- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dimitry06 #4226 üzenetére
ez nem egy általános tab betegség, maximum 100-ból egynél előfordul hogy hibás a foglalat. akár gyárilag is, de lehet hogy egy kicsit rosszul betolt kártyától lesz olyan. fent a keresőbe beírod "sd kártya" szavakat és meg fogod találni a hsz-eket amiket e témában írtak.
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3985 üzenetére
Megnéztem, bár nekem a nova prime van (fizetős verzió), de ez is azt mondja, hogy az áttetszó értesítési sáv csak 4.4-es Android -tól működne. Kis keresés után úgy tűnik a 4.4-es api-ban már van ilyen lehetőség, a korábbiakban még nincs. Egyes Samsung és Sony készülékekre is megoldható 4.4 alatt, de erre a készülékre komolyabb változtatások nélkül nem (root, apk decompile, szerkeszt, recompile).
Tehát röviden, nem
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3977 üzenetére
A gyári launcherrel voltak problémák korábban is másoknál (váratlanul leállt üzenet), lehet ez is ilyen és szimplán csak szar a launcher. Én nem használom, ezért nem tudom ez egyedi probléma-e vagy általános.
Én a launchert mindig cserélem, jelenleg a Nova vált be nekem, azzal tehetsz egy próbát. Az tud olyat is, hogy másik launcherből átveszi a beállításokat (kezdőképernyők, rajta lévő ikonok, widget-ek), így a váltás elég egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest