- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Sziasztok!
Telenoros szerződés hosszabbítás miatt hozzám került egy LG G Pad 8.0 LTE készülék. Eddig egy ASUS Memo Pad HD7 (ME173X) tablettel harcoltam, de ugye kettő felesleges. Szerintetek melyiktől lenne érdemes megválni, azaz melyiket érdemes megtartani? Teljesítmény, támogatás, android verzio, stb stb...
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
-
eversman
tag
Akkor DSLR kapcsolat összerakása:
Kell hozzá:
- Tablet
- Y-OTG kábel
- Valamilyen tápforrás (működik hálózati töltővel is, PowerBank-kal is, meg autós töltővel is)
- DSLR gép + a hozzá tartozó adatkábel (Canon 550D-vel próbáltam)
- DSLR controller (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller) vagy DSLRDashboard (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard)
Nekem a DSLR Contoller jobban bejött, annak ellenére, hogy beta, folyamatosabb az élőkép, és jobban néz ki a kezelőfelület.
Összekötöd a rendszert. OTG kábel a tabletba, kábel anya végére valamelyik táp, tábel apa végére a fényképezőgép. Nem tudom az összerakási sorrendnek van e jelentősége, nálam úgy volt a leggyorsabb, hogy minden összedugtam, és után az egészet bele a tabletba. Elvileg előugrik egy ablak, hogy engedélyezed e a hozzáférést a DSLR Controllernek, elfogadod, a program elindul. Automatikusan nincs LV, de egy katt, és lesz.
LV módban a gép a tükröt felcsapja, a fókusz meg a képkészítés ezért az ehhez tartozó sebességgel fog működni. Képeket alapjáraton a fényképezőgép tárhelyére menti, de egy klikk, és áttölti a tabletra.
Elsőre így hirtelen ennyi, élesben még nem teszteltem, ahhoz megfelelő jármű, időjárás, meg szabadidő szükséges.
Ha kérdésed van, akkor hajrá! -
eversman
tag
válasz
SztiviVander #3644 üzenetére
Köszi, minden gondom megoldotta!
Már csak a DSLR kapcsolatot kell megoldani... -
eversman
tag
No közben eljutottam odáig hogy meg tudtam nézni, hogy a tab felismeri_e a driveot és igen, csak nem látja egyik file kezelő sem...
-
eversman
tag
Sziasztok!
Sikerült beszerezni egy y_otg kábelt és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Probakent csatlakoztattam egy egeret, azzal tökéletesen működik, de egy pendrive vagy egy winchester csatlakoztatasakor semmi. DSLR csatlakozási probalkozasnal is ugyan ez. Próbáltam az OTG Helper alkalmazassal is, de semmi. Ötlet hogy mi lehet a baj? A kábelek csatlakoztatasanak sorrendje lényeges? -
eversman
tag
Sziasztok!
Elég régóta nyúzom ezt a készüléket, meg is vagyok vele elégedve. Most szereztem be hozzá egy Genius LuxePad 9100 billentyűzetet, ami szintén szépen muzsikál.
A problémám a következő lenne. Ha már van bill. azt nem csak munkára használnám, hanem játékra is. Hogy lehetne azt elérni, hogy valahogy működjön ez a történet? Sixaxis és hasonló dolgokat próbáltam, de nem jutottam előre. Valakinek van ebben tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest