- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Már régóta nem használtam a telefont és a múlthéten el is tudtam adni. Csak gondoltam beszólok még utoljára. Mindenkinek minden jót.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Krisz0418 #12432 üzenetére
"Meglepoen gyors meg a mai napig is az se. Van itthon egy 7plus, nem sokkal gyorsabb. Hogy csinaljak? 2mag, 2gb rammal. Megis sok androidot millio maggal, 4-6gb rammal porba alaz."
Az androidot "ezerféle" telefonra kéne rendesen optimalizálni ami lehetetlen, itt meg pár készülékről van csak szó. Ezért is van ez.
-
veterán
válasz csokito100 #12305 üzenetére
lugosi Értem.
Egyébként a sima akkuelhasználódás is így jelentkezik, hogy még jócskán van benne töltés, de "terhelésnél" fogja magát és egyszerűen kikapcsol.
-
veterán
válasz csokito100 #12303 üzenetére
De miért cserélnék ki neki ingyen ha már nincs garancia rá? Még ha esetleg valóban széria hibás is? Bár nem hinném, hogy az lenne, mert akkor már hamarabb kijött volna. Ez meg ha jól sejtem már legalább egy 2 éves készülék, aktív használat mellet simán benne van ennyi idő távlatában, hogy beadja az akku a kulcsot...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Ice&Lime #12215 üzenetére
Van azért itt olyan is aki nem tapasztalt ilyen dolgokat. Viszont jó páran (köztük én is) igen. Lehet, hogy nálad sem lenne semmi. Meg mondom, néha van csak jelen. Ilyenkor a másik fél azt mondja nekem, hogy alig hall, de én viszont jól hallom. Az itt megemlített dolog (közelebb tartani a szájhoz a telefont) valamennyit segít ilyenkor, de persze szerintem sem normális.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz habmalac #12159 üzenetére
Ott valami biztos, hogy nem oké. Ennek a töredékét szabadna csak merülnie ha nincs használva a telefon.
(#12182) Ice&Lime 2016 szeptemberi telefon 92%-os.
(#12167) Noxy Neked is van aztán egy stílusod...Nem droidos, hogy milyen azt inkább nem részletezem.
-
veterán
válasz thomas77 #12141 üzenetére
Gondoltam, hogy a feliratokban lesz különbség... Egyébként meg köszi. Itt is látszik, hogy a california felirat természetesen mind a két hátlapon megtalálható, az utángyártotton ez nem látható. Az meg nyilvánvaló volt, hogy valamilyen szinten különbözik az amerikai az európaitól, ha másban nem is, akkor már csak az EU jelzésben.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Pedig ha nem nyúlsz hozzá (mondjuk este feltöltöd, de még lefekvés előtt leveszed a töltőről), akkor sokszor 8 óra elteltével is 100%-ot mutat ha nincs használva csak készenlétben van. Ezt sok SE tulaj megfigyelte, köztük én is.
-
veterán
-
veterán
válasz half333 #11958 üzenetére
Azt meg nem mondom neked most. Csak onnan tudom, hogy miben más, mert az egyik telefonárus haverom mutatta, hogy pl az említett dologban különbözik. Ha jól emlékszem a California felirat meg még egy két apróságban különbözik az eredetitől.
-
veterán
-
veterán
válasz csokito100 #11937 üzenetére
Jó, de mi most pont az ujjlenyomat olvasóról beszéltünk semmi másról.
-
veterán
-
veterán
Szerintem nagyon gyenge az ujjlenyomat olvasója ennek a telefonnak más készülékekhez képest. Vannak telefonok amiket szinte szinte vizes újjal is fel lehet oldani, de ez a telefon nagyon érzékeny az ilyesmire.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz stifi82 #11803 üzenetére
Persze, ki lehet kapcsolni, a fényképező módba belépve a HDR-t automatáról off-ra teszed. Hogy automata módban mikor lép működésbe a HDR és csinál két képet az attól függ, hogy milyen fényviszonyok vannak. Leggyakoribb amikor ellenfény van. Én nem kapcsolnám ki, mert iphone-n nagyon jól működik ez a funkció.
-
veterán
válasz half333 #11787 üzenetére
Én már az elején kiakadtam ezen anno amikor megvettem, hogy magától letölt ilyeneket. De szerencsére nem telepíti. Törölni meg simán lehet. Rámész a foglalt memóriába ahol a többi dolog is van (képek stb), fogod,és kitörlöd a letöltött frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csokito100 #11784 üzenetére
Távgyógyítással segítettem rajta.
-
veterán
-
veterán
válasz #95561216 #11744 üzenetére
Nincs semmiféle belassítás egyébként. Egy sokat használt rossz akkunál van lassulás, de ennek semmi köze a készülékhez, csere után ugyanolyan gyors lesz. Tehát pl ha egy iphone x-nak valamilyen okból nem okés az akkuja, akkor az ugyanúgy lassabb lesz, hiába legújabb modell. Ha meg eljön az idő, hogy valamelyik új ios verzió már nem fog "ízleni" a telefonnak, akkor arra nem kell frissíteni, marha egyszerű.
(#11748) csokito100 Amúgy ezt még mindig nem értem, hogy nálad miért van ez a lassulás amikor még jó az akkud. Én néztem már az enyémet úgy, hogy le volt merülve szó szerint 1-2%-ra, és akkor is ugyanazon az órajelen volt. Pedig az akkum sem 100%-os már.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz lugosi #11714 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy ezeknek az akkuknak nagyon nehéz "ártani". Szerintem itt inkább arról van szó, hogy minimális eltérések vannak az akkuk között már új koruktól fogva. Tehát itt arról lehet szó, hogy ki milyet fog ki. Nincs két teljesen egyforma akku még újonnan sem.
-
veterán
-
veterán
Miért, milyen volt a 10? Ez a 11 sokkal gyorsabb mint a 10 valaha is volt.
(#11697) gps76 20 hónapos a készülékem, igaz csak másodtelefon. 10% alatt sohasem raktam fel töltőre, de ha igen, akkor mindig 100%-ra lett töltve. Jelenleg 94%-os az akkum.
-
veterán
-
veterán
válasz ananaszmamut #11617 üzenetére
Szerintem nyugodj meg, mert mint olvashatod nem vagy egyedül ezzel a problémával. Ez ilyen.
-
veterán
válasz ananaszmamut #11606 üzenetére
Igen, én is és másik is tapasztaltak hasonlót, hogy nem mindig akarja az igazságot.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz CoolBoy323 #11506 üzenetére
Azt a dolgot én is hiányoltam már a kezdetek óta (többek között), hogy a számgombokat nyomogatva nem dobja fel az adott gomb betűire eső neveket. És ez a mai napig nincs benne. Szerintem egy full alap dolog, ami anno már a "buta telefonokban" is benne volt a kezdetek óta. Ráadásul nem is egy olyan funkcióról beszélünk ami haszontalan, mert bizony nekem pl nagyon hiányzik amikor egy nem gyakran hívott számot (nevet) keresek a névjegyzékben. Van egy-két megmagyarázhatatlan hiányosság az ios-nél ez tény.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz #65577472 #11422 üzenetére
Így van ahogy mondod.
Egyébként persze sokat nem számít, de szerintem kevesebb töltés van benne mint 200. Mivel nem vagyok az a fajta aki egész nap a telefonon lóg és zenét sem hallgatok róla, így amikor gyakrabban használtam akkor is elketyegett nálam 3 napot simán.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Egyébként azt gondoltam, hogy ez az új akku funkció más dolgokat is fog tartalmazni. Olyasmikre gondolok, hogy hányszor volt teljesen feltöltve stb....
-
veterán
Nekem 2016 szeptemberi a telefonom és jelenleg 94%-os az akkumulátorom úgy, hogy állandóan 100%-ra van töltve.
Egyébként ez is egy iphone marhaság, hogy nem lehet teljesen feltölteni (nem tesz jót neki) egy lítium ionos akkut.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz aujjobba #11385 üzenetére
Hm, érdekes felvétel nem láttam még. Akkor ezek szerint nem mozdul le semmi, hanem a feloldásnál az előző képernyőképnek a végét látja az ember, miközben az megy fel. Érdekes, köszi. Akkor ez ilyen.
(#11387) half333 De amiről én beszéltem azon nem javítottak, mert mint kiderült most, nincs is min javítani.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz scyllarus #11383 üzenetére
Hát szerintem meg baromira észrevehető. És ez nem szőrszálhasogatás a részemről, engem tényleg nagyon zavar. Egyébként minden más egyéb, illetve maga a rendszer kb hibátlan most és nagyon gyors is (bár a gyorsasággal korábban sem volt igazán problémám).
-
veterán
Jobban belegondolva rosszul fogalmaztam. Maga az a lag, amikor feloldásnál az ikonok sokszor kissé darabosan illetve akadozva jöttek elő az valóban megszűnt. Viszont az a jelenség, nevezzük akkor bug-nak, amikor feloldásnál a kijelző tetejéről egy kicsit lemozdul a föntről lehúzható kép (nem tudom jobban megfogalmazni, tudjátok, hogy miről beszélek), az továbbra is jelen van.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Feloldási lag nálam ugyanúgy jelen van. Mondjuk már teljesen hozzászoktam.
-
veterán
-
veterán
válasz aujjobba #11322 üzenetére
Ezt jól megkaptad.
Én egyébként simán el vagyok a 16 gigással. Mérlegeltem a szokásaimat stb még a vásárlás előtt és arra jutottam, hogy bőven elég lesz. És ez így is lett. Tudtam, hogy nálam sok app, játékok meg egyebek úgy sem lesznek rajta. Igaz, videót ritkán csinálok vele, de fényképből sok ráfér. 2-3 havonta meg mentem a képeimet pc-re ahogy mindig is tettem.
Persze az egyértelmű, hogy minél több a hely annál jobb. Amikor még én vettem, akkor csal a 16-64 gigás verziók voltak, és jóval több lett volna az ára a 64-esnek. Nekem nem érte volna meg.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Azt is elmondták már millió helyen, hogy melyek azok a készülékek amik lassulnak a 11-től. Közéjük tartozik az 5S is. Az SE az viszont még nem tartozik ezek közé. Sőt mi több, nekem már a legelső verziónál is feltűnt, hogy gyorsabb mint az ios 10 volt. Persze hibák azok voltak.
-
veterán
Hivatalosan is elmagyarázta már az apple, hogy mit takar ez a lassítás. Nem értem, hogy akkor miért kell megint olyan dolgot felvetni ami mögött nincs semmi.
Nem védem az apple-t, itt mindenki tudja rólam, hogy engem nem győztek meg, de olyan dolgokat sem írogatok amik nem igazak.Az új IOS vs régi IOS sebességcsökkenésre gondolok
Az pontosan mi is?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ne írogassatok már ilyeneket, ez a lassítás dolog már ki lett vesézve. Miért kell megint tévútra vezetni az embereket?
Az ios csak akkor lassítja le a készülékeket ha már rossz állapotban van az akku. Akkucsere után ugyanolyan órajellel fog ketyegni mint korábban. Ráadásul ha jók az információk, akkor az újabb ios verzióknál már ez a dolog sem lesz jelen.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Ez igaz. De ezek az akkuk ha fel vannak valamennyire töltve, akkor jól bírják a hosszú állást is a régiekkel ellentétben.
Ez az egyik nagy előnye a lítium ion és a lítium polimer akkuknak. Az ilyen akkukkal rendelkező komoly munkagépeknél is ezt írják le, hogy azt kell figyelni ha hosszú ideig állni fog, hogy kb félig legyen feltöltve az akku.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Hát ja, ha nem is vészes, de azért kicsit sok az a tíz. Már csak azért is, mert nekem minden be van kapcsolva a telefonon (wifi, mobilnet, face, stb) ráadásul már másfél éves, de így sem megy el egy éjjel alatt 5-6%-nál több. Fene tudja.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz mazsiii92 #11136 üzenetére
Egyik telefon sem lineárisan mutatja a merülést, így ez sem. A SE-nél megfigyeltem, hogy teljesen feltöltve nyugalmi helyzetben tényleg akár 7-8 óra múlva is 100%-ot mutat. De ez nem azt jelenti, hogy semmit sem merül közben az akkuja, hanem az van amit feljebb is írtam. Egyszer próbáld ki, hogy nem töltöd fel teljesen lefekvés előtt (ez lehet akár 95% is). Hidd el, hogy neked is le fog menni legalább 3-4 %-ot reggelre.
-
veterán
-
veterán
válasz tuzpenge #11094 üzenetére
Hát egyszerűen annyi, hogy sok SE jött ki ezzel a hibával, különösen az elején. De ha jól tudom, akkor már az iphone 5-nél is jelen volt ez a probléma. Amúgy elég gáz dolog szerintem, kínai telefonoknál nem találkozik az ember ilyesmivel.
-
veterán
válasz csokito100 #11090 üzenetére
Ugyanezt akartam én is írni. Marha egyszerű, ha nincs semmi akkor nem kell nyomogatni. Én megnéztem amikor megvettem rá pár hétre, hogy rendben van-e. Meg talán kb egy fél éve szintén megnéztem. De nem fogom nyomogatni állandóan, ha ilyesmi van, akkor az úgy is látszódna.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Fenn van a 11.2.6
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest