- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
Az a másik két topik most sem működik igazából, mit kell összevonni?
Más készülékeknél is létrejönnek topikok a hírek miatt, de azok nem aktívak pár hétnél tovább.
Példa jól szerkesztett első hozzászólásra: (Hátha segít, de meg lehet nézni a többi telefon/tablet topikjait is..)
link
És használjatok föl, már megírt anyagokat! Gyorsabban végeztek.Azért ezt linkeltem, mert erről tudom, hogy jó, Defy+ tulajként...
Hajrá!
-
emerzee
aktív tag
Többen is írták, és megerősíthetem: A készülék fizikailag nincs felkészítve a külső táp nélküli otg-re.
Próbáltam simán otg kábelre dugni a pendrive-jaimat, billentyűzetet, egeret nem működtek. A külső tápos hubom valamiért nem működik együtt a hd7-el, így még csak félmegoldásnál vagyok. (az ot-995-ömmel működik gyönyörűen...) Ha lesz időm, és kedvem, összedobok egy külsőtápos kábelt (vagy megkeresem, mert azthiszem, már csináltam egyet). Ha nem lesz időm és kedvem, akkor valszeg veszek egyet a hétvégén.
Majd regélek...
Ui.: Nem az otg miatt rootoltam a készüléket... -
emerzee
aktív tag
-Se rootolva, se nélküle nem fog menni külső táp nélkül az otg. A hardware nincs felkészítve, az usb csati nem ad ki áramot.
-Elvileg vissza lehet állítani, én még nem próbáltam, de valaki írta hajdanán, hogy rendszerfrissítés előtt unrootolta a készüléket
-421
Nézd át a kábeled, lehet nem jó?No ez az otg dolog felkeltette az érdeklődésem, mindjárt be is üzemelem a hubom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest