- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Én Xs-hez pont most akarok venni Easy One Touch 4 Air Vent Mount tartót. 8 Plus-hoz ugyanilyet használtam csak annyi különbséggel hogy azt a szélvédőre lehetett, de én is azért nem használom mert eléggé felmelegedett a telefon a napon.
Viszont ez a légbeömlős elhelyezés miatt pont jó helyen van, mert nyáron a klíma megy a telefonra, télen meg a meleg levegő.
Amúgy a szélvédőre rakhatóval teljesen mértékben meg voltam elégedve, mindenfele könnyen lehetett állítani, még egy nagyobb kátyú alatt se moccant meg a telefon, szóval maga a konstrukció hibátlan. Jók a gyártó termékei.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest