Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
na lejött végre a frissítés, fel még nem raktam mert kevés az akkuban a nafta. de belenéztem, frissül a kernel (4.2MB) és nagyjából az összes rendszer apphoz (139 db) van patch benne. azért ilyen kicsi a frissítés mert csak pártíz/párszáz kb-os javításokból áll, nem egy komplett új rom. viszont én még ennyire se számítottam úgyhogy ez kellemes meglepetés. ha már 4.4 nem lesz rá legalább ami van az legyen jó. bár eddig se vettem észre hogy rossz lenne. 4,5 nap folyamatos működés mellett (wifivel, de energiatakarékos mód be van kapcsolva) 11,5 óra screen. szerintem ez überfsza. remélem a frissítéstől nem lesz rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest