- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Legyen így, ahogy mondod...
Én azért tartok tőle picit, hogy ezekből a márkákból a 64 GB-os, dokkolós verzió (ha jól láttam a HP-nál külön meg kell venni a klavit), jóval drágább lesz mint a T100; illetve - az alsókategóriás HP notik minőségéből kiindulva - a szignifikánsan jobb kivitelben sem vagyok biztos.
Mindenesetre megpróbálom megtapizni a héten, aztán meglátom. Szükségem lenne egy ilyen eszközre, de azért pár hetet (max. 1-2 hónapot) tudok várni. -
Seat
tag
Pontosan EZÉRT szubjektív a Te véleményed, mivel az objektivitás ott kezdődik,hogy minimum elkezded használni és FÉLRETESZED az ELŐÍTÉLETEIDET. De mivel max az üzletben nyomkodtad, ezért nem tudsz objektív lenni CSAK szubjektív. Tudom miről beszélek, mert kétségeim voltak nekem is mielőtt megvettem,válogatós vagyok, de amióta használom, kb 2hete a hibái ellenére, objektíven állíthatom,hogy igenis megéri az árát, korrektül összerakott masina. Ha magnézium ház kell, mert annak "hűvösebb" a fogása akkor tessék a surface forumban kereskedni. Folytathatnám de inkább használom és örülök hogy megvettem.Köszönöm.
-
Ezt kellett volna leírnod a 693-ban, amit itt, és senki nem szólt volna egy szót sem. Kézbefogtad, nem jött be, ennyi. Egyébként peace.
NGA: A hosszú irományom, ha visszaolvasol, igazából danih-nak szólt, csak magadra vetted te is. Korrektül leírtad, hogy mihez képest nem váltasz erre. A "kidolgozás gyengesége" normálisabb megfogalmazás, mint amit ő írt, mégha nem is érthető teljesen.
-
petlee23
csendes tag
Bár tudom beszéltünk már a kijelző fényerőről,ha jól tudom erről még nem volt szó:
Szóval azt már kikapcsoltam, hogy a fényerőt a külső világossághoz állitsa be a gép.De egyre nem tudok rájönni,pedig tegnap óta rajta vagyok:
Ha leveszem a töltőről úgy állítottam be hogy a fényerő 40% legyen.Ami le is csökken 100%-ról,ha működés közben veszem le a töltőről. De amikor töltő nélkül kezdem el használni, vagy esetleg alvásból ébred fel, akkor mindig nagyobb fényerővel kapcsol vissza.Energiasémáknál a spec.beállításoknál 40% ra tettem,ha telepről működik, és még a jobb oldalsó panelnél (beállítások,kijelző) is kb ott van a csúszka,de csak akkor halványul 40%ra, ha megérintem a fényerőcsuszkát a helyén. Remélem érthető a problémám.. :S
-
Egon
nagyúr
Ez mondjuk abszolút így van. Egy TN-paneles monitornak, nagyságrendekkel gagyibb képe van mint egy VA vagy IPS panellal szereltnek,
Nézegettem közben a (lehetséges majdani) konkurenciát: nem nagyon találtam a T100 közvetlen riválisát (de lehet hogy nem voltam elég alapos). A Lenovo és az Acer versenyzője 8 colos lesz, a HP-é ugyan 10 colos (vagy 11? nem emlékszem), de fullhd felbontással. Marad a Dell, de ott is 8 és 11 colos versenyzők indulnak, a nagyobb méretben fullhd felbontással és izmosabb (a rossznyelvek szerint 5 perc intenzív hajtás után a teljesítményt visszavevős) Atommal... -
Egon
nagyúr
Kár hogy ennyire rossz a minősége: már egészen beleéltem magam...
Kérdés, hogy mennyiért (és mikor) lesz értékelhető konkurenciája. Nyilván meg fogom tapizni, és saját tapasztalat alapján döntök.
Ami engem illet: max. 150K-t szánnék erre a cuccra, de csak akkor, ha minőségi kivitelt + 4 GB RAM-ot kapok cserébe (a felbontásba már belenyugodtam: végülis legalább a grafikus gyorsítóra kevesebb teher hárul)...
Ami a tapipadot illeti: szerintem akármilyen gagyi is, azzal még együtt lehet élni. Úgyis USB-s egeret és/vagy az érintőképernyőt használnám az esetek 99,9%-ában... -
lev@bps
csendes tag
Persze, nem rosszindulattal írtam - az ár/érték arány kiváló, de a fizikai minőség vitán felül alacsonyabb, csak ez engem nem zavar. Mondjuk én már eleve pozitív érzésekkel mentem neki a vásárlásnak, sok szempontból megváltás lesz egy Win8-as tablet az Android-hoz képest...
A touchpad-ről mintha valaki már írta volna itt a fórumban, hogy egy driver update-tel meg lehet oldani és már semmi gond nincs vele.
-
lev@bps
csendes tag
Szerintem abszolút nem olyan gáz a dolog, nekem a billentyűzettel sincs bajom - ezért az árért meg nehéz lenne többet várni, főleg teljes Win8-cal és Office-szal. Mondjuk én a tesztek alapján fel voltam készülve a sok műanyagra, viszont van Asus TF101-esem és 700-asom - még a 101-es is sokkal elegánsabb kialakítású, mint a 100-as, a 700-asról meg ne is beszéljünk... - de ezzel együtt nem zavaróan gagyi a 100-as sem szerintem.
-
DarkGubi
aktív tag
-
zsola32
őstag
én kérdeztem egy pécsi boltban, ott azt mondták, lehet hogy a jelenlegi forgalmazó vett egy 1 hónapos jogot, hogy csak ők árulhatják.
a csóka azt is mondta, hogy december elején már több helyen is lesz, és kapcsiból felhozott erre az esetre még1 példát...hogy x boltlánc melyik laptoppal csinálta uyanezt.én nem tudom mi az igazság, de lassan itt a december....
amit viszont tudok, postán nem fogom lerendelni vidékre, mert ez azért nem egy ekevas. -
satz18
őstag
Amikor sima micro USB akkor tölteni lehet mobiltöltővel és ha usb be dugjuk, akkor háttértárként funkcionál. Ha OTG kábelt dugsz rá akkor olyan mintha az egy klasszikus USB lenne. Tehát pl az én OTG hubomat ha rádugom, akkor azzal a micro USB-jém keresztül képes kezelni egy billentyűzetet, egy egeret, egy kontrollert és egy pendriveot egyszerre.
Ha nem teljesen világos, szívesen csinálok róla videót. -
vlevi
nagyúr
Szerintem bármelyik windows 8-on lehet tetszőleges nyelvet telepíteni utólag.
A Microsoft oldala legalábbis nem jelzi, hogy csak pro, enterprise, .. változatoknál lehetne utólag nyelvet telepíteni. A Win7-nél így volt.
Amúgy, minden hókuszpók nélkül a vezérlőpultból telepíthető, és felhasználónként váltogatható.
Nekem egy Win8.1 Enterprise Eval van most a gépemen (nem a transformer, sima asztali PC), ami eredetileg angol volt, de a fennt leírt módon telepítettem rá a magyar nyelvet. -
-
DarkGubi
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Igen, en is ezen gondolkodok.
Pl. nemreg lattam az ipon hirei kozott egy msi 11.6"-os win8-as tablagepet, amd procival. Jo lenne osszehasonlitani oket, hogy melyik miben jobb.
Ezenkivul meg'lehet, hogy karacsonyig masok is elohozakodnak hasonlo hardveres, hasonlo aru termekekkel, es akkor lesz valasztek. Teny, hogy ebben (nevezzuk surfacegyilkosnak :-) ) az Asus volt az elso, es az eddigi olvasatok alapjan jo gepet rakott ossze. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Értelmezés rulez. Mutass rá, hogy hol írtam, hogy fullhd kijelzője legyen...
Akkor leírom radikálisabban: 2013-ban, egy 10 colos tablet (és ha már itt tartunk: egy 15 colos noti) esetében, el kellene felejteni ezt a hótgagyi felbontást (ami függőlegesen pont annyi, mint a 8-10éves, belépő szintű, 14 colos notik felbontása...), a belépő kategóriában is. Helyette ott az 1600*900. Pont. -
törölt tag
lassan az összes gyerekkori álmom valóra válik
még a telefon méretú bedokkolható legalább ilyen bay trail erős mobil amit asztali PCként is tudok használni foglalkoztat, meg persze az agyba ültetett LTE modem és böngésző + torrent kliens. Onnantól azt hiszem nincs mit várnom az élettől
-
khaaos
csendes tag
Azért írtam, hogy nem létszükséglet, mert laptopon meg tudom oldani a képszerkesztést amikor szükség van rá, csak örültem volna, ha nem kell bekapcsolni többé
Néztem a Haswell-es tableteket, ultrabookokat, convertible-öket, de annyit nem akarnék érte kiadni úgy, hogy a használat 70-80%-ában csak böngészek, office-t használok és filmet nézek, arra meg ez elvileg elég.
Mellesleg ha esetleg működne rajta használható szinten, akkor azt valószínűleg külső monitorral megtámogatva használnám.
-
Oppenheimer
nagyúr
Egyetemi gépek felbontása 1024x768, és ott azért tudok fejlesztgetni kicsit. Nyilván nem ezen írnám életem nagy projektjét, de ha unalmas egy előadás, akkor lehetne rajta kódolgatni még. Persze igazad van, 1080p-n lenne igazán jó kódolni, mondjuk 14" fölötti méretben. De ez egy korrekt kompromisszumos megoldás lenne ilyen áron, ha jól futnának rajta azok a bizonyos programok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest