Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
mastodon
üzenetére
fene tudja hogy van bekötve az Y, talán az aljzatos kábelnek is mindegyik ere be van kötve, akkor viszont az egér a PC-vel meg a tablettel is össze lesz kötve és lehet hogy kap áramot csak épp nem tudja hogy melyik eszközhöz csatlakozzon. vagy pedig ahoz kevés a PC pár mA-ja hogy a perifériát is meghajtsa plusz még töltse is a tabletet. de a tök tudja hogy mi az igazi oka, és mivel sose akarnám a PC lfsz portjáról tápellátni így nem is érdekel annyira hogy kinyomozzam

-
disy68
aktív tag
válasz
mastodon
üzenetére
Üdv, ezek vannak hozzá, a CM fejlesztője még csinálja, abból talán lesz valami. A custom rom-okba - amivel eddig találkoztam mindbe volt - benne szokott lenni a magyar nyelv is.
Én nem próbáltam a fentieket, jelenleg csak root-oltam, szerencsére elég stabil a gyári rom is, bár én is szívesen látnék rajta egy CyanogenMod rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő