam, hogy a tanulság, ne vegyen több asus táblát. Persze nem Ő az egyetlen aki "kicsit" ki van akadva, de nem akarok ezzel felesleges vitát indítani, valakinek minden működik rendessen van akinek nem (sajnos nekem sem).
Alternatívák most még nincsenek, pár hírt átolvastam viszont készülő tabletekről és nem egyben lesz IPS panel és tegra 3 remélhetőleg a specifikációknak megfelelően működően és nem követik az asus nem túl korrekt hozzáállását. Szóval ne félj lesz miből választani.
-
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #306 üzenetére
Teljesen megértelek és igazat adok, de úgy néz ki nincs mit tenni. Az asus nem igazán ismeri el, hogy egyes készülékek wifi és gps problémákkal küzdenek. Egy tanulság van: Soha többé asus táblagépet. És nem is lesz nehéz másikat választani...
Sajnálom mert vártam nagyon ezt a gépet és bíztam az asus-ba.
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #256 üzenetére
Nalam is tobbszor elofordult, hogy lefagyott az ora es csak az ujrainditas segitett.
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #191 üzenetére
Hát ez szép válasz az Asus részéről! Azért a figyelmükbe ajánlanám az alábbi oldalt mielőtt mindenkit hülyének néznek aki kifogást mer emelni:
[link]IA fenti linken küldjön mindenki petíciót akinek wifi problémája van!!!
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #193 üzenetére
Engem érdekel, hogy mire jutsz, mert a tegnapi beszélgetésünk után én is írtam az asus-nak, de még nem válaszoltak.
A router csere nem csak az új router jelerőssége miatt hozott javulást? Milyen távol és mennyire akadályozva (fal, ablak, ajtó..) voltál a routertől amikor tesztelted vele a prime-ot?
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #186 üzenetére
Szerintem igen.
Ha megjön a
válasz légyszi írj én is attól teszem függővé, hogy mit csinálok vele. -
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #184 üzenetére
Én egy keveset próbálgattam a honeycombal is mintha ott lényegessen jobb lett volna. Én is pont ezen hezitálok hogy maradjon vagy vigyem vissza. Esküszöm ha lehetne vennék hozzá usb-s wifit, ha az segítene.
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #181 üzenetére
Hát, ez gáz, ez üres duma az asus részéröl. Mi a következő lépés? Esetleg gar?
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #179 üzenetére
Nálam a wifi katasztrofális, egyszerűen nem hiszem el , hogy így sikerült elbaltázni. Ahol sgs2-m vígan tölt le 10-12 megával ez 4-7 között döcög sőt durván meg- meg akad.
Házi szerverről 1080p-s mkv-t simán viszi a telefonom wifin keresztül ez meg csak sd kártyáról vagy külső hdd-ről?
Ez most tényleg ennyit tud vagy vigyem szervizbe? Esetleg -mivel még 72 órán belül vagyok- vigyem vissza a boltba?
Ti mit tapasztaltatok?
Már tényleg úgy érzem én vagyok a hülye.
-
JOkE01
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a prime-osok táborába. Egyenlőre csak ismerkedek vele.
Egy biztos a kijelző gyönyörű a rendszer síma és gyors. Telefonom egy sgs2 nem érzek sebességbeli különbséget.
Szóval egyenlőre tetszik, Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged