- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Én Xs-hez pont most akarok venni Easy One Touch 4 Air Vent Mount tartót. 8 Plus-hoz ugyanilyet használtam csak annyi különbséggel hogy azt a szélvédőre lehetett, de én is azért nem használom mert eléggé felmelegedett a telefon a napon.
Viszont ez a légbeömlős elhelyezés miatt pont jó helyen van, mert nyáron a klíma megy a telefonra, télen meg a meleg levegő.
Amúgy a szélvédőre rakhatóval teljesen mértékben meg voltam elégedve, mindenfele könnyen lehetett állítani, még egy nagyobb kátyú alatt se moccant meg a telefon, szóval maga a konstrukció hibátlan. Jók a gyártó termékei.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Eagl3
veterán
Xs max-hoz milyen autós tartót hasznaltok? Elég komoly súlya van a telefonnak, es jo lenne olyan, amivel nem az ablakban rogzitem, mert akkor meg marhara melegszik nyaron.
-
buci30
addikt
Van normális 360as tok ami elől és hatul is védi a telefont?
A sima átlátszó tokok szépek vékonyak de egy idő után sargulnak még a spigen is.
Meg ugye ha pofára teszem a telefont akkor nem nyúlik túl a kijelzőn mindegyik.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nbukta77
addikt
-
atirag
őstag
Hmm én nem láttam 40k-ért. 16k amit néztem pro ami után fizetnek ha törik. Sztem amit ti írtok az koplett eleje hátulja és tok. Bár nem néztem utána. Csak a fóliát néztem és annak a leírását.
Az outfitters nekem nagyon nem jön be. Nem is olyan jó mint egy üveg és az érzés sem . Olyan van az orámon,de a kijelzőröl már leszedtem -
veterán
válasz Retekcloud #1582 üzenetére
Két évre 42 ezer nem 70. De csak az egy évesen gondolkozom, mert annál tovább úgysem lesz meg az eddigi tapasztalatok alapján. a ami ugye “csak” 35 aminek egy iglass Pro is több ami csak a kijelzőre szól.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Retekcloud
tag
Azt ugye látod, hogy önrészes a dolog minden esetben Tudom nem annyi mintha a teljeset kellene fizetni, de 2 évre 70.000ft és a kijelző csere még 30.000 ha esetleg betöröd plusz hátlap stb mert vszeg az is törik ha esik. Persze lehet megéri, de ha ellopják, akkor is 150.000ft plusz a 70.000(2 éves díj). Kárenyhítésnek jó végülis. És nem tuti, hogy eredeti alkatrészt kapsz ráadásul....
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #1567 üzenetére
Nekem nem biztos hogy nagy lenne, kicsit hiányzik a nagy képernyő. Előtte Note8-volt, az sem volt kicsi.
kengyel
-
Dzsuri89
őstag
6S Plus és 8 Plus után én is a sima XS mellett döntöttem, de nem bántam meg eddig. Két dologban érzem hiányát a nagyobb kijelzőnek, egyik az írás, mert keskenyebb a kijelző, másik pedig a video nézés. Az írást már kezdem megszokni a videóba meg beletörődök, mert egyébként mindenben komfortosabb a méret.
Végre tudok lépcsőzni. -
viera
őstag
válasz TheBikerider #1571 üzenetére
Nekem is bőven elég lenne az XS,néha kényelmetlen a Note.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
veterán
-
bok92
addikt
válasz TheBikerider #1567 üzenetére
Pont az a lényeg. A nagy kijelző. Nekem Note8 után kicsi lett volna az XS.
-
feco6512
tag
Sziaztok szeretném a Telekomnál online megrendelni élö előfizetésre a készüléket esetleg valaki tudja kb hány nap mire megérkezik?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kengyel
nagyúr
válasz nbukta77 #1556 üzenetére
Tiszta csúcskategória, a családnak. Sokkal nagyobb a Max kézben ?
Érkezik majd, egy kis kamera rendbeszedés.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
veterán
Csak idézni tudom magam az iPhone topikból..
"Az első két három napban nem volt bennem az a "hű, de megérte" érzés, de most, hogy már többet használtam és hozzá szoktam ehhez a hatalmas kijelzőhöz egyáltalán nem bánom a váltást. Kamera terén is nagyon tetszik, hogy lehet állítani a rekeszt szóval én azt mondom, hogy amennyiben nem baj a kétkezes használat számodra akkor hajrá."
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Boss81
senior tag
válasz TheBikerider #1555 üzenetére
Köszi szépen
-
atirag
őstag
Tudom,hogy más az xs s tokja altalánosan,de az pitaka x sem jó xs-hez? mert azon jó nagy kamera kivágás van.
-
buci30
addikt
X-ről gondolkozom váltani XS MAX-ra.
Van aki így váltott? Vélemény kéne.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz CharlieDrop #1547 üzenetére
Persze, de a térkéed attól még le van töltve Illetve azt is tudod, h otthon wifin megtervezed majd menet közben offline mész, azt hiszem akkor legutolsó adatokat megtartja...
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma meg jott a max. Xs ment asszonynak. X eladva.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
veterán
-
Peat76
őstag
Van amikor nyomom egy órát, de közben is nézegettem de semmi nyoma a melegedésnek! Köszönet a 7nm-nek!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
Akik használják már a dual simet, tőlük kérdezem.
Ha az egyik számon csak a netet használnám, míg a másikon telefonálnék, akkor a következő esetekben mi történik?
* safari tölt be egy honlapot valaki hívna a másik számon...
Jól gondolom, hogy net leáll, hívás kicsörög nálam?
* az előző esetben, ha felveszem a hívást és telefonálás közben internetre lenne szükségem, akkor azt a netet legalább tudom használni, ami ahhoz a kártyámhoz van, amin hívnak?A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Peat76
őstag
Eddig egyáltalán nem tapasztaltam melegedést, se navi se aktív, folyamatos játék közben sem!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
felsál
tag
Melegedés? Böngészés és navi közben?
-
szanyi20
tag
válasz MasterMark #1545 üzenetére
Így van, egy idő után nagyon rossz... Ennél már a google maps vagy az apple térkép is szeppen navigál... Azonban a here offline nagyon szépen működik, és az akksit sem eszi annyira. Nagyon tetszik a Waze design-ja, de még sokat kéne fejleszteni rajta, hogy rendesen működjön... De amíg a Google tulajdonában van, lehet hogy ezt nem fogják megcsinálni rendesen, hogy inkább a google mapsot használjuk...
-
szanyi20
tag
Én a Here-t használom, nagyon jól működik, nagyon pontos. A Waze-el nekem az a gondom, hogy van neki egy olyan 15-20 méteres lag-ja. Már lekanyarodtam, amikor mutatja a kijelzőn, hogy akkor kanyarodom. Nagyon zavaró. A Here ehhez képest sokkal jobb. Továbbá a waze a legutolsó frissítés óta egyszerűen nem orientálódik. Álló helyzetben van a telóm, és csak úgy navigál, hogy balról jobbra halad a kis nyíl rajta... Na ezzel még nem tudtam mit kezdeni...
-
Madwe
nagyúr
válasz CharlieDrop #1539 üzenetére
Ez beállítható a here-nél is tudtommal
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #1534 üzenetére
Jól bírja az aksi nincs vele gond, azért navigációnál lentebb veszem a fényerőt, mert feltolja maximumra. Én csak a Waze.t használom, van bőven netem. A Here.-t még nem teszteltem, de jókat olvasok róla.
kengyel
-
Dzsuri89
őstag
3 napja használom az iPhone XS-t, eddig azért nem is írtam róla, mert kell pár töltés az aksinak, mire beáll rendesen. 8 Plus-ról váltottam, de megmondom a frankót, hogy nem veszem észre azt, hogy szarabbul bírná az XS, még csak nem is XS MAX-ról beszélek. Tesztben jó nagy baromságot írtak, mindenki ezen lovagolt, aztán ment az ugatás, hogy jaj de szar az egész... Nagyon korrekt az üzemideje a telefonnak!
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz TheBikerider #1534 üzenetére
A waze-t azért szeretem, mert mutat forgalmi adatokat is
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Peat76
őstag
Leszedtem a HereWeGo-t, offline Magyarország térkép letöltve, ki fogom próbálni! Remélem beválik.
-
Peat76
őstag
válasz TheBikerider #1536 üzenetére
Akkor ezért bírhatta ilyen jól!
-
veterán
-
Peat76
őstag
válasz TheBikerider #1533 üzenetére
Igen tudom, teljesen levetted a fényerőt?
Közben ott a válasz! A HereWeGo ennyivel kevesebbet zabálna?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Boss81
senior tag
Szerintetek ez az üveg mennyire lehet megbízható ?
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #1529 üzenetére
Körben ahol már a fekete rész van. Ocsmány volt nekem is, ettől függetlenül az üveget magát szerettem.
-
Peat76
őstag
válasz Jegesmaci81 #1526 üzenetére
-
Boss81
senior tag
válasz fermacht1994 #1521 üzenetére
Köszi , megnézem
Valaki esetleg vett rá Pitaka tokot ? Ha igen milyen vele ? Érdemes ?
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz TheBikerider #1522 üzenetére
Ez nem jó, hanem gyakorlatilag hihetetlen, elképesztő! Hogy merült aktív kijelző mellett 6%-ot 2 óra alatt?
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #1522 üzenetére
Ez nagyon jó, hasonlóan jöttem ki én is, a Waze.-t használtam. Mondjuk, a fényerőt feltolta maximumra, abból kicsit lentebb vettem.
kengyel
-
veterán
Tegnap 2 óra hosszán keresztül ment a navi a telefonon,full kijelző világítással,mobilnet bekapcsolva és még közben 15 perc telefonálás is volt: 87%-kal indultam el itthonról és mire hazaértem 81%-kon volt a telefon. 6%-kot merült!Ez nekem elég jónak tűnik.
Szerintetek?(Jaaa és nem volt bedugva töltőre,mielőtt még valaki kételkedne. )
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Tomeeka28
aktív tag
Én ilyen üveget vettem rá, szépen felmet nem levegős a széle és még az ára is türhető. Tok egyenlőre egyszerű szilikon, szintén xprotector. Várom az "eredeti" kinézetű tokomat kínából. (7-re volt gyári tokom, meg kínai gyári, minimáslis a különbség)
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Boss81
senior tag
válasz Dzsuri89 #1516 üzenetére
Nekem az X-en iGlass van tök jó . De a max-ra 40 ezer magyar forint . Azért egy kijelzővédőért annyit nem fogok adni .
Azt szívesen veszem és megköszönöm ha esetleg küldenénétek linket , ki honnan rendelt és milyet . Nem kintről akarok rendelni csak belföld játszik most .
-
fermacht1994
aktív tag
Valaki tud valami infót, hogy az xs max 256gb-s verzió mikor lesz elérhető Telekomnál?
Feri
-
Dzsuri89
őstag
Ha gyári bőrtok, akkor mellé csakis a Nillkin 3D CP+Max. Iszonyat király, mintha rajta se lenne a telefonon és a minőségéről ne essék szó, hibátlan! Előző 8 Plus-on nem szerettem ezt a fajta fóliát, mert mélyen volt a gomb, de itt semmi zavarója nincs. Kizárólag a hangszórónál van kivágva a fólia.
-
Peat76
őstag
Üdv a klubban..😃! Fólia, tok beszerezve? Ha igen mire esett a választásod?
-
Boss81
senior tag
Igen . Most váltottam . Szerintem lényegesen gyorsabb minden tekintetben . Szebb képeket készít . Az appok sokkal gyorsabban működnek , FaceID villám gyors , az X lassú hozzá képest . A kijelző az brutális .
Többet egyenlőre nem nagyon tudok mondani , tegnap vettem birtokba . -
felsál
tag
Váltott valaki X-ről XS Max-re? Érdekelne mi a véleménye. És most nem az érdekel megéri e a pénzét
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Csatlakoztam egy Max-al én is
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #1503 üzenetére
Az apple music családi is jó áron van, 2290.- havonta. Én azt használom, szerintem nagyon jó.
-
bok92
addikt
Nagyon elégedett vagyok a Max üzemidejével. Nap végén még 40% körüli az akksi. Note8 ilyenkor már igencsak a töltőn pihent...
-
Retekcloud
tag
válasz Dzsuri89 #1476 üzenetére
Szia! Ezzel szenvedtem én is. VLC lejátsza. Icloudból pedig úgy tudod normálisabban leszedni, hogy jobb felül a gomb amivel letoltenéd, annak a gombnakva jobb alsó sarkában van egy nyilacska. Ha arra kattintasz ki tudod választani milyen verzióban szedje le. De az igazi megoldás az iCloud for Windows program. Ott beállítod hova mentse a gépeden. Egyszer rányomsz utána, hogy letöltés és 1-2 nap múlva ott lesz a mappában eredetiben . Nagyon lassan tölt le ekkora fileokat azért ennyi idő. Másik iPhone topikban kaptam ezeket a segítségeket, meg amit összelegóztam. Remélem segít.
-
törölt tag
Részemről Soundcloud, kicsit melós összerakni egy rendes kedvelési/lejátszási listát, de aztán fasza.
-
wszvetozar
újonc
van bevált powerbank, amit használtok? x-hez és maxhoz kellene,
-
veterán
-
Tomeeka28
aktív tag
Én Apple Musicot használok, családi előfizuval. Minőség teljesen rendben van, az ökoszisztéma miatt vélasztottam (óra, Apple TV, MAC). Ha ez nem lenne akkor Spotfy, ajánlás tényleg sokkal jobb, meg az egész valahogy összeszedettebb.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
aujjobba
addikt
Apple music használok mert jobban be van integrálva a rendszerbe, az órán is tudom kezelni meg zenéket rá szinkronizálni.
Ettől függetlenül az ajánlási logikája ritka szar, állandóan betesz egy halom rappet meg mulatóst, hiába nyomok rá minden egyes ilyen számra hogy nem kedvelem.
Az ideg elkap amikor elkezdi a csettintgetést meg a yo-yo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...