Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok ! SE-m van egy óra beszélgetés után 100ról 20 % ra merült majd kikapcsolt... fél éves a telefon . Ötlet ?
-
kertsa
senior tag
Hogyan tudom kikapcsolni. Voiceovert, hogy home gombot 3x megnyomva se kapcsoljon be?
A saját telefonomom valahogy megoldottam, de a párom készülékén nem tudom

-
betyar1974
senior tag
-
törölt tag
válasz
betyar1974
üzenetére
Citromail (és freemail) után bármi fényévekkel jobb, nézz utána melyik tetszik jobban. Én is Outlook párti vagyok. Webes felület most újítás alatt, Windows 10 kliens is értesít úgyis ha meg sincs nyitva az app. IOS-re pedig felvásárolta a Microsoft a sikeres Acompli klienst, abból lett a mobilos Outlook. Naptár és Onedrive tárhely, Office online, Skype is ott van ha használja még valaki.

-
betyar1974
senior tag
Köszönöm a hsz.-kat!

-
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Látom, osszekevertem a két mértékegységet. Bocsi. 600 MHz... sírok.
:’( -
csokito100
aktív tag
válasz
betyar1974
üzenetére
Szia!
Én Gmail-t használok manuális frissitéssel. Nem ellenőrizget állandóan az aksiidő rovására és semeddig nem tart megnyitni a gmail fiókot,amikor kézbe veszed a telót.Ha meg vársz valami fontos email-t, akkor úgyis megnézed időközönként.
-
-
J3LLyF!sH
tag
válasz
betyar1974
üzenetére
Én is az outlookot használom, nincs vele bajom, bár nem vagyok email power user

-
scyllarus
veterán
válasz
aujjobba
üzenetére
Részben igazad van, másrészt rosszul látod. A CPU Dasher megadott feladatokkal terheli a SOC-ot, és a max. frekvencia értéke objektív támpont lehet, míg "lassú a rendszer" , "gyenge akku" elég szubjektív.
Monitorozni nincs értelme az általad leírtak miatt, de egy ilyen teszt jó lehet, ha valaki gyanakszik.betyar1974: hát van erre külön topic, de itt is belefér. Jesszusom, citromail, mint jó kliens... Én az MS Outlookot ajánlom, minden platformra van kliense, szükség esetén webes felületről is elérhető.
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Milyen levelezőkliens a legjobb választás, ami egyaránt jó SE és PC(win.)-re? Eddig a citrom volt, de egyre több a gondom vele: összefűz 2külön helyről kapott levelet(telefonnál app.), vagy kapok értesítést-vagy nem(2nap után belépve látom), adott képformátumokat nem nyit meg, ezek csak a legfontosabbak!
Gmail-el nem nagyon vagyok kibékülve, csupán a felület végett, de ha azt javasoljátok, akkor majd megbékélek vele.
Köszönöm előre is!Nem tudom itt lehet-e ezt kérdezni, bízok benn kapok válszt.
-
aujjobba
addikt
válasz
avekepank
üzenetére
Teljesen értelmetlen amit az órajel nézegetés kapcsán műveltek.
A procit skálázza a rendszer, több lépcsőben.
Amikor nincs erőforrásigényes feladat akkor lejjebb veszi.
A procinak nem kell állandóan max sebességen pörögni!Másik tényező a meleg. Amikor kezd túlmelegedni szintén lejjebb kerül a frekvencia, ezt nevezik throttling-nak.
A qualcomm 810-es procija volt ilyen szempontból elég gáz, de máshol is természetes dolog ez.Ha látványosan lassú a rendszer vagy tudod, hogy gyenge már az akku, akkor ki kell cserélni.
Pont. -
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
És köszi!
-
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
CPU monitort szedtem le az előbb, 1624 mAh
-
kisqp
tag
87ezer? Melyik sufni gsm-nél? Az első normális ajánlat is 94 ezer, smartshop. Amúgy nem mindegy hogy 16-os vagy 32-es, meg a színe sem. Rózsaaranyat vagy aranyat azért nem vennék, ha nem muszáj, de azok általában olcsóbbak. Nekem fontos volt a kamatmentes részlet is, mert nem akartam ennyi pénzt egyszerre kiadni. Így pedig általában kicsit drágább helyeken lehet csak.
-
-
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Megnéztem mi az, egyelőre nem tudok most letölteni olyat, ami jó lenne, egyet letöltöttem, de nincs olyan info, ami segítene nekem ebben. Milyen értéket nézzek?
Korábban azt írta egy app, hogy 14%-os az elhasználtsaga az akksinak, azért ez már 3-4 hónapja volt.Megérné lecserélni? Gyorsabb lenne tényleg?
-
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Mindjárt rakeresek, mi az

-
tybsen
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi szépen!
Csináltam egy backupot a telefonon icloud segítségével ez alapján. De előtte nem kapcsoltam ki az iphone keresését, nem értem ennek mi a szerepe.
Ezután az apple oldalán leírtak szerint először ki kell kapcsolni az iphone keresését, és utána a telefonról is indítható ez a gyári beállítások visszaállítása, vagy ezt a keresést csak akkor kell kikapcsolni, ha itunes segítségével szeretnék gyári beállítások visszaállítását csinálni, vagy ennek nincs jelentősége?
Végül ha újraindul a telefon, akkor csak icloud-ból visszaállítom, ahogy itt írja, és kesz?
-
tybsen
addikt
Már 3x is előfordult, hogy az alsó 4 fix ikon “el van tűnve” amikor feloldom a telefont. Hosszabb nem használat után jött eddig mindig elő, ilyenkor csak akkor jönnek vissza, ha a widgetekhez lapozok majd vissza. (Szerk: tegnap este igazából csak három és fél ikon tűnt el mert a telefon ikonnak, ami nálam az első ikon bal oldalon alul , látszott még a fele jobb oldalra csúszva “beakadva”)
Ez valami ismert bug az aktuális szoftverrel vagy érdemes a különböző verziók között egy visszaallitast csinálni (mint androidon új főverzió esetén), mert attól lehet?
-
válasz
csokito100
üzenetére
Mondtam én.

-
csokito100
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is csak akkor az egy alkalommal vettem észre. Nem tudom miért, de igy volt. Mondjuk én nem bánom, ha visszaveszi,amikor nincs rá szükség. Sőt okos dolognak tartom. Készenlétben tőlem lehet akár 200Mhz is. A lényeg, hogy ébresztés után azonnal teljes erővel működjön. Ha ez segit hosszabb akkuidőhöz,akkor nem bánom. Bár igy is tökéletes!

Ui: Pityu már látom, hogy milyen a jó akkuidő

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csokito100
üzenetére
Arra még nem gondolt senki, hogy akkor is vissza veheti az órajelet a telefon, ha nincs szükség az erejére a CPU-nak?
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor valami 4 % körül volt az aksim, amikor ránéztem és 900Mhz-en ment a rendszer.2 hónapos a teló és semmi gond nincs vele. Nem biztos, hogy csak akkor lassit be, ha szar az aksi. Legalábbis bármikor ránézek, mindig 1848-on van. Csak akkor az egy alkalommal vettem észre. Viszont akkor sem azért, mert belassult volna, csak éppen ránéztem. -
-
avekepank
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
2016 majusi
-
-
Balu_
csendes tag
Sziasztok! Nemrég egy különös dolgot vettem észre. Ez egy bug? [link]
(a videót én készítettem, már megváltoztattam a jelkódomat) -
avekepank
csendes tag
Hali! Valaki cseréltetett már akksit, mióta kedvezményes? Gyorsabb lett a telefon? Nekem nagyon lassú a képernyőallas váltása, a zenelejátszó aktualizálása például, tok sokat kell már várni, kellemetlen. Sehol a régi, megszokott olajozottság, amiért ezt a markát választottam, és teljesen egyértelműen iOS11 óta. Megéri akksit csereltetni, valtozik valami?
-
szaki04
senior tag
-
kisqp
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Ma megrendeltem a 32-est. Csak ez a zeneáttöltés aggaszt most már egy kicsit, de úgy nézem, ez is megoldható és nem akkora probléma. 106k volt, ráadásul 6 havi kamatmentesre, kedden veszem át, ha minden jól megy. Mondjuk, hogy izgatott vagyok, 6 év android után.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ahogy nézem, a pár évvel ezelőtti android/Os különbségek már nagyon minimálisra szűkültek.Majd jövök még ide, okosodni.

-
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok..
5 éves Android telefonomat cserélném le, és gondoltam, kipróbálom az iOS-t, több ismerősöm ajánlására. Eddig az SE-vel szemeztem, de a keretbe beleférne az iPhone 7 is (illetve hát így a 6s is), emiatt az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e a 7 a felárat az SE-vel szemben, ha a kijelző méretét teljesen figyelmen kívül hagyjuk (egyrészt szeretnék nagyobb kijelzőt, másfelől viszont szeretem, ha kényelmesen elfér egy kezemben a telefon..)?
Relatíve hosszú távra terveznék (így elsőre olyan 3 évet saccolnék).Előre is köszönöm a válaszokat!
Attila -
faki_
senior tag
válasz
Friczy
üzenetére
Hasonló okokból több alternatíva kipróbálása után ezt használom:
Musicloud - MP3 and FLAC Music Player for Clouds.
PC-ről wifin teszem rá a zenét, ez elég fapados, böngészős megoldás, de ki lehet bírni. -
Friczy
senior tag
válasz
volandy
üzenetére
Offline, a gépemen többnyire. Nyilván rá tudom tenni az iphone-ra itunes-en keresztül is, de nehezítés, hogy Linuxot használok, az itunes pedig csak windowson és macos-en elérhető. Emiatt meg feleslegesnek érzem, hogy windowst bootoljak. Meg tudom oldani, de kényelmetlen.
-
aujjobba
addikt
-
Friczy
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Készséggel elhiszem, de ebből a szempontból nem vagyok célközönség. Nagyon nem
Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy a jelenlegi zene alig-alig érdekeljen, vagy a régebbi zenék (Pink Floyd, Dire Straits, Deep Purple, stb), valamint a balkán népzenék az érdeklődési köröm, ezekből a régi zenék nyilván megvannak, de az nekem is, de a másik kategória nem nagyon, itt sokkal többet számít, hogy a saját innen-onnan beszerzett zenéket kényelmesen tudjam kezelni. -
csokito100
aktív tag
Megtaláltam köszi! Üdv
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni léci? Letöröltem egy Converter nevű appot, mert rosszul kalibráltam be a telót es fejjel lefele mutatta a megnyitott appot. Gondoltam letörlöm, letöltöm újra és akkor rendben lesz. Viszont nem találom az appstorban. Van valami lehetőség, hogy megtaláljam mondjuk az Itunes-ban. Régen volt olyan, hogy ott volt az összes letöltött alkalmazás, de most nem találom! Nagyon jó app volt. Beszéd felismerő és ráadásul jól értette a magyart és angolt is. Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is! Üdv -
Halihólaci
tag
válasz
KissMancs
üzenetére
Semmit, csak simán frissítettél... azóta maga az időjárás widget nekem is csak néha frissül!
Meg persze akadozgat, meg persze ha a fülesemen veszem fel a készüléken gondolja,h beszélni akarok, meg persze a frissen elmentett telószámot nem adja ki keresésre, meg persze várok, meg várok, lassú lett! aksi idő jó! Hurrá! 11.2.1. -
aujjobba
addikt
Most ezt így hogy?

-
Wajk
addikt
nem néztem meg mennyire jó, de 32GB-os -> 100e, EMAG
(villámakció) -
aujjobba
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
A zene kezelése azért kaotikus, mert az Apple music felé akarnak terelni.
Az viszont valóban kényelmes, én kifejezetten szeretem.
Idővel megunja az ember, hogy valahonnan szerezzen be zenét, rendszerezze, felmásolja, foglalja a telefonon a helyet, stb.
Itt meg kapsz hetente friss listát ajánlott zenékkel, ha valamit eszedbe jut hogy meg akarsz hallgatni egy perc alatt megvan, szerintem óriási találmány. -
Wajk
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
esetleg még érdemes megnézned a VLC-t, én azzal szoktam a DLNA szerveremről zenét játszani, meg tudsz is behúzni zenét a VLC-be offline játékhoz is (meg videókat persze)
(#10638) KissMancs: iOS11-en előfordul, de tégy egy próbát, hogy kapcsolgasd a Helymeghatározást... vagy engedélyezd vagy ne az Időjárás appnak a hozzáférést.
-
KissMancs
csendes tag
sziasztok!
mit kapcsolhattam ki ügyesen? az időjárás ki van téve widget-nek, de nem frissíti

-
Friczy
senior tag
A rádió jó kérdés, a korábbi mobiljaimban volt, és gyakorlatilag annyit használtam, hogy kipróbáltam, megállapítottam, hogy működik, aztán soha többet.
Úgyhogy ettől a funkciótól elbúcsúztam.
BT füles csont nélkül ment, szerintem más hangrendszer is menne, elvégre ugyanúgy működik.Az iphone zenekezelése szerintem borzalmas, valóban, ha a gyári lejátszót akarod használn, ahhoz itunes kell, egy jó megoldást én is szívesen vennék. Most legutóbb a Documents nevű programmal másoltam át zenét Sambán keresztül, azt meg csak a Documents tudja lejátszani, szóval a zene kezelése szerintem nem kicsit kaotikus.
-
marcitp
őstag
1 napot símán, (10.3.1), nem tudom fikázni a telòt, jò, működik, nincs lag sem fagyás. Egyedül az zavart, hogy a 4s még mindig minőségibbnek tűnik anyaghasználatra. Ma jött meg a spigen neo hybrid tok, sokat dobott rajta szerintem. Fura, hogy ezzel tokkal jobban bejön. (A régi csak ilyen gyorsvásárlás szilikon tok volt, bár az is sokat védett rajta.)
-
b.kov
senior tag
Szerintem az SE pont az egyik olyan készülék, amelynél alig van valami árkülönbözet a 16/32Gb-os modellt nézve (jó, százalékosan azért van, de forintban mérve elég csekély összeg). Illetve 16Gb-osat ugye már nem is forgalmaznak hivatalos helyen.
Zenét iTunes-on keresztül tudsz tenni a mai napig, vagy használod a 21. századi zenestream szolgáltatások egyikét.
Annál kényelmesebb aligha létezik. -
faki_
senior tag
16-val kevesebb, mint a 32.

A rendszerre 5,71 GB-ot ír. Nekem a legnagyobb helyfoglaló a kb. 2 GB zene és a HERE WeGo ~500 MB-os térképe. Van jó pár 1-200 MB közötti méretű alkalmazás és még több 100 MB alatti. A fotókat felhőbe töltöm, a telefonról törlöm. Így van most 4 GB szabad helyem a 16-ból. Egy olyan alkalmazást vettem észre, ami feleslegesen tölti a saját átmeneti tárhelyét (Instapaper, több száz MB volt) és nem szabadítja fel idővel a szükségtelent. Persze ez is használatfüggő, 1,5 év után letöröltem, majd visszaraktam, így nullázódott, most még 100 MB alatt van.
-
scyllarus
veterán
-
kisqp
tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Jóvan-jóvan.
Egy utolsó, de fontos kérdés, legalábbis egyelőre. Mennyire kevés a 16 giga, ha amellett döntenék?
-
kisqp
tag
A más telefonokkal bluetooth kapcsolat annyira nem is izgat. De miután olvastam a válaszodat, rájöttem, hogy ez évekkel ezelőtti "probléma" volt, a wifi/mobilnet világában leegyszerűsödött ez a kérdés. De például tv-vel/hangrendszerrel ilyesmivel össze lehet kötni bluetoothon keresztül?
Kicsit a rádió hiánya zavar még. Tudom, van netrádió, de ahhoz meg mobilnet mennyiség is kell.
Ja tényleg! Régen volt egy ipod-om, a legkisebb az összes közül. Imádtam, egy dolgot kivéve: csak iTunes-ról lehetett rá zenét tölteni. Ez gondolom most is áll?
-
b.kov
senior tag
Nem tudom, hogy mit értesz pontosan a más eszközökkel való inkompatibilitás alatt. Én ilyen akadályba még nem ütköztem, de az tény, hogy nem fogsz bluetoothon keresztül képet küldözgetni a samsungos haveroknak.
Windowst használok (még
), amire egyébként le lehet tölteni az iCloud könyvtáradat, fotókat meg minden, bár én azt nem használom. iTunes meg persze adott itt is.OTA, vagy iTunes pipa.
Egy évig használtam egy 5S-t fólia/tok nélkül. Nem keletkezett karc a kijelzőn, de az SE-re egyből került a tok+üvegfólia kibontás után, nem szeretnék szervízbe rohangálni egy esetleges baleset miatt.
Én használtam MiBand-et, igazából jobban működött nekem iOS-szel, mint a Xiaomi saját tákolt rendszerével. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy elég hamar meguntam, mert elkezdett 1 firmware frissítés után össze-vissza működni, szóval megváltam tőle. Én főleg a hívás miatti rezgéshez használtam, de igazából nem fontos már nekem, nagyon jó rezgőmotor van az iPhone-ban, bármikor érzem zsebben a hívást.
A sok kérdés meg nem para, igazából azért van ez a topik.

-
kisqp
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Most 5"-s telefonom van, vagyis csak volt, mert repült egyet, kis rásegítéssel.

Az SE-ben pont a kompaktság az, ami tetszik. Nincs egy gyyártónak sem, még csak hasonlója. Pedig már nagyon sok minden volt a kezemben az elmúlt két-három évben. Mind android.
A más eszközökkel való "inkompatibilitás" mennyire nehezíti meg a használatot, ha egyáltalán?
Frissítés OTA vagy továbbra is iTunes-on keresztül történik?
Lehet bízni a kijelző karcállóságában vagy inkább fólia?
Mi Band-del hsználja valaki? Ez is fontos, mert nem akarom, hogy folyton rezegjen vagy felvillanjon a kijelző.
Nehéz döntés előtt állok, ezért a sok kérdés, sorry...
-
volandy
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Na végre valaki ezt leírja! Sony xperia xz1 compact után kérdezősködtem a topic oldalán!
Mert hogy én is ezt hallottam a sony kijelzőjéről. Hát nem igen nyilatkozott erről senki sem, sőt! Ez nem igaz, meg hogy hülyeség.
Várok, hátha igazak a pletykák és jön egy új SE márciusban. Öszig nem tudok várni, akkor megveszem ami most kapható. Ismerősöm tegnap vett az iStyle-ban 109 ezerért. IOS 11.2 van rajta. Azt mondja teljesen jól működik. -
cyberkind
félisten
Nekem az X-hez hasonló SE kéne, természetesen a képernyő alá beépített ujjlenyomat olvasóval.

Egyébként ha minden igaz a következő frissítésben VÉGRE mi dönthetjük el, hogy lassú de atomstabil vagy gyors de talán instabil legyen a telefon, ez a legkevesebb.

-
csacsi67
addikt
Én is igy vagyok vele volt nekem i6-i7 mindig vissza tértem az SE-re. Most van 2 SE-em.Ki várom mi lesz SE-szinten lesz-e egyáltalán ujj változat. Sonyba csalodtam a kijelzö hiba miatt volt amikor 1 napos telon engedett el a kijelző. Akkor én is elengedetem a Sonyt.
Samsung nálam alapból kilöve. 
-
Wajk
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
köszi, amúgy a szemem mindig a pályán. Azt még mindig tartom, hogy nem szeretnék nagyobb telefont,
mint a Z3C volt. Azóta egyik vonalon sem felelt meg az elvárásaimnak semmi ami annyi plusszt hozott volna, hogy megérje a csere.SE-nek baromi jó a kamerája, az egyik legjobb akksiidőben a Plus szintjét hozza ami meg az Android vonal élmezőnyének megfelelő. Emellett még stabil, csinálja azt amire még nekem kell.
Ha lenne végre olyan modell valamely gyártótól, ami nem a "régi" tepsi méretekre nyújtja a kijelzőt, hanem a régi képernyő méretekhez zsugorítaná a készülékházat, megfelelő akksiméretettel, vezetékmentes töltéssel és dual kamerával. Akkor majd elgondolkozok a cserén, esetleg
értsd: ~5"-os edge kijelző, dual kamera, megfelelő akksi, vezetékmentes töltésA Sony is mocorog már kicsit, meglátjuk mi sül ki...
-
Wajk
addikt
A Google cuccokat használom, mind Gmail app, Google Photos, és a Gboard (bill). Tökéletesen teszik a dolgukat, nincs semmi iOS hátrány ezen a téren. Sőt!
Nekem előtte Z3C volt, aminek 4.6"-os a kijelzője, kicsit féltem, de nem éreztem visszalépést, hogy jobban kellene figyelnem gépeléskor, stb. 5" felől érkezve már lehet nehezebb átszokni.
-
b.kov
senior tag
Szia!
Google cuccok elég jól működnek, én személy szerint a Drive-ot és a Contacts-ot használom, szinkronizál rendesen.
A szövegbevitel szerintem teljesen rendben van, a gyári billentyűzet akár cserélhető is ugyanúgy, mint droidon.
Csak tárhelybeli különbség van.
Fagyni nekem egyszer sem fagyott, mióta megvan, akadozás sem jellemző egyáltalán, smooth teljesen. A legújabb szoftvert pedig mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy felrakja-e. Én mindig frissítek egyből, nem történt még semmi egetverő dolog emiatt.
Nap végéig ki kellene bírnia. Bp-n azért jobban lehet érezni a merülést a sok cellaváltás miatt (főleg, ha utazol sokat), de vidéken nekem 2-3 napot is elmegy simán.
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Könnyen lehetséges, hogy a közeli jövőben beruházok egy ilyen telefonra. Mindig is androidos telefonjaim voltak, ezért mielőtt tényleg beleugranék, kérdeznék párat az itteni szakértőktől.
A google cuccai mennyire lehet ios-be átültetni? Úgy értem, hogy a mailfiókomat tudja pl kezelni, ezt tudom, de a drive, és a többi, pl google fotók, címtár elérhetőek lesznek IOS-en keresztül is?
Mennyire meghbízható a szövegbevitel? Tényleg nehézked a kis méret miatt vagy mivel nagyon jó az érzékelő, könnyű megszokni?
Jól sejtem, hogy semmi különbség az "új" 32gigás és a "régi" 16 gigás verziók között?
Előfordul-e fagyás, új telefonoknál vagy a legújabb szoftver már nem csinál ilyet? Egyáltalán érdemes.e mindig a legújabbat feltenni, vagy itt is meg kell várni, amíg kipróbálják mások?

Közepes használat mellett nap végéig ki fogja bírni?
Köszönöm a válaszokat.
-
szupermacs
veterán
válasz
csokito100
üzenetére
Korrekt ár. Mondjuk nem tudom mennyire reális 2 éves telefonért.
-
volandy
senior tag
válasz
csokito100
üzenetére
Oké! Bocsánat! Én a 32GB néztem!
-
volandy
senior tag
válasz
csokito100
üzenetére
iStyle-ban most van akció!
-
csokito100
aktív tag
Durvák ezek a telefon árak. Novemberben a 128 Gb-os volt 120 ezer Apple garanciával. Most ugyanez a teló 132 ezer ugyanott. Csak jó kis teló az SE

-
-
bump3r111
tag
Tudtok valami megbízható helyet ahonnan tudok venni új SE-t jó áron? 16 GB elég, ne gold/rose gold legyen, számla se árt és garancia. 5S-t váltja, semmi gondom nem lenne vele de az akku eléggé gyilkolódik már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:’(

árukeresőn 87 körül lehet vinni 

Annál kényelmesebb aligha létezik.
Windowst használok (még
), amire egyébként le lehet tölteni az iCloud könyvtáradat, fotókat meg minden, bár én azt nem használom. iTunes meg persze adott itt is.

az elvárásom még, hogy nekem elöl kell az ujjlenyomat olvasó. Vagy gombon vagy a kijelzőben, de oldalt, hátul nem kérem, mert... csak.
![[link] [link]](https://farm5.staticflickr.com/4768/27965752739_5595bb658e_k.jpg)