- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Hmmmm.... Úgy kezdtem el táblagépeket nézni, hogy jó lesz nekem egy lehetőleg azért nem no-name szar, használtan, max 25-30ért(vannak olyanok amiket nem is használtak, csak pl kapták, de nem kell, így eladják). Ebből lett az hogy akkor már lehet inkább újonnan vennék, ha végül is csak plusz 10. Aztán jön a 176c/cx, ami megint elgondolkodtatott. Az már 50 ezer(már ha nem lesz valami karácsonyi akció, de 45 alá nem hinném hogy menni fog az ára). Most meg belinkelted ezt az 572c-t....
Azt írták 200 euro, így végül is még mindig nem annyira drága, mint a prémium gépek. Persze ha tényleg 60ezer körüli lesz az ára. Viszont ennél tovább már nem csábulok. 4x1,8 Ghz-es sebességnél, 2 gb ramnál, minimum 16 gb tárhelynél és új/friss oprendszernél nem kell több.
De lehet nekem ez is felesleges. Mondjuk végre az 572-nél nem egy helyen jön ki a hang.
-
Bence82
csendes tag
Igen, ettől kicsit félek is, hogy elavult lesz, ha a HD 7-et választom. Mellesleg 10 ezer forint van a két készülék ára között. De még lehet hogy később ennél is olcsóbb lesz...
Még nem néztem annyira utána a Memo Pad 7-nek, ergo mi is a különbség az ME176C és az ME176CX között? Meg sima ME176 is van?
Az OTG-re rá is akartam kérdezni, úgy hogy köszi az infot!Sajnos nem vagyok nagyon otthon az androidos cuccokban, így nem nagyon tudom mi is az a ZenUI. Tesztvideót már láttam a Memo Pad 7-ről, ott volt róla szó, de így sem vagyok előrébb.
Még egy kérdés: Valahol azt olvastam 1,33Ghz-es a procija de ez felmehet 1.86-re is. Ez mit jelent pontosan? Az 1,33 névleges érték, az 1,86 pedig maximum? -
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander #4393 üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor. -
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Végre találtam egy még működő, aktív fórumot az ASUS Memo Pad HD7-ről.
Néhány hete találtam és egész jó ár/értékű gépnek tűnik. Megéri megvenni még most is(nem mai darab, de még nekem így is jónak tűnik a hardvere. Vagy már elavult?)? Akinek van, mi a véleménye róla?
A másik(fontosabb) dolog, ami miatt írok, a kódokat illeti. Ugye a neve után ME173X van, majd még egy 6 karakterből álló kód. Na most azok mégis mit takarnak? Sehol nem találtam erről semmit, azért fordulok olyanokhoz, akiknek van ilyen. Még egy on-line kézikönyvet is megnéztem de semmi.
Szóval olyan 10 kódot gyűjtöttem össze, itt viszont abbahagytam a számolást...
Ezek azok:
1A010A 16 ua fehér
1A079A 16 ua fehér
1B109A 8 ua (fekete?)
1G036A 8 - szürke
1O064A 16 ua pink
1B073A 16 ua sötétkék
1A011A 16 ua -
1F008A 16 ua zöld
1A080A 16 ua -
1B011A 16 ua halványkék
Nagyjából kiböngésztem ezekről pár adatot. A kódok után a beépített tárhelyek vannak Az ua azt jelenti, hogy mindegyik előlapi/hátlapi kamerája 1,2/5 mpixeles. Ezt azért írtam bele, mert valahol olvastam, hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása. Most akkor ez baromság? A színek egyértelműek. Lehet van, ami rossz, ilyen-olyan oldalakról szedtem össze a dolgokat.
A különböző kódú gépek nagy részét itt találtam: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=asus+memo+pad+hd+7
Mi a különbség ezek között a kódok között? Szín, 8-16 GB, stb....? Ha már ilyet akarok venni, nem szeretnék meglepetést. Előre is köszönöm a válaszokat(és bocsi, ha túl hosszan írtam le).Üdvözlettel, Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest