- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Á tudom hülye vagyok, de csak én is eladom, keresek SS 3-asba a túróba... Szóval bejött pár ember jóslata...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Serpiko #8886 üzenetére
Hosszútávon kijön azért az S4 előnye, csak újjabb szenzor, akkor ott lesz az EKG, esetleg újjabb számlapok, de lényeg amit írtam jelenleg nem éri meg, de nekem is marad. Esetleg ha találok egy jó S3 SS Silvert arra lecserélem, de sima 3asra nem megyek vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz freelanced #8877 üzenetére
1,5 évig használtam a S1-et. Mivel sokat úszok, ezért szeretettem volna vízállót. Látva az S4 kiszivárgott képeit azt mondtam, hogy nekem olyan kell, ezért eladtam a bemutató előtt.
A bemutatón azonban nagyot csalódtam, mert megint drágább lett, nem sokkal, de nekem már pont meghaladta a rezervációs áramat.
Elég sokat gondolkodtam, ma vettem egy 1,5 hónapos makulátlan S3-at 75ért , S4-et nem igazán láttam 140 alatt. S1-hez képest nekem érezhetően gyorsabb. -
B-L-A-C-K
titán
Használt vonalon 70-80 körűl S3 éri meg a legjobban szerintem, a dupla felárat az S4 nem éri meg, alig jobb. Mondom ezt úgy hogy nekem is S4em van de előtte S3 volt.
-
concrete86
aktív tag
Úgy, hogy S4.
Csak azért gondolom így, mert az összes baromi drága, de - ha már veszel - az S4 megéri a többihez képest a design, gyorsaság, funkciók és a majdani EKG szempontjából is.
Egy iphone X-et nem cserélnék le egy újabbra most, de szerintem az apple watch esetében megéri a legjobbat megvenni.
-
freelanced
addikt
válasz concrete86 #8875 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
És mekkora a különbség az S2 / S3 / S4 között? Ti hogy választanátok ki a megfelelőt?
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
concrete86
aktív tag
válasz freelanced #8869 üzenetére
Üdv!
Múlt héten voltam a Telekomban, 10 havi részletre lehet elhozni, még új hűség sem kell hozzá, elég ha előfizető vagy.
Nekem a 3-as széria ezüst volt, annak a tokozatán is hamar meglátszódtak a karcok és kevesebb ruhámhoz illett, mint ez a mostani, fekete. Szerintem fekete.
-
tuzpenge
őstag
válasz Constantin #8871 üzenetére
Én is pont ilyet rendeltem a MM red friday akciójában, de mire ideért (1,5 hónap után) a szíj nike sima feketére változott a neonzöld/fekete helyett....de már nem reklamáltam mert örültem hogy egyáltalán megkaptam a rendelésem.
ˣ
-
Newyorker
addikt
válasz Constantin #8871 üzenetére
Ez I4 nike+ fekete?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
tuzpenge
őstag
válasz B-L-A-C-K #8863 üzenetére
Igen a 8 ezres is csak annál kell egy segédeszköz a szemek kiszedéséhez, de ha egyszer belövöd a méretedre akkor onnantól tök mind1. A 15 ezresnek csak annyi az előnye hogy a szemek kiszedése egy kis gomb megnyomásával kézzel történik és nem stiftet kell kiütnöd. Nem tudom ez megér-e 2x annyit.
ˣ
-
Serpiko
addikt
válasz freelanced #8869 üzenetére
Nekem onnan van lehet. Ügyfélszolgálat megmondja vagy bemész egy kirendeltségbe.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
freelanced
addikt
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Telekomtól lehet-e részletre kihozni órát? Én nem látom sehol, de úgy rémlett, hogy eddig volt ilyen opció.
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tuzpenge #8862 üzenetére
Nem eredeti, onnan rendelte ahonnan én, kemény 3-4 ezer forint, és jó minőségű.
Akinek esetleg komolyabb kell itt van 15 ezerért, ez teljesen olyan mint a gyári azt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Ez melyik szíj? (hol lehet kapni)
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Downsampling #8857 üzenetére
Arra értette hogy sötét marad a kijelző, és csak rezeg. Nekem is így van, magam felé kell fordítani az órát hogy feléledjen a kijelző, Ő ezt hagyta ki.
-
Downsampling
senior tag
válasz #53955904 #8834 üzenetére
Nem teljesen értem a logikát: nálam, ha hív valaki, a csuklómon lévő óra csörög és vibrál (akkor is, ha mondjuk a telefonom egy másik szobában, helységben van). Kapásból érzékelem, hogy keresnek, és egyből ránézek. Ilyenkor nyilván megjelenik rajta, hogy ki keres (ha benne van a telefonkönyvemben a neve), és a két gomb (piros és zöld), vagyis, hogy fogadom a hívást, vagy sem. Ha ez nálad nem így lenne, azon csodálkoznék.
-
B-L-A-C-K
titán
Az SS kerete is elüt a gyári szíjtól, sokkal fényesebb a tok mint a szíj ott is, de persze jobban néz ki mint a simán. Viszont az alap ezüst ezt leszámítva hogy nincs hozzá ilyen megegyező fém szíj szerintem elegánsabb minden mással. De persze ez egyén függő, de nekem a Silver jobban bejön.
-
Gergi
senior tag
válasz B-L-A-C-K #8845 üzenetére
Igen, az s3-am ezüst volt és pont ezért nem is vennék többet ezüstöt... ill. kicsit zavar, hogy az ezüstön számomra túl nagy a kontraszt a fekete kijelző és az ezüst órakeret között.
A stainless steel meg számomra nem ér annyit, mivel van mellette 2 Citizen órám is és jórészt azokat hordom.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #8846 üzenetére
Nem fenyítésként írtam én ezeket...
Más mindenkinek: Lehet ezt a 15 ezrest bevállalom (4. generációs sil
ver), mondjuk színre ez is eltér gondolom.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #8844 üzenetére
1. Miért offolsz témánál vagyunk
2. Miért nem jó a 4-es szériához Nekem is az van.
Amúgy meg az összes 38mm-es szíj jó az új 40mm-es, illetve az összes 42mm szíj jó a 44mm-es órához.Gergi: Tiéden fasza hogy nem üt el.
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
válasz concrete86 #8841 üzenetére
muszáj, mert anélkül úgy néz ki a tenyerem a kondi után mintha egész nap kapáltam volna a földeken
A szíj a B-L-A-C-K által linkelt ali eladótól van.. 1 hét alatt megérkezett -
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #8841 üzenetére
Nekem Silver órám van nem Space Gray, az a fekete. De ha az előbbi képen láthatót kérdezed az innen.
-
Diokhan
addikt
Na és hogy ne csak újak
Első generációs space greyKérdésem is van, hogy ne legyek annyira off:
Face és app csak annyi van elérhető, amennyit a watch app ajánl fel telefonon?Köszi
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
BossBoss
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy itthon feltétlen szükséges wifin lógni az órának? Van abból hátrányom ha nem? Értesítések gondolom úgyis jönnek telefontól. Csak azért mert az egyetlen eszközöm a lakásba ami 2.4-es wifit használ. Edig ki is volt kapcsolva csak amikor megvettem a watch-ot tűnt fel h nem tudja kezelni a 5 Ghz-t. Szóval a lényeg hogy kikapcsolnám a 2.4-es wifit hogy ne zavarja a vezeték nélküli mélynyomót, mert nagyon közel van hozzá a router. (néha elmegy és routerre gyanakszom) Köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Találtam egy eladó órát.
Az eladó hitelre, részletre vette a T-mobile-tól.
Érdeklődnék, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni?
Ha jól tudom nem lehet letiltani, vagy lehet esetleg valamilyen károm?Köszönöm
-
Madwe
nagyúr
válasz concrete86 #8806 üzenetére
Igen, nem fogalmaztam egyértelműen Fent megy csak körbe a szöveg - már ha az adott komplikáció ezt támogatja - lent semmiképp nem megy a szöveg...
-
koxos:8]
senior tag
Színes szilikon szíjakat honnan érdemes rendelni?
Ilyen neonzöld, rózsaszín meg nyári színekre gondolok, ez a fekete túl sima amit adtak nekem hozzá gyárilag. -
Madwe
nagyúr
válasz concrete86 #8803 üzenetére
Írni kell az apple-nek, h csináljanak neked ilyet Értsd nem tud ilyet a számlap sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest