- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
Legalabb nem jartal rosszul leszamitva azt a par napot ameddig nem tudtad hasznalni.
En is irok mar par dolgot. Nekem a wifivel eddig nem volt gondom, lefagyashoz kb 2-3-szor volt szerencsem, a telefonomat sehogysem tudtam bluetoothon osszeimadkozni vele. Gyakran csinal olyat, hogy ha fulhallgatot dugok ra akkor is a tabla szol aztan kb 1 perc bohockodas utan vegre megszolal a fules es elhallgat a tab. Ennek folytatasakent egyszer volt olyan amikor kihuztam a jacket hogy nem jott vissza a hang a tabra, ujrainditas megoldotta. Ha beagyazott youtube videot neznek es kirakom erintessel (tablet modban) teljes kepernyore akkor ha barmiert belekattintok(reklam,hangero,pause) visszadob a kinagyitas elotti oldalra eltunik a video de a hang megy tovabb(touchpad hasznalatanal nincs ez). Neha a touchpad nem erzekel rendesen kell neki fel-1 masodperc hogy ujjaeledjen. Chromeban ha megnyitok valamit uj lapon es gorgetnek akkor gyakran dob vissza oda ahonnan megnyitottam az uj oldalt(ez sincs touchpaddal). Jatekbol a ViceCity tokeletesen fut(na) HA kezelne a radugott egeret a jatekon belul is, a san andreast meg nem probaltam. COD2-t felrakja majd valami hibaval sosem hagyja elindulni sajnos. Nekem az ASUS regisztracios programja fagyasztja le mindig, kivetel nelkul.(nincs frissitve meg a BIOS)
Leirva ezek eleg rosszul hangozhatnak, de osszessegeben elegedett vagyok vele es nem bantam meg a vasarlast. Azert ha valaki tudna megoldast a fentebbi tapasztalatokra akkor megirhatna.
-
DarkGubi
aktív tag
Érdekes. Én is frissítettem és nekem most 3.0.0.17 (2013.10.31) a verzió.
Én úgy frissítettem, hogy előző ASUS Smart Gesture programot töröltem, majd újraindítás, majd az új csomagot felraktam (setup.exe-vel indítottam), megint újraindítás és kész.
Habár legelőször elindítottam az install.bat fájlt rendszergazdaként, de nem csinált (látszólag) semmit. Esetleg azt is futtasd le. -
danih
veterán
Amit leírtam az simán a szubjekítv érzésem - persze, nem vártam ipad minőséget ezért az árért, de én inkább kivárok valami mást, még ha drágább is lesz valamivel. A tapipad gombjai is megérnek egy misét, tényleg ki lehet rakni a bejárati ajtó elé csengő helyett.
((#694) lev@bps: ezt a kattogást nem hiszem hogy megoldod drivercserével
Amúgy igen, alig várom hogy Win-re cserélhessem az Androidot én is)Ez az egyetlen dolog ami nem jön át tesztekből és youtube-videókból, ezt mindenkinek magának kell megnéznie és eldöntenie, beleszeretett-e az eszközbe, avagy sem.
Aki beleszeretett, annak őszintén kívánom hogy lelje sok örömét benne, mert a hardver ténlyeg jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest