- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Most vettem észre , hogy a tokban lévő billentyűzet nem tartalmazza a magyar ékezetes karaktereket. Van valami program androidra, amivel ez orvosolható? Illetve ha beszerzem az OTG Y kábelt, akkor azzal a tablethez egy usb-s normál billentyűzetet is kapcsolhatok, vagy az eléggé elvetemült ötlet? Köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4418 üzenetére
Köszönöm a választ.
Felvettem az egyik bolttal a kapcsolatot, nevet nem írok, nehogy gond legyen belőle...Szerdára kapnak olyan OTG Y kábeleket, amiről te írtál, mert elfogyott. Nekem is az az egyszerűbb megoldás.
Köszi a kiigazítást, hogy a perifériáknak kell az áram és nem a tabnak.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4413 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Beszerzek egy ilyen kábelt!
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak! Az egyik ismerősömnek feleslegessé vált egy olyan tablet tok, amiben van billentyűzet. Csatlakoztatni most éppen nem tudom, mert gondolom, hogy kell hozzá valami átalakító, mert a tokban lévő billentyűzeten lévő usb nem passzol a Memo Pad HD 7-es (173) microusb-jéhez.
Még régebben olvastam arról, hogy nem nagyon lehet ilyen billentyűzetet csatlakoztatni a tabhoz. Mostanára nem változott a helyzet? Nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni átalakítóra, ha azzal sem menne...Köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem is MEMO PAD 7 HD tabletem van, és rátelepítettem a TV Sideview alkalmazást. Nekünk van egy Sony tv-nk és egy Sony blu-ray lejátszónk, mindkettőt szépen irányítja, de nem tudok szöveget gépelni a beviteli mezőkbe (youtube), akkor hibaüzenetet küld mind a két eszköz esetében. Mi lehet a probléma? Minden választ előre is köszönök!
-
szagnes69
aktív tag
Igen ezt én is megtaláltam, de csak azokat az ott megjelenő alkalmazásokat lehet rátenni arra a sávra? Én olyat szerettem volna, hogy mondjuk elindítom a youtub-on a kedvenceket (csak a zene lenne fontos), és közben elindítom a MyLibrary Lite nevű programot, amiben olvasom a regényemet, és közben a háttérben fusson a youtube-ról a zene. Bár minek a kép, ha úgy sem látom.
A MyLibrary Lite-ot nem tudom rátenni arra a sávra a minialkalmazásokhoz, mert nincsen a kiválasztható minialkalmazások között (gondolom, mert nem minialkalmazás), vagy én nézek el valamit. Minden esetre azt sikerült tegnap megoldanom, hogy a laptopomon lévő zenéket wifin keresztül tudtam hallgatni a tablet - en regényolvasás közben.Nekem már ez is hatalmas élmény volt.
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz! -
szagnes69
aktív tag
válasz
Tejes Pite #1576 üzenetére
Köszönöm, sikerült! Mondjuk elsőnek úgy gondoltam, hogy youtube-on indítok el valamilyen zenét, de az nem működött együtt a könyvolvasó programmal. Így viszont, hogy csak zenét hallgatok mindenféle programot még tudtam nyitni. Nagyon tetszik ez a tablet. :-)
-
szagnes69
aktív tag
Az Asus memo pad-en meg lehet azt csinálni, hogy egyszerre hallgassak zenét és olvassak könyvet? Ha igen, akkor hogyan?
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Két napja én is vásároltam egy ASUS MEMO PAD HD 7-tet. Szeretném wifi-directen keresztül csatlakoztatni egy Sony Bravia 40EX721-es tv-hez. A tv ki is írja, hogy csatlakoztatva, de ha képet szeretnék ráküldi, akkor regisztrálni akarja a tabletet, majd hosszabb idő után kiírja, hogy nem sikerült a regisztráció. Mi lehet a probléma? Nem életbe vágó a probléma, inkább csak bosszant, ha valami nem működik. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest