Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander #4393 üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest