- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dimitry06 #4226 üzenetére
ez nem egy általános tab betegség, maximum 100-ból egynél előfordul hogy hibás a foglalat. akár gyárilag is, de lehet hogy egy kicsit rosszul betolt kártyától lesz olyan. fent a keresőbe beírod "sd kártya" szavakat és meg fogod találni a hsz-eket amiket e témában írtak.
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3985 üzenetére
Megnéztem, bár nekem a nova prime van (fizetős verzió), de ez is azt mondja, hogy az áttetszó értesítési sáv csak 4.4-es Android -tól működne. Kis keresés után úgy tűnik a 4.4-es api-ban már van ilyen lehetőség, a korábbiakban még nincs. Egyes Samsung és Sony készülékekre is megoldható 4.4 alatt, de erre a készülékre komolyabb változtatások nélkül nem (root, apk decompile, szerkeszt, recompile).
Tehát röviden, nem
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3977 üzenetére
A gyári launcherrel voltak problémák korábban is másoknál (váratlanul leállt üzenet), lehet ez is ilyen és szimplán csak szar a launcher. Én nem használom, ezért nem tudom ez egyedi probléma-e vagy általános.
Én a launchert mindig cserélem, jelenleg a Nova vált be nekem, azzal tehetsz egy próbát. Az tud olyat is, hogy másik launcherből átveszi a beállításokat (kezdőképernyők, rajta lévő ikonok, widget-ek), így a váltás elég egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest