- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
Az a másik két topik most sem működik igazából, mit kell összevonni?
Más készülékeknél is létrejönnek topikok a hírek miatt, de azok nem aktívak pár hétnél tovább.
Példa jól szerkesztett első hozzászólásra: (Hátha segít, de meg lehet nézni a többi telefon/tablet topikjait is..)
link
És használjatok föl, már megírt anyagokat! Gyorsabban végeztek.Azért ezt linkeltem, mert erről tudom, hogy jó, Defy+ tulajként...
Hajrá!
-
emerzee
aktív tag
Többen is írták, és megerősíthetem: A készülék fizikailag nincs felkészítve a külső táp nélküli otg-re.
Próbáltam simán otg kábelre dugni a pendrive-jaimat, billentyűzetet, egeret nem működtek. A külső tápos hubom valamiért nem működik együtt a hd7-el, így még csak félmegoldásnál vagyok. (az ot-995-ömmel működik gyönyörűen...) Ha lesz időm, és kedvem, összedobok egy külsőtápos kábelt (vagy megkeresem, mert azthiszem, már csináltam egyet). Ha nem lesz időm és kedvem, akkor valszeg veszek egyet a hétvégén.
Majd regélek...
Ui.: Nem az otg miatt rootoltam a készüléket... -
emerzee
aktív tag
-Se rootolva, se nélküle nem fog menni külső táp nélkül az otg. A hardware nincs felkészítve, az usb csati nem ad ki áramot.
-Elvileg vissza lehet állítani, én még nem próbáltam, de valaki írta hajdanán, hogy rendszerfrissítés előtt unrootolta a készüléket
-421
Nézd át a kábeled, lehet nem jó?No ez az otg dolog felkeltette az érdeklődésem, mindjárt be is üzemelem a hubom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest