- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is nagyon meg vagyok elégedve,tegnap vettem,töltött reggelig,aztán belaktam.Hibátlan,bármit csatlakoztattam-egereket,pendrive-okat,memkártyákat,mindent azonnal felismert.Még OTG kábellel is.
Kapott egy 32 GB-os SDHC kártyát "tárhelynek",még egy micro HDMI-HDMI átalakítót fogok venni hozzá. -
satz18
őstag
Végülis náluk is a Bluestack volt a konklúzió. Sztem majd ha kijönnek a 2 magos Bay trailes androidos tabletek, sztem majd azt az android verziót már jobban működésre lehet majd bírni, végülis az már erre az architektúrára lesz optimalizálva.
BTW: örömteli, hogy az OTG működik rendesen a normál USB-vel párhuzamosan is, úgy néz ki nem hiába rendeltem kínából 3 OTG HUB-ot.
-
danih
veterán
Több 8.1-es BT-s modell fog kijönni, némelyiken lesz HDMI. De neked is azt tudom ajánlani mint lentebb másnak, próbáld meg leteszelni a programot egy 2 Gb RAM-os Atomos netbookon. Ha használhatónak találod azon, akkor nyugodtan elmehetsz egy BT-s eszköz felé, mert lényegesen jobb procija és gyorsabb háttértára van, tehát a netbookon tapasztaltaknál csak jobb lehet.
-
danih
veterán
Max virtuális memória az emmc partíción manuális beállításokkal (ami mégiscsak gyorsabb mint az SD). Ugyanott vannak a beállítások mint ahol XP óta vannak. Nem tudom mennyire memória-intenzív maga a program - meg azt sem, mennyire lenne alkalmas egy ilyen kisméretű eszköz az ilyen jellegű munkára.
Lehet neked inkább egy haswell alapú convertible lenne jobb, nagyobb kijelzővel. -
satz18
őstag
Én sehol nem láttam még leírva ezt a dolgot, a csávó valóban azt mondja, de a csávó azt is mondja hogy ilyen meg olyan SSD van benne. Nem nincs benne SSD, eMMC van benne, szóval én ezt nem tekinteném hiteles forrásnak. Persze ha jön HDD-s verzió akkor majd örülünk neki, addig is maradhatunk az micro SD kártyánál.#35: basszus tényleg. Na ez aztán az öröm bódottág. Akkor azt mindenképp megvárom.
#37 Nem értem, hogy miért kell mindig telefonokhoz hasonlítani a PC-ket.
-
satz18
őstag
A plusz HDD-s az a t300, de az más kategória minden tekintetben. Ezt egy SD kártyával tudod bővíteni, plusz külső vinyót tudsz rákötni. Már a Z2760 is bírja az 1080p-t. (láttam youtubon). Ez annál sokkal de sokkal erősebb. Ha nem akarsz új AAA játékokkal játszani (Starcraft 2, wow stb. még elmegy rajta). Akkor kb a nagy CPU igényes alkalmazások kivételével mindent meg tudsz rajta csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged