Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dimitry06
üzenetére
ez nem egy általános tab betegség, maximum 100-ból egynél előfordul hogy hibás a foglalat. akár gyárilag is, de lehet hogy egy kicsit rosszul betolt kártyától lesz olyan. fent a keresőbe beírod "sd kártya" szavakat és meg fogod találni a hsz-eket amiket e témában írtak.
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06
üzenetére
Megnéztem, bár nekem a nova prime van (fizetős verzió), de ez is azt mondja, hogy az áttetszó értesítési sáv csak 4.4-es Android -tól működne. Kis keresés után úgy tűnik a 4.4-es api-ban már van ilyen lehetőség, a korábbiakban még nincs. Egyes Samsung és Sony készülékekre is megoldható 4.4 alatt, de erre a készülékre komolyabb változtatások nélkül nem (root, apk decompile, szerkeszt, recompile).
Tehát röviden, nem

-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06
üzenetére
A gyári launcherrel voltak problémák korábban is másoknál (váratlanul leállt üzenet), lehet ez is ilyen és szimplán csak szar a launcher. Én nem használom, ezért nem tudom ez egyedi probléma-e vagy általános.
Én a launchert mindig cserélem, jelenleg a Nova vált be nekem, azzal tehetsz egy próbát. Az tud olyat is, hogy másik launcherből átveszi a beállításokat (kezdőképernyők, rajta lévő ikonok, widget-ek), így a váltás elég egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Asztalos klub
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Óvodások homokozója
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest