Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke
üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt. -
SztiviVander
addikt
válasz
csucsotke
üzenetére
Az a 12V azért nem hangzik túl jól
nekem 5V/1A -es duino van már vagy 4 éve, még mindig pont elég a telefonhoz (aminek 1.5A-es a gyár töltője) és ehez a tabhoz is. Persze nem tölti fel fél óra alatt, de ez nem is cél. A gyárinál kicsit lassabb töltés (persze a ló másik oldala sem jó, pl gyári 1,2 helyett 500mA) pedig kevésbé stresszeli az akkut. Olyan meg nincs hogy túl erős, ha 5A-es töltőt veszel az sem fogja 5A-el tölteni az akkut, akkor is kb akkora áramot vesz fel a tab a töltőből mint amekkora töltőt a gyártó ad hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lassan lejár a garancia is.
Olyan ezen is volt, csak itt az egész gép bele volt bugyolálva.