ASUS Transformer Prime - méregdrága autobot

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az Asus viszonylag új versenyző az androidos mezőnyben, a táblagép-bizniszbe tavaly nyáron robbantak be a Transformer, majd a Slider névre hallgató készülékekkel. Mindkét masina egy egyszerű ötlet köré épült, a 10,1 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező masinákat egy-egy teljes kiosztású billentyűzettel támogatta meg a gyártó. A fizikai klaviatúra mellett mindkét gép remek formatervvel, korrekt anyaghasználattal és erős hardverrel rendelkezett, nem is csoda, hogy a honeycombos mezőny egyik legkeresettebb tagja a legelső Transformer volt.

Asus Transformer Prime
[+]

Érthető tehát, hogy a gyártó a Transformer Prime esetében sem akart elrugaszkodni a bevált recepttől. A billentyűzet mellett a masina többi aspektusán is fejlesztettek egy sort, a legnagyobb változáson a központ feldolgozóegység ment át. A készülékben ugyanis a piacon elsőként az NVIDIA legújabb mobil megoldása, a négy (plusz egy) magos processzorral szerelt Tegra 3 dübörög. Nagy volt tehát az öröm, amikor megérkezett a levél a hivatalos magyarországi képviselettől: mehetünk a gépért.

Asus Transformer Prime
[+]

A készülék egy méretes fekete dobozban érkezett, amely roppantmód hasonlít az előző Transformerek csomagolására. A végleges tartozékkínálatról nem tudunk nyilatkozni, hiszen mi mindössze egy speciális adatkábelt és egy töltőt kaptunk a masinához. Egy jókora kézikönyvre mindenképpen számíthatunk, de reméljük, hogy további tartozékok is lapulnak majd a jókora csomagban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés