Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Én is szétszedtem még egy hete, és egy szál vezetéket hozzáérintettem a gps antenna érintkezőköz. láss csodát egyből beugrott 8 hold. Szóval antenna gondok. Te miből csináltál antennát? olyan öntapadós réz szalagból mint ami a videón van? Ha igen akkor hol lehet olyat venni? Debrecenben nem találtam (vagy csak rossz helyen néztem).
-
Dr.Anonymus
addikt
amielőtt még elszabadulnak az indulatok, az én prime-om esetében a beállításokból nem került ki a gps, .... de kültéren sose néztem, szóval nem tudom mennyire működik.
a mapsban elég jól belő engem beltéren is, de ezt nem tudom hogy a wifi alapján teszi-e?
mellesleg az a felkiálltás hogy: "soha többé asus táblagépet" biztos nagyon keménykedősen hangzik, de ha körbenézek a piacon nem sok alternatívát látok...
laggolos samsung "csodák" dokkoló nélkül?szóval szerintem jó a prime, akkor is ha nem a gps a legnagyobb erőssége
off: egyébként az almán kívül az asus az egyetlen aki komolyan veszi a táblagép piacot, engem az új padfone-os 5letük is lenyűgözött...
-
TheGerike
tag
Azért ez nem egészen így működik, hogy akkor én ebbe most beletörődöm, mert a nagy Asusszal majd nem tudok mit kezdeni.
A dobozra rá van írva, hogy GPS van benne, akkor nekem működjön benn a GPS és kész. Meg fogom reklamálni, vagy legalább egy olyan választ akarok, hogy dolgoznak a szoftveres javításán a dolognak, mert ez így a vásárlók teljes megtévesztése. -
TheGerike
tag
De az milyen már??!?!? Most komolyan? Ilyet lehet csinálni? Hogy utólag kivesznek belőle funkciót?
Mert nekem pl működöt a GPS rendesen...
Komolyan mondom, ha ezt meglépik, akkor addig megyek, meg addig pedálozok még erre valakitől egy normális választ nem kapok! Vagy kérem vissza a vételárat, mert én nem erre a termékre fizettem ki azt a valag pénzt!
Eddig türelmes voltam, de most már kezdenek felcseszni! -
alba-regia
aktív tag
A jelerosseg jo. A tetoteren van a router, egy-ket teglafal arnyekolja. Az ujat a regi helyere raktam, a Primeot a haz tobb helyen hasznalom.
Azota tobbszor mertem sebesseget. Minden esetben hozta az elvartat megtorpanas, lassulas nelkul. Ezert azt gondolom, h ha a kesobbiekben fellepne a problema, csakis szoftveres lehet, mivel folyamatosan es stabilan mukodik mar 1-2 oraja.
-
alba-regia
aktív tag
-
alba-regia
aktív tag
Na közben felraktam a billentyűzetet, mert a képernyőn való írást két év alatt sem tudtam megszokni.
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy három napon belül visszaviszem. Ez holnap jár le.
Remélem, hogy találnak valami megoldást rá, mert egyéb problémám nem lenne vele, ill. ha szoftveresen orvosolható, legyen.
-
alba-regia
aktív tag
Ugyanez a tapasztalatom, szinten SGS2-vel, ill. asztali gephez merve is problemas a wifi.
Asus valasza nemreg erkezett:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Jelenleg melyik firmware verzió található a készüléken? Ezt a beállítások -> táblagépről menüpont alatt találja. Végzett esetleg gyári állapot visszaállítását a beállítások menüből, mert az android verziók közötti váltás okozhat beállítás, működési problémákat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest