Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
iskolában csak írni tanultatok meg, olvasni nem? 1-2 hete írtam erről a frissítésről. az hogy neked "nem jön" az több okból is lehet. pl nincs wifi, vagy ki van kapcsolva az automatikus frissítés keresés és kézzel egyszer se nyomtál rá a rendszerfrissítés/frissítés ellenőrzése gombra, vagy ha igen akkor olyankor amikor terhelt a szerver és timeout-ra fut.
mellesleg nekem a kamera verzio is 800000 , ha nem hiszed eljössz megnézed. kép feltöltésre nem pazarlom az időt, úgyis azt mondanád hogy fotosoppolt (mintha abból nekem sok hasznom lenne, lol b+). -
khalox
őstag
És mégis, mit gondolsz, milyen szerepet töltenek be ezek az úgynevezett "frissítések"? A kernel ugyanaz, a verzió ugyanaz.
Valamit szabad pl. az EU-ban és máshol, amit az USA-ban nem és fordítva. Pl. át kell nevezniük egy app-ot, mert a nevében mondjuk benne volt, hogy "Google" vagy hasonló, és nem volt joguk használni és egyből a nyakukba lihegnek, és jön a "javítócsomag".Kár ezt a frissítés dolgot túlspilázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Arc Raiders
- Sweet.tv - internetes TV
- Flint 2 OFF topik
- Escape from Tarkov
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a rendszerfrissítésnél rányomtam az ellenőrzésre mikor elkezdte a többi tab tulaj posztolni, hogy megjelent ez a 2mbos frissítőcsomag és nekem is előjött a rákereséssel