- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seat
tag
Egyszer már megírtam milyen szuper, de csak ismételni tudom magamat. Lg tv-n tesztelve , képet és hangot is átvisz vezeték nélkül. A lag minimális, a képen látszik azért, hogy tömöríti az információt, de így is pazar a látvány. 720p-s youtube videokat simán átvisz , hangerősség is szabályozhazó a tabletről.
Mi kell még?
-
Seat
tag
Pontosan EZÉRT szubjektív a Te véleményed, mivel az objektivitás ott kezdődik,hogy minimum elkezded használni és FÉLRETESZED az ELŐÍTÉLETEIDET. De mivel max az üzletben nyomkodtad, ezért nem tudsz objektív lenni CSAK szubjektív. Tudom miről beszélek, mert kétségeim voltak nekem is mielőtt megvettem,válogatós vagyok, de amióta használom, kb 2hete a hibái ellenére, objektíven állíthatom,hogy igenis megéri az árát, korrektül összerakott masina. Ha magnézium ház kell, mert annak "hűvösebb" a fogása akkor tessék a surface forumban kereskedni. Folytathatnám de inkább használom és örülök hogy megvettem.Köszönöm.
-
Seat
tag
Hi! Feladatkezelőben, folyamatok fül alatt "rendszermegszakítások" néven nem terheli másnak is feleslegesen ez a folyamat 15-20%- ban a procit?
Elég bosszantó, csak újraindítás segít és utána változó időnként újra és újra előjön. Azontúl,hogy levesz a teljesítményből még az aksit is 4x gyorsabban meríti még alvó módban is.. és NEM csak nálam jelentkezett eddig...tulajok megnéznétek Ti is, vagy valaki tudja a gyógyírt??
-
Seat
tag
Egy napja nyüstölöm a t100-at, és nagyon pozitív a véleményem. Az említett hibákból egy sem jelentkezett eddig,rem így marad
Nem frissítettem bios-t még, egyedül az ASUS live update-nek hagytam,hogy telepítsen javításokat..
Akksi töltésnél a magyar nyelvű utasításban hibás (nem teljes) a fordítás,mely szerint 8 órán át kell tölteni első használat előtt. Ezzel szemben az angol nyelvűben az szerepel, hogy 8óra töltés kell az első, csak akkus használat előtt. Jelentem, kikapcsolt állapotban elég neki kb.4óra,hogy fullra töltse az akksit. Mivel a töltő is lekapcsol (töltés közben melegszik, aztán kikapcsol,hideg),semmi értelme tovább tölteni,ezeket az új akksikat már nem lehet "túltölteni". VISZONT a 8 óra töltést arra érti,hogyha töltés közben használod is,mert akkor tényleg kell az az idő.
Akksi teljesítmény elképesztő, simán tud 10+ órát.
A kijelző fényereje nekem sokat "javult",hogy kikapcsoltam az asus olvasás könnyítőt ill. Bekapcsoltam az on screendisplayt, bár lehet utóbbinak ninca köze hozzá..
A cucc tud egy (nekem) fantasztikus dolgot,mégpedig natívan, és ez az INTEL WIDI technológia, ami gyakorlatilag kábelezés nélkül tudja tv-megjeleníteni ,tükrözni,amit a tableten látsz,eddig ehhez csak a core-s procikban volt meg a kraft. Widi ompatibilis tv is kell,vagy kiegészítő. Kipróbáltam,ténylwg működik, hd videot is átvisz, minimális laggal.
A WIFI is tökéletes, 30megás netnél maxot hozza tplink routerrel,Itt a link a tesztemről:
http://www.speedtest.net/my-result/3098419630
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest