- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz fermacht1994 #2382 üzenetére
Ha tokban töltöm akkor langyos, de szerintem ez így ok.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
B-L-A-C-K
titán
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz kovacscsi #2387 üzenetére
Nekem 4 hónapja így nézett ki a 8 Plus-on. Frisebb képeim nincsenek, de most sem néz ki sokkal különbül, talán egy árnyalattal még sötétebb lett azóta.
[ Szerkesztve ]
-
asus1
aktív tag
Milyen 3D üvegfóliát ajánlotok xs-re?
iGlassból csak a pro van ha jól látom ami 30ezer. Azt kihagynám.
Valami esetleg ami jó is és emberi áron van? -
veterán
-
kovacscsi
tag
Sziasztok,eredeti barna bőr tokkal,milyen tapasztalatok vannak,aki használ ilyet,nagyon hamar csúnya lesz és garancia van egyáltalán rá?? Köszönöm☺️
-
Peat76
őstag
Van olyan üvegfólia amin kevésbé látszódik az ujjlenyomat? Nekem most 3e.ft-os van fent, nem rossz és nem is egy neves gyártó terméke! Ti milyet használtok, szedi a zsírfoltokat, van olyan amin kevésbé tapad meg?
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
csabiks
senior tag
-
fermacht1994
aktív tag
Nektek mennyire melegszik qi töltőn a telefon?
Feri
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok, feleségemet szeretném egy xs-el meglepni karácsonyra, de nem tudom hogy a 64-es vagy a 256-os változatot válasszam. Érdemes szerintetek a 256-ost választani vagy a 64 is teljesen elég? Képek első sorban felhőben tárolódnak gondolom, de mivel nem volt még iPhone-om nem tudom hogy az alkalmazásoknak mennyi helyre van szüksége. Köszi a segítséget.
-
veterán
válasz Tomeeka28 #2378 üzenetére
Én például azért Xs-t választottam,mert nem volt még Xr...na jó... ezért is,de legfőképp a méret miatt. Nekem is ez a megfelelő,sőt! Inkább i8 méret teljes kijelzővel,vagy SE méret teljes kijelzővel. Na az tarolna. Szóval ez kisebb,ezért... Kijelző,RAM nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz TheBikerider #2377 üzenetére
Nálam a 4 giga RAM volt az egyik döntö szempont, meg a kompaktabb méret.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
veterán
Meg a 3 giga RAM...az is kevesebb...
Én például azért nem hoztam fel ezeket,mert valakinek jobb az ips...ezért nem mondtam rá,hogy jobb az Xs,mert amoled.. kinek mi.
Viszont az Xs-ben 4gb RAM van,mondjuk ez előny...nem mintha nem lenne elég a 3giga[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
asus1
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #2361 üzenetére
Letoroltem es visszaraktam az apple storet, de a tobbit ugyan ugy nem tudom.
-
daniel909
addikt
-
Eagl3
veterán
Meglepődtem, hogy a kijelzőt nem hoztátok fel, XS ugye AMOLED, az XR viszont még IPS kijelzős.
-
daniel909
addikt
Ha fontos a portre mod es a 3D touch akkor xs. De emberekrol az xr is tud loni portret csak targyrol nem.
Ha a fentebbiek nem akkor jo az xr is igazabol.
Annyit tennek hozza h az xs haza sokkal minosegibb tehat erzesre is van kulonsbet de valoban kisebb a kijelzo. Ezt mondjuk miutan megszokta az ember fel se tunik.En is az xs valasztanam. Foleg h a 6sben debutalt a 3D touch amit gondolom hasznalsz. De az xrben nincs 3D touch.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Peat76
őstag
Ez kérdés volt...😃 😃 😊
Természetesen XS!LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Jelenleg 6s-em van de a főnök felajánlotta az új céges telefont és nem tudom eldönteni, hogy XR vagy XS legyen....
XR nagyobb ugye egy kicsit de még nem Plus/Max méret, az XS viszont "többet tud"Szerintetek?
-
B-L-A-C-K
titán
Telepíthető az iOS 12.1.1
-
veterán
-
Peat76
őstag
válasz Dzsuri89 #2356 üzenetére
Sosem lesz olyan mint a gyári, volt a kezemben mind a kettő!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Dzsuri89
őstag
válasz MasterMark #2355 üzenetére
Imádom a gyári bőrtokot, jelenleg füredkék színűvel védem az XS-t, de kicsit drága 20.000-ért. 6000 Ft meg nagyon király, ha tényleg olyan, mert ezt is eredeti bőrnek írják.
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz talamasca #2350 üzenetére
Üdv a klubban..😃
Hogy lehet megunni a nagyot..?.😃[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
talamasca
senior tag
Sziasztok!
Becsatlakoztam én is egy silver XS társaságában, én egy 8 plusról jövök.
Meguntam a nagy méretet így 1 év után. 😉
[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
daniel909
addikt
gyerekek egy hete használom ezt a telefont.
nagyon megérte belevágni. sokkal jobb mint a 7 PLUS volt, ezernyi pozitív apróság van benne amitől azt kell mondjam megéri az árát még egy régebbi szifon modellhez képest is.
pedig nagyon drága.
aki gondolkozna régebbi modellről, annak egyértelműen üzenem, h vágjon bele!YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nbukta77
addikt
válasz ateszapa748 #2345 üzenetére
Szivesen. En xs- t vettem eloszor mert nem volt meg kaphato a fuggetlen max. De mihelyt kapni lehetett asszony x- e ment a haztol. Meg kapta az xs- t. En meg vettem egy maxot. Space gray lett, mert banatomra akkor meg nem volt kaphato aranyban. Pedig apple storba mentem. Az oraval is ugyan igy jartam. Kenytelen voltam venni egy alut, mert meg apple store- ban sincs acel.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ateszapa748
aktív tag
válasz nbukta77 #2326 üzenetére
Szia,
Ma megnéztem a MM-ban a XS-t nem győzött meg. DE, mellette volt a XS Max kézbe fogtam... és váó! Már rég éreztem ilyen kasétetést, hogy azonnal akarom. Volt egy lejárt Telenoros előfizetésem, így átsiettem a Telenor üzletbe és vettem egy 64GB-os arany színűt, mert nekem ebben a színben nagyon bejön!
A sima XS-t már kicsinek érzetem.
Köszi a segítséget.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Leegyszerűsítve a dolgot a készülék automatikusan, a fényviszonyoknak megfelelően dönti el, hogy zoomoláshoz a telefotó lencsét, vagy a másikat használja-e (esetleg mindkettőt egyszerre).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
buci30
addikt
válasz TheBikerider #2342 üzenetére
Elolvastam!
Tehat röviden akkor igazam van és a portré modhoz használja más semmi.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
veterán
“...Az iPhone XS kamerarendszere alapjaiban nem változott meg, továbbra is 12 + 12 megapixelünk van, a hagyományos széleslátó (26 mm) mellett figyel a telés (52 mm, tehát kereken 2x-es nagyítást kínáló) lencse. Szenzoros téren van változás, fizikailag nagyobb lett a főkamera érzékelője, 1/2,55"-es lett, így 1 mikronról 1,4 mikronosra ugrott a pixelméret. Mindkét kamerához tartozik optikai képstabilizátor, a kéttónusú, négyledes villanó pedig rengeteg helyzetben segíti a dolgunkat. A kamerák védelméről továbbra is zafírüveg gondoskodik....”
Elolvastad a tesztet?
HARLEY-DAVIDSON
-
buci30
addikt
Mire jó a dupla kamera? Mi célt szolgál?
Mert ha letakarod semmi nem történik.
Tehát szerintem csak portré módban használja az alsó kamerát semmi másra.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #2338 üzenetére
Igen tudom, sajnos majdnem mindegyik biztosítónál ez van. MM-ban ugyan ez a bizti 60e és ugyan úgy van havi 2% avuláció. Az a jó ha nincs rá szükség. Ha meg összetörik második évben megtoldom azt a pénzt amit adnak érte és veszek XIs-t .
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Tomeeka28 #2327 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az iStyle-os biztosítás avultatja a készüléket, így második évnél könnyen járhatsz úgy mint egy barátom (valódi, nem képzeletbeli ), hogy az összetört kijelzős i6+-t nem javították meg, mert a második évben sikerült megreptetnie, és a szerviz egy olyan összeget nyögött be neki javításra, amit a biztosító helyből visszadobott, hogy ilyen áron akkor inkább GTK-zzák a készüléket. Szóval erre érdemes odafigyelni, mert bukta lehet a dologból. Az Xs sem éppen az olcsó javíthatóságáról híres...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Peat76
őstag
Kit érdekel ki mennyiért vette, mindenki tudja mennyibe kerül. Beszélgessünk inkább az élményekről és tapasztalokról amit számunkra nyújt ez a csodálatos készülék, mert nagyon sokan csak álmodoznak egy ilyen eszközről!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #2334 üzenetére
Ja, úgy tűnik, hogy ha nincs külsős aki piszkálja a társaságot, akkor két részre bomlanak és piszkálják egymást. Király.
-
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #2333 üzenetére
nem érdekel, mert számomra nem elérhető a csomag. sőt, még csak nem is ismerem, lehet nem is lenne megfelelő számomra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tök mindegy ki mennyiért veszi/vette meg? Ne menjünk már vissza az időben. Örülök,hogy kikoptak a trollok.
Leadtuk az infót,ki hogyan,oszt kész.HARLEY-DAVIDSON
-
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #2320 üzenetére
csak ismételni tudom magam, te vedd meg 400-ért. nekem jó volt 280-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
válasz ateszapa748 #2329 üzenetére
Igen igen. Volt mind a ketto.
-
veterán
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Jegesmaci81 #2325 üzenetére
Köszi
-
Tomeeka28
aktív tag
iStyle-ba vettem, mert ott van a legjobb áron a biztosítás. 2 évre 20e (lopás, törés). Ami az árat illeti, az ennyi, ha hivatlos forgalmazótól veszed?
-
nbukta77
addikt
válasz ateszapa748 #2324 üzenetére
Note 9 rol valtottam az ios miatt xs- re. Azt meg a meret miatt max- ra. Nagyon nem bantam meg. A samu meg mindig nem eri el az iphone minoseget. Ettol fuggetlenul egy nagyon jo keszulek volt.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz ateszapa748 #2324 üzenetére
Én is a note9 és az xs között vaciláltam, végül az xs mellett döntöttem. A helyedben én azt mérlegelném hogy a ceruzát mennyire használod. Nálam előny hátrányokat összevetve teljesen megfelelt volna mindkettő készülék
. Végül az IOS miatt döntöttem az xs mellett. Nem bántam meg. -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Iphone X után egy ideje Note 9-et használok, amivel meg vagyok elégedve.DE...Igazi "mobilmániás" vagyok a családom szerint. Ez igaz lehet, mert akár hetente is képes vagyok váltani, ha elér a váltás szele. Kb. 2 hónapja használok Note 9-et kisebb megszakítással (Huawei P20Pro) A Note 9 az egyik, ha nem a legjobb telefonom eddig! A másik az Iphone X volt. És most a kérdés, vagy is inkább a dilemma... adott egy lehetőség Iphone XS váltásra. Erős késztetést érzek arra, hogy váltsak, hiszen nagyon szerettem az X-et is, de a Note mellett maradásra is legalább annyi érvem van, mint a váltásra.
Van esetleg, akik kipróbálta az Note 9-et, vagy arról jött, vagy arra ment át? Minden vélemény érdekel...[ Szerkesztve ]
-
-
Jegesmaci81
aktív tag
Tudod alapesetben annyi az ára! Ez van. Ha nincs rá pénzed, vagy drágának tartod választhatsz mást. Nem kötelező megvenni. A másik megoldás, feltételezve hogy használni is akarod és van egy tisztességes előfizetésed, elég jó kedvezményt harcolhatsz ki 1-1 szolgáltatónál.
A skandináv országokban az emberek megvetik az adócsalást, így nem okosba vásárolnak. Nyilván ezért tartanak ott ahol mi nem.
-
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #2318 üzenetére
rendben, te vegyél 400-ért xs-t
-
Jegesmaci81
aktív tag
Tudod örök bölcsesség hogy ha senki nem venne lopott cuccot, akkor nem érné meg lopni! :-)
Lefordítva jelen esetre, ha nem más országba szánt áfacsalásos termékeket vásárolna a többség, lehet hogy valósabb eladási statisztikák lennének. Talán még a támogatottság is javulna a termékeknél.
Arról nem beszélve (ami nem ide tartozik) hogy ha valaki nem fizet adót (pl áfát csal) miért várja el az orvosi ellátást, oktatást, stb-t. Persze ez egy hosszú történet..... -
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #2316 üzenetére
ehhez nem értek és nem is akarok érteni, nem is érdekel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oxide83 #2307 üzenetére
Én iCentre-ben vettem, mert biztosítást akartam rá kötni, ill. áfás számlára volt szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
Egyébként ki hol vásárolta az XS/XS Max készülékét? Bíztok a sufni GSM boltokban és megvásároltátok ott sokszor 60-70 ezer forinttal olcsóbban? Ha igen tudtok mondani egy megbízható boltot? Ha nem akkor gondolom szolgáltatónál vásároltátok havi törlesztőre?
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz kleinguru #2304 üzenetére
Nyugodtan mehet vissza a Volte, viszont átirányítást mindkét SIM-él kapcsold ki, nagyon sokat szívtam vele, de most 2 hete lekopogom tökéletesen megy!
-
addikt
Sziasztok!
A dual simet használókat kérdezném. Van aki rájött valamilyen tartós megoldásra, hogy ne legyen bizonyos idő után elérhetetlen?
Az e-sim az alapértelmezett (Telekom).
Fizikai sim alapértelmezett mobilnet (Telekom).Az esim számomat újraindítás után valamennyi idővel nem lehet elérni, nem kapom meg az sms-eket stb...
Ki be kapcsolom a készüléket (korábban az airplain mód is segített, mos már az sem) és egy darabig megint jó.
Ha valaki talált hosszú távú megoldást, vagy van T-s szakember a témában, akkor segítsetek kérlek, mert nagyon frusztráló a dolog.
Ui.: már a béta időszak alatt is használtam. Az e-sim újragenerálást még nem próbáltam. A VoLTE mindkét esetben tiltva van (e-simnél tuti, céges fizikai simnél, csak a menüben van kikapcsolva).
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
veterán
-
csabiks
senior tag
en a maxra egy cafele vekony tokot vettem (mar az xen es a 8-on is ilyen markaju / tipusu volt) nem vastagitja es megis vedi picit.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Peat76
őstag
Beszereztem egy gyári, fekete szilikon Max tokot! Tegnap felraktam és 5 perc után le is került, úgyhogy megválok tőle, csak kibontva volt ha esetleg valakit....! Egyszerűen ilyen méretű telefonra nem való ilyen tok, a külső rész nagyon csúszós, nem lehet biztonságosan fogni a készüléket, mindenhol kerekített, ki akar mászni az ember kezéből! Ment vissza az UAG tok és marad is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Óra topik
- További aktív témák...