Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
mastodon #3936 üzenetére
fene tudja hogy van bekötve az Y, talán az aljzatos kábelnek is mindegyik ere be van kötve, akkor viszont az egér a PC-vel meg a tablettel is össze lesz kötve és lehet hogy kap áramot csak épp nem tudja hogy melyik eszközhöz csatlakozzon. vagy pedig ahoz kevés a PC pár mA-ja hogy a perifériát is meghajtsa plusz még töltse is a tabletet. de a tök tudja hogy mi az igazi oka, és mivel sose akarnám a PC lfsz portjáról tápellátni így nem is érdekel annyira hogy kinyomozzam
-
disy68
aktív tag
válasz
mastodon #3765 üzenetére
Üdv, ezek vannak hozzá, a CM fejlesztője még csinálja, abból talán lesz valami. A custom rom-okba - amivel eddig találkoztam mindbe volt - benne szokott lenni a magyar nyelv is.
Én nem próbáltam a fentieket, jelenleg csak root-oltam, szerencsére elég stabil a gyári rom is, bár én is szívesen látnék rajta egy CyanogenMod rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest