Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jó hogy nem azt mondod fogjam be a számat

Téged nagyon zavar ha bárkinek is válaszolok ha erről a dologról kérdez. Feleslegesen nem írok csak ha nekem címzik vagy úgy érzem hogy nekem szól egy komment akkor válaszolok rá.
Nem értem mire ez a nagy felháborodás "A francba a rohadt szemétláda már megint megkérdezte hogy de miért lenne drágább előállítani ha.....Én sem vagyok mindent tudó(sőt hülye vagyok) ezért kérdezek néha én is. Nektek meg sértődés helyett normálisan válaszolnotok kéne, hadd gyűljenek a hasznos kommentek, ha netán valaki idetéved okuljon is valamit. Ja és az sincs kiírva hogy csak az írhat ide akinek van ilyen készüléke.(Ez nem neked ment, de nem fogok ezért 2-t írni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest