Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Használat közben semmi különbség nincsen a sim+sim és az e-sim+sim között. Az hogy E-sim csak annyit jelent hogy magában a készülékbe nvannak tárolva azok az azonosítók amik a normál sim-en lennének. Hátránya hogy pl nem tudod olyan könnyen kicserélni a számot.
A második kérdésedre az a válasz hogy IGEN a kínaiak kapták meg a valódi két sim-es XS-t és XS MAX-ot.
Elvileg semmi akadája annak hogy egy kínai XS-t vagy XS Max-ot itthon használj, a világgari meg itt is működik ( elvileg )Azért az több mint vicces, hogy a kínai iPhone az igaz Dual SIM az összes többi meg a kamu Dual SIM!
Milyen jót lehet majd ezen torllkodni?!
-A te iPhone XS-ed kínai???
-Nem
-Akkor kamu!!![ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
joey04
titán
Na előkerestem. Nem tudom neked miért nem adtak felvilágosítást, másnak sikerült: [link]
Aztán csak itt a topikban kellett volna rákeresni (nem is visszaolvasni): [link]
végül pedig ha a tonnaszámra elérhető yt videók nem lennének elegek a működés bemutatására, elég lenne beírni a google keresőbe, hogy iphone xs dual sim, és az első találta ez lenne: [link]
-
Stabi83
senior tag
Belenagyítva minden mai mobil moslék képet csinál ezen nem is kell csodálkozni. A P20 Pro megvételét nálam a jó esti képek indokolták ( ezeket gyakran lövöldözöm ) és az akkuidő, de így nappal simán egy ligában van az XS képe a P20 Pro képeivel, aki bármelyik oldalon azzal trollkodik hogy egyik jobb mint a másik az elmehet a fenébe ( nappal legalábbis ). Azért szeretem jobban a felhasználók által elövöldözött nem beállított képeket alapul venni mert sokkal közelebb állnak a mindennapi felhasználáshoz.
-
HUTCHDB
nagyúr
Én ismét a DUAL SIM-en "lovagolok".
Most olvastam a tesztet, és abban sincs semmilyen információ e téren, csak kb. annyi, hogy hurrá, itt van a dual sim-es iphone!
Hol, hogyan, mivel?
A mobilaréna sem tud kicsikarni egy eSIM-et sehonnan, hogy kipróbálja?
Én már jártam bent a telekomnál, és a telenornál is (ennek a két szolgáltatónak a kártyáit használom) és NULLA, azaz nulla infójuk van.
Ez kérem nem dual sim, hanem kamu...legalábbis a jelenlegi állás szerint itt, hazánkban.
Lehet létezik "ELVILEG" eSIM, de maga a telekom ügyintéző, és az általa megkérdezett főnöke sem tudott semmit, pedig évek óta ők forgalmazzák...
Ez az egyik dolog, a másik pedig az, ha és amennyiben ez az eSIM lenne is, akkor hogyan működik ez a telefonon használat közben?Kínában már van FIZIKAI dual simes xs (max) nem tudjátok?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kengyel
nagyúr
Nekem tetszenek a képek, de nem az igaziak. Teljes méretben tökéletesek, viszont a nagyításnál, már nem teljesen jók. A szélek alaposan mosottak, néha olyan mintha nem lenne fókusz, a színek a helyén vannak. Csak reménykedem a 12.1-verzióban, hogy ezt orvosolni fogják szoftveresen. Persze, nem szokás nagyítani, de itt a fórumon ez a " divat ". Este még nem csináltam vele képeket, így nem tudok nyilatkozni. Most baromi őszintén, többet vártam tőle, és a külföldi oldalakon megjelent tesztképek, nekem kérdőjelesek.
Egy biztos, a témáim is semmitmondóak voltak, jobban kell még tesztelni.Hirtelen egy mai kép.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Stabi83
senior tag
Mondhatnám hogy mennyivel jobb képeket csinál a Huawei P20 Pro-m de nem teljesen fedné az igazságot. Teljesen korrekt képeket a masina! ( Na most lehet trollkodni velem! ).
Este is csináltál képeket? Mik a tapasztalatok? Az az igazság hogy jobban hiszek egy felhasználónak mint bármelyik tesztírónak...
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #675 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
Viszont adja magát a hozzá tartozó hiányérzet, fél millás telóhoz egy pár ezres töltőt ajándékba kellene adni. Nyilván van pénze az embernek egy ilyen töltőre, ha telóra is van, de ez megint plusz dolog, ami miatt hiányos számomra a telefon.Ja
-
-
judas13
addikt
Én viszont értem és elfogadom - legyen az bármilyen márkai is amúgy - amire ő is célzott a szövegben...Remélem akkor jövőre v utána az egy gurigás határt is átlépi majd. Ezt a világon ugyanis tudjuk egy márka teheti meg büntetlenül, és tényleg ha megveszik miért is ne tenné majd meg?
,,,,,,csatoth79
Értem, az már tényleg nem rossz.
,,,,,,
S e t h
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
bepe79
addikt
válasz tothjozsi96 #493 üzenetére
Az Apple-nek ez az üzlet, mert vehetsz új készüléket. Ezért nem veszünk gyári tokot, hanem jó (vagy még a gyárinál is jobb) minőségű Spigen vagy Nillkin-t.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
S e t h
nagyúr
Hol nézhető meg a videó?
joey, ne égesd már magad megint, fórum hozzászólás számláló kisiparos, akit folyton cáfolnak mindenhol, de jellemzően még olyan telefonja sincs, amelyik témákban okoskodik.
Látom nagyon tudod mikor kell beszállni a sértődöttséged okán, ovi style.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
joey04
titán
válasz TheBikerider #596 üzenetére
Ő ezt játszotta el tavaly is, hogy aikor kirobban egy flame, vita, akkor nem száll be, ellenben a végén szigorúan mindig az egyik oldalon kévőt vagy lévőket leoltja. jellemzően az iPhone tulajokat. ő ilyen csendes troll.
A másik fórumozó meg belinkel egy külsős cég által saját szakállra készített felpimpelt 15000 dolláros iPhone-t , hogy az Apple-nek is van olyan mint a PD Mate, ami ugye netto baromság, de az látod rendben van szerinte.
624: teljesen mindegy, hogy készülék, launcher, vagy programhiba miatt, de ilyen előfordulhat androidon. ez nem hülyeség. mellesleg tapasztaltam is, nem csak beszélek róla.
645: semmi értelme ezeknek. nálam is minden telefon jóval kevesebb ideig bírja, mint amilyen átlagokat ovasok. az, hogy "nekem elmegy 5-6 órát", nem mond semmit. fényerő, bt, wifi, melyik alkalmazás, milyen a környéken a vétel, stb, stb.
670: veri a note 9-et is pedig.
675: így van.
-
veterán
válasz #55517184 #682 üzenetére
Amióta kijött filozom rajta. Gondolkoztam, hogy veszek egy új MacBook Pro-t, de 800-at mégsem adok ki érte mivel naponta maximum két órát tudnék ele ülni és az már top.. Inkbb úgy döntöttem mivel a telefont úgyis mindig magamnal tartom és rengeteget nyomom lecserelem a nagyobb kijelzőre és veszek egy olcsóbb MacBookot is ami itthon netezésre vagy filmezesre elég lesz.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
törölt tag
Kicsit jobb kamera, kicsivel jobb sztereó hangzás, a gyakorlatban alig észrevehető különbségek. Nekem elég volt a 3GB RAM a Tíznél, most van 4, OK! X-ről XS-re váltani szvsz felesleges, nem éri meg, Max, ha kell a nagyobb kijelző, de át kell gondolni.
Szerk.
Közben látom, h te már át is gondoltad
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
Végre újra nagy. X előtt 8 Plus volt, illetve van "mellékállásban" egy Note 8, és az X nekem egy kicsit kicsi, illetve érzetre az XS Max gyorsabb is egy picit, főleg feloldásnál. Egyéb különbség nincs szvsz, sima XS-re nem érdemes váltani X-ről.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
MasterMark
titán
-
d@vee
őstag
Elolvastam, jó teszt lett, köszönjük
A telóhoz meg annyit, hogy 2-3 éve várok egy normális, az igényeimet kielégítő Iphone-ra. Gyakorlatilag a kezdetek óta droidos vagyok (volt pár hónap félrelépésem egy almás 3GS-el), de úgy érzem kipróbálnám az ios-t.
Viszont ez még mindig nem az igazi. Nem annyira az ár izgat, hanem az érte kapott, vagyis NEM kapott dolog. A jack hiányát még egy átalakítóval elintézném (ne mellékeljünk semmit a telóhoz, ha kell neki úgyis megveszi a hülyéje), de a lassú töltés azért szúrja a szemem, mert fél milláért kapok egy darab, egy napi használatot alig kibíró fost kb. Ezt legalább egy gyorstötléssel ellensúlyozhatták volna, de nem, minek az. Mobil készülék, van a munkahelyen és otthol is konnektor, de akkor is, ez szégyen. Jelenleg egy anno 50 rugós xiaomim van, átmeneti telóként vettem, de a mobilnet+wifi 8 órában két napon keresztül simán kibíró üzemidő miatt még nem tudtam rávenni magam a váltásra. A formaterv bejön, a villámgyors működés ebben a kategóriában elvárt, a kamera is rendben van. De az apró, vagy egy-két nagy hiányosság miatt még mindig úgy érzem, hogy ha megvenném, azzal csak erősíteném az Apple saját felhasználóira vonatkozó titkos véleményét, miszerint ha almát látnak, az elvakult fanboyság győz a józan ész helyett.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Hitch
senior tag
A kirohanását nem értem a videóban.
Senki ne vegye magára de azt tanították nekem, hogy a birkák azért vannak, hogy megnyírják őket.Jól csinálja, hogy folyamatosan emel, amíg megteheti tegye is. Nem jótékonysági szervezet.
S mindenki arra költi a pénzét amire szeretné mielőtt valaki magára veszi a birkás hasonlatot.
-
judas13
addikt
Képernyő idő nagyon karcsú (3-3,5 óra), ahogy fent olvasni több helyen.
Egy vastagabb aksi és még a kamera sem állt volna ki úgy már hátul, na az faszergányos lett volna. Remélem jövőre meglépik ezt ahogy a noccsot is elhajtják majd a náthásba.ΞΔGLΞ
Buzisabb szerintem is, de ennyiért ne várj többet. Érdemes megnézni Legend- Zsolt videóját az ár kapcsán ahogy az agya hamar leveri az ékszíjat
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #627 üzenetére
Olyan képeket tegyél már fel légyszi amit másik topikban beszéltünk, hogy ugyanonnan készült, sima obival és telével is. Azért kérem mert nekem még olyan a telefonom ami csak 1 kamerás, és nagyon kiváncsi lennék a különbségre.
Igazából egy kicsit a Xs és a Xr között gondolkozok, árban az r sokkal szimpatikusabb lenne, és kiváncsi lennék rá hogy mit veszítenék a kamera terén, elég sokat fényképezek telefonnal. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, mint "őskövület" apple (nem csak mobil) felhasználó (is), csak nekem tűnik úgy, hogy ez a forma egyre buzisabb lesz férfi szemmel nézve? Legalább a kijelzőt ne oválba nyomják már. A végén kör alakú lesz a kijelző csesszék már meg. Az a sony mellette sokkal szebb külalakra, ettől függetlenül le a kalappal, de ez manapság szinte most a csúcs mindenben.
Az ár meg olyan, amilyen. Szerintem, nem sok érte, amilyen tudással bír. De nyilván azért fél milla tájékán és 2019 derekán, ne legyen már olyan kurva nagy szó, hogy most már 4Gb ram van benne.. Nyilván jövőre lesz 5, vagy esetleg 6 is netán, na az mekkora durranás lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Normál használat nekem is más: ált 80%ig van töltőn és 60%ig hagyom merülni. Lévén irodában fix helyem van s ott is van wireless töltő, ezért ez könnyen összehozható. Viszont néha, kb évente 2x megtúráztatom a telefonjaim, h kiderüljön mit bírnak Olyankor 100% indulunk és nap végén csak akkor töltöm ha muszáj
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz <Lacy85> #646 üzenetére
Nyilván használatfüggő, de az én esetemben pl az Xs Max sokkal jobban bírja akkuval, mint a Note8-am (új korához képest is, nem csak most 1 évesen...) igaz nekem sok a standby és a kijelzőidő az általában lightos task, üzenetek, hírek olvasása stb, de 2 napot s 6-7 óra sot-t röhögve összehozok...
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #660 üzenetére
Azért szívesen hallanék egy sikeres esetet. Anno kötöttem DAS biztosítást, hogy milyen jó lesz nekem, semmit nem kell csinálni, még a seggemet is más törli ki, ha kell. Na ehhez képest évi sok tízezer forintért egy kib. nagy nulla az egész cég. Csak kifogások mennek, segítség nulla, egy kupac szar. (Mondjuk ha olvassák ezért gondolom beperelnek, bár ez meg magánvélemény, azt meg lehet, szóval kapják be). De én nem hiszek senkinek azóta.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
válasz Fryskitt #657 üzenetére
Igen az iGlass intézi. A rendelés vagy a blokk száma kell hozza. Nekem fólia csere volt már és azt is ingyen csináltak és adtak másikat helyette. Persze nem kijelző, de az is így menne elvileg.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz TheBikerider #656 üzenetére
X-en bevált amúgy, de azon “csak” 15 ezerbe fajt a fólia.
A tok pedig csak fogasra különbözik egyébként, ha vastagságra olyan?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
válasz TheBikerider #653 üzenetére
Biztosítást tartalmaz, hogyha be rottyanna a kijelző álljak a cserét és azon felül 10% plusz egy új fólia...Ezért kerül ennyibe, a kérdés az, hogy megér e ennyit.
Nekem a X-en bor tok volt, de az eléggé vastag lett. A szilikon vékonyabb?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Xs Max-ra milyen tokot és uvgefoliat érdemes használni? Megéri az iGlass Pro azt a brutális 40 ezret?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Dzsuri89
őstag
Találtam egy ilyen aksi összehasonlító tesztet YouTubon, ez alapján nem olyan gyászos...
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #642 üzenetére
Sajnos itthonra ez tök változó, 3-15 nap között jön meg, nem tudom mitől függ. Akkor, amikor vettem, épp Münchenben voltam, délben rendeltem, délután ötkor ott volt. (Van hova fejlődni a Magyar Királyi Fostaszolgálatnak.)
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
<Lacy85>
addikt
válasz Jegesmaci81 #638 üzenetére
Engem igazából ez az egy dolog tart vissza, és ezért nem szánom rá magam iPhone vásárlásra.
A zártsága totál hidegen hagy, mert eddig se csináltam olyat a telóval, amit almánál ne lehetett volna.
Viszont ez az üzemidő nagyon gyászos...
Ritkán kell bírnia a strapát egész nap a telónak, de pl. egy ilyen napot
szerintem ki sem bírt volna... -
DJosef
őstag
Én is használtam BB10 rendszerű telefont (Z10) szerettem is nagyon de ha most kéne használnom akkor nem csak a Messenger-ről(amit amúgy sem használok mert nem vagyok fent Facebook-on.) kéne lemondanom. Gyakorlatilag a sima böngészést is siralmas állapotba hozták, BBM is ki lett herélve, az alkalmazásbolt még a "csúcson" sem volt teljes értékű a mostani állapotot meg inkább hagyjuk. Sok régi BB-s váltott iOS-re (én is) mert még mindig ez a rendszer áll a legközelebb a BB10-hez. Akik meg androidra váltottak azok a fizikai billentyűs Berry-ket választották.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
veterán
-
veterán
-
hmb
aktív tag
Evekkel kesobb eljutottak oda ahonna a bb10 indult...mostmar csak azt kene megoldaniuk,hogy ne lehyen minden frissitesnel szarabb olyan alap dolgok mint messenger uzenetkuldes,bongeszes 4 g kapcsolat minden frissitesnel rosszabb lett nalam.fotoban mar nem ok a legjobbak,akksiidoben sem,es az meg vegkepp hidegen hagy ogy otthon statuszimbolum.ha villogni akarok akkor egy orat veszek,ha hasznalhato telefont amit nem kell kukazni ket ev mulva mert a szoftverfrissitessel tudatisan lassitjak akkor meg droidit ha oedig egy jol jasznalhato oprendszert akarok es lemondok a messengerrol akkor meg bb10.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #634 üzenetére
Choetech ventillátoros egységet használok. Nem melegszik fel a telefon és 15 EUR volt az Amazonon.
-
veterán
-
veterán
Jóféle wireless charger kellene. Van aki használ esetleg?
HARLEY-DAVIDSON
-
Volkov
senior tag
1 hete használok egy Xs-t, SE-ről váltottam.
Aksi idő nekem az SE-hez képest elég karcsúnak tűnik, 3 óránál (ez képernyő idő) többet nem sikerült összehozni.Másoknál is ennyi az annyi?
:)
-
veterán
-
veterán
Párszor már kérdeztem én is, de a flame hegyek miatt válasz nem volt rá. Szóval van olyan aki X-ről váltott Xs Max-ra? Ha igen akkor mik a tapasztalatok?
-
dilajoska1
őstag
Ha letiltod akkor az kb olyan mint ha nem is lenne a telefonodon. Én is mindig mindet tiltok amit lehet a Playen kívül. Ami a memóriában marad azt pedig nem érdemes kilőni.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
veterán
Srácok!
Fototrend-re hamarosan feltolomHARLEY-DAVIDSON
-
7Heads Drago
veterán
válasz TheBikerider #543 üzenetére
Ebben mi a vicces?
Ha van iponed, nézz már bele hogy mit kaptál.
A PD-hez legalább mindent megkapsz abban az árban. Ettől függetlenül számomra egy porszemmel se ér többet, mint a sima Mate.
De felőlem játszhatod az értetlent.
De az is lehet, hogy ez valami "i" kór.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Drp81
aktív tag
Nekem a gmail címem hiányozna, mert kb 15 éve az az emailem
Engem az zavar, mint pl a P9-emben is van, hogy a google szarjait nem lehet letörölni róla, csak inaktiválni vagy mi, legalábbis nekem nem sikerült. Meg a “Kilövés”-től kapok még agybajt, gyakorlatilag semmit nem csinál ha rányomok, ugyanúgy a memóriában van. Lehet én vagyok balf..., sőt biztos, ez az első droidom a gingerbread óta, szóval..."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Madwe
nagyúr
Szerencsére nem kötelező használni
Egyébként az egyetlen google termék amitől féltem h hiányozni fog az a maps, de szerencsére teljesen használható lett az apple maps manapság... sőt, órával szvsz sokkal jobb is turn by turn navival...
Az egyetlen fb cucc ami hiányzik az az event-ek, amikre ott hívnának, de szépen lassan mindenki megszokja, h ha látni akar, akkor szól, h mi s hol lesz[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Nem Azt soha sehol nem állítottam, h bármit csinálsz az iosen, az maga a privacy menyország s semmiképp nem kerülnek ki az adataid...
Pont azért linkeltem egy tipikusan apple kritikus cikket, h még az is elfogadja az apple alapvetően rendben van privacy szempontjából, a telepíthető appok nem... A cikk végig arról szól, hogy az apple komolyan veszi a privacyt a maga szintjén, de a telepíthető appokra nincs ráhatással és ezért szar. Itt nem tudom mit gondolt a szerző amúgy, tiltsák ki a facebookokat meg a google-öket az appstoreból ?De én se állítottam mást sehol - ezer meg egy olyan appot feltehetsz, amivel bukod a privacyt. Sőt, ha defaulton hagyod a safari keresőjét, ami eleve a google, akkor is, pl. Az az egyetlen dolog amugy amibe belekötnék apple részére, hiszen szaros 9milliárd dollárért a googlet tették be idén is... jövőre már 12 milliárdot kérnek érte szóbeszéd szeritn... Tavaly elég volt nekik 3... Szép összegek ezek az biztos
Sőt, ha icloud backupot használsz, országok hatóságainak ki tudják adni az adataidat. Ha nem használsz backupot, de egyébként icloud szolgáltatásokat igen (fotó, imessages stb) akkor viszont nem is tudják kiadni a hatóságoknak... (Backupok esetén tárolni kell a kulcsot is a szerveren, h ha abból állítod vissza a telefont, átmenjenek a titkosított adatok s fel is tudja oldani... de lehet lokálisan is backupolni szerencsére )
De eleve ha nem használsz vpnt, a netszolgáltatód úgyis ezer meg egy dolgot gyűjt rólad és árul, amire os szinten nem is lehet ráhatásod...
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
válasz Dzsuri89 #578 üzenetére
Szia, én i7plus-sal tudom csak összehasonlítani. Azt kell mondjam, hogy az i7pluson jobb az üzemidő mint iXS-en, pedig az már két éves (párom használja). Bár azt is hozzá kell tegyem, hogy az újdonság-effekt miatt elég sokat is van nyomogatva az iXS , de ennél érzésre sem lesz meg a 2 nap üzemidő, a 7plusnál a 2 es fel nap is megvolt újkorában.
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
kutyek
senior tag
Most olvastam a linkelt cikket. Pont az ellenkezőjét állítja, mint amit mondasz - a cikk végső megállapítása (és teljes érvelése) pont az, hogy az Apple is csak szavakban nagy védelmezője a privacy-nak, a gyakorlatban ugyanolyan gyenge eszközei vannak erre a célra, mint a Google-nek vagy a Facebooknak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz <Lacy85> #614 üzenetére
Mert a másik oldal faszább ám. Nemrég a Napidroidon észérvekkel megtámogatva leírtam, hogy miért használok még mindig 5s-t (iPhone-ról szóló cikk alatt, egy téves infókat közlő kommentre írva). Olyan válaszokat kaptam ordenáré, bicskanyitogató, személyeskedő stílusban, hogy ihaj, és meg nekem kellett volna begyöpösödött csicskagyásznak éreznem magam.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #610 üzenetére
Nekem is tetszik, csak nagyitásnál nem a legjobb. Mondjuk, nem kell nagyítani.
kengyel
-
Fryskitt
addikt
Muti...
-
szanyi20
tag
A képekkel én is meg vagyok elégedve. Nekem nagyon bejött ez a portré mód. A kamerája tényleg jobb mint az i7... Persze a hétvégén elmentem DSLR-el kicsit fényképezgetni, felcsaptam a fix 85-ös portré obit, F1.8-al... Na szóval rájöttem miért van DSLR-em még mindig... De amúgy marha jó az irány...
-
veterán
Számítógépen visszanézve a képek szerintem jók! Legalábbis amiket én csináltam.
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
csatoth79
tag
Tucatnyi ,pl huawei p20 gyengített kamera rendszerrel,s9 szintén 2 helyett 1 kamera stb,illetve a kínai gyártók telefonjai,viszont a csúcs hardvert mindenki a legnagyobb "pro" verzióba teszi bele,anno az apple is lásd még az iphone 8 vs iphone 8 plus nekem a kamera a fontos és a telefon mérete,és talán ezzel vagyunkk még így páran.
Gondolkodtam a huawei mate 20 pro-n is nagyon nagyon ,viszont a mérete miatt sajnos nem.
Tavaly megvettem a mate 10 pro-t ami szintén nagy volt,de a kamera miatt kipróbáltam,majd 2 hónap után adtam el,főleg a gyatra videók miatt,kritikán aluli volt,ezen csiszolgattak,de a huawei p20 pro is gyenge videóban mindegy mit írnak a tesztek használtam azt is,a mate 20 pro -ban ha javítják ,akkor az egy jó telefon lesz,de közel 7 colos! -
csatoth79
tag
válasz tomboy0013 #592 üzenetére
S9 -ben normál kamera van nem dupla,így a2x zoom bokeh effekt stb sincsen rendesen megoldva.
Illetve itt már azért az akksi is gyengébb,előtte használtam a sima s8-at. -
spawn21
veterán
válasz TheBikerider #596 üzenetére
Látom megittad reggel a gyógyszert
Itt mindenkinek igaza van, szerintem
s24U+15p
-
madgie
titán
válasz #55517184 #599 üzenetére
Semmi baj nincs azzal a fülessel, nekem az S8 AKG fülese a fiókba van vágva, mert marad meg a fülemben, az EarPods-szal meg tök jól elvagyok, sőt, a számítógépből is az csüng ki, míg a Superlux füles az Audiotrak DAC-vel szintén a fiókban van. Igénytelen lennék? Szerintem csak kényelmes és tényleg rengeteget vágok a gépen, baromi kényelmes az Apple füles.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
+1 Seth
A kolléga online f*sz méregetés és flame keltés helyett inkább tapasztalatokat írhatna. Helyette egyszer elhencegte, hogy neki Xs van, azóta nem sok szakmaiságot tett hozzá.[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.