- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Aki vesz ilyen készüléket, az számoljon vele, hogy van olyan is, hogy elromlik akár garanciaidőn belül, és bármeddig eljavítgatják. Az én Memopad 7-em konkréten már 1 hónapja szereli az Asus, és még semmi hír felőle. A törvények meg segítik őket a hosszútávú szerelésben, mert ezt akármeddig csinálhatják, hónapokig is, ameddig jólesik nekik a szerelés.
-
csucsotke
aktív tag
Épp meg akartam dícsérni a tabot, erre úgy néz ki kipurcant a hangszórója. Nem ad ki semmi hangot, már csináltam gyári visszaállítást. Újkorától vacakolt a hang, néha elment, azt hittem valami kodek probléma. A fülhallgató kimenenet tökéletes, de a hagszóró döglött. Mire kezdtem hozzászokni , vihetem gariba. 4 hónapig bírta.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
atiiika #3997 üzenetére
ASUS Persona Cover for Memo Pad HD7........nekem ez van. A Mediamarktból rendeltem, 6000 szállítással. Kivágások a helyükön vannak, elég masszív szilikonszerű anyag. Jo nehéz is lett tőle , minimum megkétszerezte a sulyát. Annyira megvédi szerintem, mint a bőrtokok, amiket 3000-nél olcsóbban nem találtam, amihez ugye hozzáadódik a postaköltség... ez meg legalább a hozzávaló, bár kicsit bő szerintem, persze nem annyira hogy gondot okozzon.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
SztiviVander #3994 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Ennek fényében nyugodtan választom 5V, 1A-t.
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Olyan autós(szivargyújtó) töltőt keresek, ami garantáltan nem fogja hazavágni a készüléket. A gyors töltés nem érdekel, főleg biztonságos legyen, de azért töltsön is valamit.
A tablet hálózati töltője 5.2 V és 1.35 A.
Ez az elképzelésem.a.) 5V,2.1A-----nem jó, túl erős, tönkreteszi
b.) 5V, 1A-----ez a jó, mert tölt is azért, de óvatosan
c.) 12V, 2.1A--- megfőzi az akkumulátort.Jól gondolom, vagy bármelyik jó lenne, esetleg inkább a 2,1A-osat vegyem, mi a véleményetek?
-
csucsotke
aktív tag
válasz
canniball #3450 üzenetére
Mikor utoljára vettem mobiltelót, még volt a képernyőjén fólia, gondoltam hogy a tableton is lesz valami.
Jut eszembe, lehet rajta gyári visszaállítást eszközölni, hogyha itt összevissza appokkal teletömöm a rendszert, akkor vissza lehessen csinálni az eredeti érintetlenre?
-
csucsotke
aktív tag
Most vettem én is 1 ilyen tabletet, hosszas megfontolás után. Töltöm épp. Riadtan látom, hogy ezekre már nem raknak védőfóliát? Forgatom, de nem találom, nem akarom megkapirgatni. Nem tudjátok a tescóban lehet kapni valami ideiglenes megoldást a fóliára? Az se baj ha nagyobb, vagy csúnya.
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Tabletvásárláson gondolkodom. Azt olvastam hogy ebben van GPS.
Namármost ez azt jelenti hogy tudom a haladó kocsiban, wifi meg gsm meg mindenféle kapcsolat nélkül, csak úgy simán, natúr, a bekapcsolt Memopadot aktív GPS-ként használni? Tehát hogy mutatja is hogy hol vagyok, nem csak mint offline térkép. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged