Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
Az a másik két topik most sem működik igazából, mit kell összevonni?
Más készülékeknél is létrejönnek topikok a hírek miatt, de azok nem aktívak pár hétnél tovább.Példa jól szerkesztett első hozzászólásra: (Hátha segít, de meg lehet nézni a többi telefon/tablet topikjait is..)
link
És használjatok föl, már megírt anyagokat! Gyorsabban végeztek.
Azért ezt linkeltem, mert erről tudom, hogy jó, Defy+ tulajként...

Hajrá!

-
emerzee
aktív tag
Többen is írták, és megerősíthetem: A készülék fizikailag nincs felkészítve a külső táp nélküli otg-re.
Próbáltam simán otg kábelre dugni a pendrive-jaimat, billentyűzetet, egeret nem működtek. A külső tápos hubom valamiért nem működik együtt a hd7-el, így még csak félmegoldásnál vagyok. (az ot-995-ömmel működik gyönyörűen...) Ha lesz időm, és kedvem, összedobok egy külsőtápos kábelt (vagy megkeresem, mert azthiszem, már csináltam egyet). Ha nem lesz időm és kedvem, akkor valszeg veszek egyet a hétvégén.
Majd regélek...
Ui.: Nem az otg miatt rootoltam a készüléket... -
emerzee
aktív tag
-Se rootolva, se nélküle nem fog menni külső táp nélkül az otg. A hardware nincs felkészítve, az usb csati nem ad ki áramot.
-Elvileg vissza lehet állítani, én még nem próbáltam, de valaki írta hajdanán, hogy rendszerfrissítés előtt unrootolta a készüléket
-421
Nézd át a kábeled, lehet nem jó?No ez az otg dolog felkeltette az érdeklődésem, mindjárt be is üzemelem a hubom...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mennyit szenvedtem vele...
Más készülékeknél is létrejönnek topikok a hírek miatt, de azok nem aktívak pár hétnél tovább.