Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
cagro
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszi a gyors választ,de nem voltam gépnél!Volt egy BEEX4-es tabletem,amin kifogástalanul működtek a hardverek/Pendrive,külső hdd,huwei internet modem,stb.../ Viszont az akksi 3 órát sem bírt ki sima üzemmódban.25000 FT.ezt cseréltem garanciálisan/38000 ft/erre.Nagyobb felbontás,blutus,nagyobb üzemídő,-viszont csak wifis internet lehetséges.Nagyon örültem amikor a jutube-on a megoldást láttam......hát Én is készítettem egy y kábelt.Az USB hoszt vezérlő app minden rácstolt/idáig/hardvert kiir és felismer.Viszont 4 felcsatolási pontot is megjelől,amit a videón latott USB OTG Helper nem nyit meg,viszont az alábbi üzenettel fogad"Root hozzáférés nem érhető el,-su parancssor nem található,ez az alkalmazás nem fog működni.....lépjenki- 32 gigás kártyát vettem bele,jól működik.Van egy 160G usb vinyó,tele adatokkal,ezt is felismeri,de megnyitni nem tudtam.A magyar normális kezelési utasítást is sikerült letőltenem.mert gyárilag ez sem jár hozzá!.....Megjegyzem,hogy ennyiért használtan már egy 10" laptoppot is vehettem volna,amivel ehez hasonló probléma nem volna.-Igaz ez új 2 éves jótállással,android,kellően gyors is.Nem értem,hogy a gyártónak miért nem érdeke még,ha fizetős appként is ezen probléma megoldása?Mivel a készülék maga,szerintem kiváló,főleg ár és tartalom tekintetében!Olyan fályl menedzser appot,mely az usb-t is felismeri nem találtam,pedig a BEEX4-sen volt eggy!!!.........Még annyit a felcsatolásként az alábbi helyeket adja meg:mnt/sdcar/ehdd...mnt/sdcard/ehdd2....mnd/ehdd....mnt/sd-ex....mnt/emmc
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi