- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
grim13
csendes tag
valaki próbálta már az ASUS MeMO Pad 7 MagSmart fedelet HD7-el ? a honlap szerint a ME176C/ME176CX típusokhoz való de így szemrevételezve nincs különbség a me173x-hez képest.... De azért 9ezerért nem venném meg hogy kiderüljön a végén hogy nem működik vele.
-
grim13
csendes tag
Sziasztok HD7 fog kapni lollipop-os frissítést?
-
grim13
csendes tag
arra van ötlete valakinek hogy a transcovert hogy lehet tisztítani ?
-
grim13
csendes tag
érdekes, frissítés óta nem tudok a zárolt képernyőre hátteret állítani .... akár honnan próbálom az az alkalmazás leáll
-
grim13
csendes tag
ti regisztráltátok a weboldalon a tabot vásárlás után ? megéri vagy csak egy adathalászat meg 5gb+ tárhely pluszba...
-
grim13
csendes tag
válasz
3lue1stu31 #4141 üzenetére
-
grim13
csendes tag
ja még egy infó kérés, a mozgó háttér mennyivel meríti jobban a tabot ? gondolom nem egy drasztikus szám lesz csak tetszik az egyik... de ha nagyon meríti nem rakom rá
-
grim13
csendes tag
áhh most kaptam agyvérzést !! az UK amazon-on lehet maestro kártyával fizetni de csak angollal ... nem hiszem el hogy ilyen nehéz egy transcovert venni ehhez a tabhoz !!
-
grim13
csendes tag
IGO-val másnak is volt problémája ? ahonnan letöltöttem a fórumon sok mindenki írta hogy kilép, de megoldást nem írtak ....
-
grim13
csendes tag
eléggé meglepődtem ezne az egyszerü módszeren... még vagy 2 éve a mobilokat a családban, ilyen fél napos nekifutással kellett rootolni (az is igaz hogy ez most egy full gyári készülék, azokon meg számunkra fontos adatok voltak) ott még ilyen program olyan program kellett a pc-re ... a supersu-n gondolkoztam még mert mobilon mást használok erre a célra de ha a tab-on beválik lehet átállok rá! kösz a segítséget mellesleg!
-
grim13
csendes tag
megtaláltam a Framaroot, viszont amire nem találtam választ hogy tegyem fel és rootoljam majd frissítsem le OTA-n a tabot vagy frissítsem le és utána rootoljam ? (4.2.4.7... ről szeretne 4.2.4.8...ra) ja és találtam egy érdekes, számomra vicces dolgot, rátappoltam a build-számra és kiirta hogy 5 lépésre vagyok attól hogy fejlesztő legyek xD még 5x megcsináltam és a tab fejlesztővé minősített xD
-
grim13
csendes tag
a rootolást ti is ezzel a motochopper nevű dologgal oldottátok meg ?
-
grim13
csendes tag
sziasztok most fogom megvenni a tabot de tokot nem találok hozzá sehol sem, mármint gyárit, transcovert... kivéve ugye az asus shop ahol egyem a szívüket a VISA és a MasterCard a menő nekem meg egy francos Maestrom van... amit találtam eddig az mind vagy 10'-es vagy ugye nem a memo-hoz való. Szóval a kérdésem tud-e valaki boltot ahol lehet kapni 7'-es transcovert valahol ? amúgy más tok is jó lenne ami dönthető gépeléshez és elegáns vagy "férfias". N1, N2. Eddig ezt a kettőt találtam olyannak amiben remélhetőleg nem lötyög, belőle nem esik ki stb. ezekről esetleg valami vélemény ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest