- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripicsi
csendes tag
Sziasztok!
A het elejen frissitettem 11.0.3-ra es latom hogy sok embernek meggyult vele a baja hat sajna nekem is
Tapasztalatok a frissites ota:- 1-2 naponta elofordul hogy telefonalaskor nem hallom se azt hogy kicsorog a vonal masik vegen, se azt ha felveszik es mondanak valamit. Engem hallanak. Reboot utan OK.
- tobbszor lefagy a telefon van amikor magahoz ter fel perc utan kb van amikor reboot kell
- Elozo verzioknal zenehallgataskor a beepitett Music appban zarolt kepernyon keresztul is lehetett leptetni a szamokat meg megallitani, most mar nem lehet. Illetve zarolt kepernyon nem is irja az eloadot/szamcimet csak hogy Music app.Valaki tapasztalt hasonlo anomaliakat ill. tudtok e ra megoldast?
Illetve az enyem is sokkal gyorsabban merul azota de lattam hogy ezt tobben is irtak mar...
-
csokito100
aktív tag
válasz
SzalaiÁdám95 #9487 üzenetére
Láttam ezzel a fajta tokkal tesztet. Szétrepült, mint a sz... és a telefon is tört.Ja és ujjlenyomat mentes. Hát ja, nagymamám is az volt 80 év után. Mi a gond azzal, amit elküldtem neked? Nem értem! Az sincs még 3000 sem. Na mindegy, ha ezt választod megérdemled a sorsod, mert szerintem ritka nagy gagyi tok még ronda is pluszban. Van egy jó ötletem. Bele kellene csomagolni a telót egy pelenkába. csak a home gomb lenne ki, hogy meg lehessen nyomni. Na ez a tok majdnem olyan. Üdv
-
-
válasz
SzalaiÁdám95 #9487 üzenetére
800 ft. Nekem nem tetszik.
-
SzalaiÁdám95
tag
https://youtu.be/DNFSgBK4NGs
Esetleg errol a tokrol valakinek valamilyen fajta velemenye? Oldalakon neztem es uveglapot is tartalmaz illetve ujlenyomat mentes felulet, kb 2500-3500ft kozott mozog.
-
-
daara
aktív tag
Tudtok valami jó,háttérképes oldalt,alkalmazást? zedgén kivül..
-
natë
nagyúr
válasz
szupermacs #9481 üzenetére
Tegnap masnit kötöttem rá, de a touch id kivételével minden működik.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok csatlakoztam a táborhoz. Mennyire kell félni a telefon elhajlásától? Anno volt 6-osom az elhajlott szépen. Egyéb tipus hibák vannak amire érdemes odafigyelni?
-
Koczó93
őstag
Azt hogy tudom kiválasztani hogy egy üzenet sms-ként menjen el vagy imessage-ként? A feleségemnek akartam írni egy sms-t mert nem volt net közelben. a kontaktok között kiválasztottam az üzenetet és azt gondoltam hogy elküldte de akkor kapta meg amikor bekapcsolta a wifit.
-
válasz
SzalaiÁdám95 #9474 üzenetére
Plexi.
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
csokito100 #9473 üzenetére
Atlatszo hatlapos az uveg vagy gumi?
-
csokito100
aktív tag
válasz
SzalaiÁdám95 #9463 üzenetére
Az ugyanaz, mint amit küldtem neked, csak fele ilyen áron van
-
Audison
senior tag
válasz
SzalaiÁdám95 #9463 üzenetére
Én ezt használom: [link] Nekem jók a tapasztalataim, jól véd.
-
half333
őstag
én is nagyon szeretem a design-t,formatervet(ez az első telom,ami közel 1 év után sem untam meg,pont ez végett)! eddig bunkó tokban volt,de ingyen kaptam,igy használtam,de meghallottam h létezik hátlapra is üvegfólia,így kipróbáltam (lehet veszek még egy szilikon bumpert),és eddig bevált,nem csúszik annyira mint a fém,persze néhány anyagra letéve megesik,pl.:fa
-
daara
aktív tag
válasz
sityupityu #9469 üzenetére
Ahol az kijelző van ott nyílván nem fekete és nem is matt ott,akár hány ember látta elvolt tőle ájulva,és tényleg jobban néz ki..egy darabig aztán megunom és leszedem
-
-
Balu_
csendes tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a telefont, már nagyon várom.
Köszönöm a válaszokat!
-
gunszt
tag
válasz
Silentfrog #9464 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen ?
Főleg a hátsó érdekelne, köszi!
-
Silentfrog
veterán
válasz
szupermacs #9462 üzenetére
Nekem elől üveg, hátul fólia van. Nem csúszik.
-
SzalaiÁdám95
tag
Tudnátok ajánlani tokot ami jol nez ki és védi is normalisan a telefont?
-
gunszt
tag
Sziasztok,
Noob kérdések valószínűleg sokat volt de aki tud kérem ossza meg tapasztalatait/tanácsát
1.
"Minőségi" fóliát szeretnék venni SE-re, olyat ami lehetőleg minél kevésbé "zsírosodik" és sötét mint az alap iphone kijelző, minőség alatt nem a magas árra gondoltam feltétlen
Lehet akár üveg is, ezzel kapcsolatban tudnátok ajánlani jól bevált fóliákat ?2.
Hátlapra használ valaki fóliát ? Őszintén most vékony szilikon tokban van de nem szeretem a tokokat egyáltalán, pont a forma és design miatt választottam az SE-t, ami tok nélkül jön át a legjobban
viszont az meg zavarna ha lerakom és mondjuk csúszik kicsit az asztalon tudom hogy karcolódik stbKöszönöm
-
-
Friczy
senior tag
válasz
-Faceless- #9457 üzenetére
A mobillal fizetés nagy előnye, hogy eggyel több ok miatt lehet aggódni, hogy ne merüljön le a telefonod
-
csokito100
aktív tag
válasz
szmatyi93 #9455 üzenetére
Ha működik, akkor a Wallet appot megnyitod és azonnal ott van felül a bankkártyád. De szerintem először az Apple Pay-t kell beállitanod. Nekem adta be sorba az állitani való dolgokat, azért voltam könnyű helyzetben. Fizetés előtt megnyitod, hozzáérsz a bankkártya képéhez, ráteszed a telót, touch és már fizettél is. Azután a Wallet appban megőrzi a fizetéseid.
-
szmatyi93
tag
válasz
csokito100 #9454 üzenetére
Hozzáadtam kártyám az ID-mhoz, de semmi újat nem látok walletban és az appstore se ajánl fel semmi alkalmazást rá. Egy darabig most nem jutok ki külföldre úgyhogy akkor ezzel várok és magamnál hordom a kártyám
-
csokito100
aktív tag
válasz
szmatyi93 #9452 üzenetére
Szerintem működni fog ott is. Szerintem mindegy hol vagy, úgyis netet használ. Amikor üzembe helyeztem a telefont itt UK-ban, akkor adta be az Apple Pay fizetést, hozzáadtam a bankkártyám, beállitottam és azóta működik. Azért gondolom, hogy ott is működni fog, Esetleg próbáld meg a régiót megváltoztatni, hátha akkor beadja a beállitásoknál lehetőségnek az Apple Pay-t. Sajna csak találgatás
. Üdv
-
szupermacs
veterán
Xbox Smartglass app működik már iOS11 alatt?
-
szmatyi93
tag
válasz
csokito100 #9449 üzenetére
Itt gondolom az apple Id-hoz kell hozzáadni a bankkártyát mert ha csak simán megnyitom a walletet akkor csak kódod tud beolvasni és átvált a fényképezőre.
Teszem azt hozzá van adva és itthon nem támogatott de ha külföldön vagyok akkor működhet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest