- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
mastodon #3936 üzenetére
fene tudja hogy van bekötve az Y, talán az aljzatos kábelnek is mindegyik ere be van kötve, akkor viszont az egér a PC-vel meg a tablettel is össze lesz kötve és lehet hogy kap áramot csak épp nem tudja hogy melyik eszközhöz csatlakozzon. vagy pedig ahoz kevés a PC pár mA-ja hogy a perifériát is meghajtsa plusz még töltse is a tabletet. de a tök tudja hogy mi az igazi oka, és mivel sose akarnám a PC lfsz portjáról tápellátni így nem is érdekel annyira hogy kinyomozzam
-
disy68
aktív tag
válasz
mastodon #3765 üzenetére
Üdv, ezek vannak hozzá, a CM fejlesztője még csinálja, abból talán lesz valami. A custom rom-okba - amivel eddig találkoztam mindbe volt - benne szokott lenni a magyar nyelv is.
Én nem próbáltam a fentieket, jelenleg csak root-oltam, szerencsére elég stabil a gyári rom is, bár én is szívesen látnék rajta egy CyanogenMod rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest