- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
iskolában csak írni tanultatok meg, olvasni nem? 1-2 hete írtam erről a frissítésről. az hogy neked "nem jön" az több okból is lehet. pl nincs wifi, vagy ki van kapcsolva az automatikus frissítés keresés és kézzel egyszer se nyomtál rá a rendszerfrissítés/frissítés ellenőrzése gombra, vagy ha igen akkor olyankor amikor terhelt a szerver és timeout-ra fut.
mellesleg nekem a kamera verzio is 800000 , ha nem hiszed eljössz megnézed. kép feltöltésre nem pazarlom az időt, úgyis azt mondanád hogy fotosoppolt (mintha abból nekem sok hasznom lenne, lol b+). -
khalox
őstag
És mégis, mit gondolsz, milyen szerepet töltenek be ezek az úgynevezett "frissítések"? A kernel ugyanaz, a verzió ugyanaz.
Valamit szabad pl. az EU-ban és máshol, amit az USA-ban nem és fordítva. Pl. át kell nevezniük egy app-ot, mert a nevében mondjuk benne volt, hogy "Google" vagy hasonló, és nem volt joguk használni és egyből a nyakukba lihegnek, és jön a "javítócsomag".Kár ezt a frissítés dolgot túlspilázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- ZEN.com
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a rendszerfrissítésnél rányomtam az ellenőrzésre mikor elkezdte a többi tab tulaj posztolni, hogy megjelent ez a 2mbos frissítőcsomag és nekem is előjött a rákereséssel