- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz sityupityu #12757 üzenetére
Úgy rémlik hogy ha egy éven belül 80% alá esik akkor cserélik ki gariban. De lehet rosszul emlékszem.
ˣ
-
VMatteo
őstag
válasz sityupityu #12687 üzenetére
El is tettem a most kapott cserepapírt, egy év múlva ismét szervizelni kell úgy is nekem is kb 1-1,5mm-t mozgott a kijelző.
Tisztelet a Gépésznek!
-
Ádám16
addikt
válasz sityupityu #12469 üzenetére
Csak az a gond, hogy a csúcsszériájukat se tudják 3-4 évig tamogatni, hogy úgy menjen az új rendszeren is, mint amivel megjelent. Más gyarto csucsszeriaja is 1-2 telefonból áll egy évben.
-
Ádám16
addikt
válasz sityupityu #12465 üzenetére
Még egy fontos recept, ami más gyártónál nem igazán van: Akarat.
-
arkades
senior tag
válasz sityupityu #12308 üzenetére
Így van. Pont ezért cseréltettem nemrég az akksit a 4S-emben. Ugyan ez volt a hiba jelenség.
Каждый дрочит как он хочет.
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #12304 üzenetére
Volt valami ilyen ennél a típusnál, hogy ha adott szériaszámok közé esik, akkor ingyen cserélik az akksit.
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #12304 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert olyan jellegzetes hiba, olyan 30 % körül voltak a gyári hibás akkuk is, amikor kikapcsolgattak. Nekem is volt egy 6s és ugyanez volt vele a gond. Egyébként amikor az aksi elhasználódik, szerintem nem ez a hiba jellemző rá, bár teljesen mindegy. Én személy szerint két lépést nem tennék ez ügyben, mivel tényleg fillérekbe kerül.
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #12258 üzenetére
Csak az üzeneteknél van ez az opció.
-
Ice&Lime
veterán
válasz sityupityu #12230 üzenetére
Akkor csak hardware-s lehet, azt meg nem lehet megcsinálni, max csere, de akkor a cseredarab is ugyan az a fajta lesz, szupi.
-
scyllarus
veterán
válasz sityupityu #12230 üzenetére
Mintha valami bizarr holttere lenne a mikrofonnak 3-5 cm között. Közelebbről jó, távolabbról jó, ott problémás. Nekem is fura, de többen használunk a kollégák közül SE-t, a "hiba" mindenkinél fennáll.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ice&Lime
veterán
válasz sityupityu #12213 üzenetére
És ez csak így simán természetes (nem neked, hanem úgy általában) velejárója egy híres és elterjedt telefonnak és nincs is ezzel semmi probléma?... érdekes. Lehet más telefon után kell akkor keresnem, mert ezt az alap dolgot azért nem lehetne semmibe venni, minthogy egy retro 5110 is tudta már ezt, ez meg hol igen hol nem.. (az a 20 év hiába telt el akkor)
Pedig már ezt kiválasztottam és tetszett is, na most kereshetek egy másik valamilyet.
Azért köszi srácok, hogy írtatok most is róla és felmerült a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz sityupityu #12211 üzenetére
És ez vajon "csak" az SE-re vonatkozik, vagy az összes mostani iphonra? Pedig az SE egy kicsit spécizett újra-kiadás lenne, akkor ez hogyan lehetséges, ezt nem szokás tesztelni, és van rá valami magyarázat?
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz sityupityu #12209 üzenetére
Ez most komoly, tehát telefonhívásnál rossz a hangminőség úgy általában? (bocs, tényleg zárójelben, de ezt még nagyon régen egy nokia 5110 is jól tudta szolgálni, mikor is volt az kb. 20éve) Ezt a telefont szeretném megvenni nemsokára, ugyhogy ez elég fontos lenne és ez azért nagyon nem mindegy. Amik eddig voltak jópár telefonjaim (nem iphonok), azokkal ilyen fajta probléma nemigen volt.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz sityupityu #12139 üzenetére
Maga a hátlap nyílván ugyanolyan, de a feliratok eltérőek. Itt az európai itt meg az amerikai verzió.
Az amerikait 5 napig használtam. Azóta itt parkol a szekrényemben. Várja, hogy fél éves legyen, mert akkor kérhetek függetlenítést az At&t-től. Az európait néha használom. szerintem 2-3 hetet is ment már.
Tehát mind a kettő újszerű, nem javított, nem berhelt telefon.
A pöttyösödés a tokon van. A feliratozáson kívül nincs különbség.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz sityupityu #12133 üzenetére
Nekem 2 SE-m van. Az egyik európai, a másik amerikai. Mind a kettőt én vettem újonnan. Én bontottam ki. Teljesen más a 2 telefon hátlapja.
-
half333
őstag
válasz sityupityu #12133 üzenetére
Köszi!
-
half333
őstag
válasz sityupityu #12115 üzenetére
Köszi! Szoval nem fontos másik lépés számlálot használni.
-
daara
aktív tag
válasz sityupityu #12100 üzenetére
91% mutat.
-
akos3
addikt
válasz sityupityu #11990 üzenetére
te most csak engem igazoltál, mertén is ezt mondtam.
-
half333
őstag
válasz sityupityu #11960 üzenetére
Rendben,köszi szépen!
-
half333
őstag
válasz sityupityu #11957 üzenetére
Minőségre ugyanaz?
-
akos3
addikt
válasz sityupityu #11931 üzenetére
Néha mikor terepen dolgozom és kicsit piszkosabb kézzel akarom feloldani akkor nekem is meggyűlik a bajom vele. Nedves újra, dettó.
De ez legyen a legnagyobb hibája -
Coulson
tag
válasz sityupityu #11931 üzenetére
A mai modellekhez képest igen. Első generációs Touch ID van benne. Ha jól számolom, öt éve jelent meg az 5S ezzel az ujjlenyomat-olvasóval... illetve technológiával.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz sityupityu #11834 üzenetére
Vagy másik ujj, ami nincs beállítva feloldáshoz, vagy ha felemeled a telefont akkor felvillan a képernyő pont annyi időre, amennyi elég az értesítések csekkolására, már ha ez be van állítva, nekem ez a legkedveltebb funkció
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Ádám16
addikt
válasz sityupityu #11829 üzenetére
Egyből felold, akkor is, ha csak a zárolt kijelzőre vagyok kíváncsi.
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #11785 üzenetére
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #11769 üzenetére
Na megjavult a teló, akksi 6%-on és még mindig teljes kapacitással hasit 1848 Mhz!
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #11749 üzenetére
Ez tényleg érdekes. Már többször megnéztem és minden alkalommal, amikor nagyon le van merülve, akkor csak 900 Mhz körül működik.Egyébként nekem olyan, mintha a frissités óta kicsit hamarabb merülne le a teló. De lehet, hogy csak másként használtam.Az én akkum is csak 97%-os. Mindegy, örök teló lesz úgyis.
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #11715 üzenetére
Erre nem gondoltam, könnyen lehet hogy így van.
-
marcitp
őstag
-
gps76
őstag
válasz sityupityu #11710 üzenetére
Köszi, most már tisztul a kép, akinek nagyon jó az akkuja mindig lemeríti 10-20%-ra és teljesen feltölti átlagban.
[ Szerkesztve ]
-
ananaszmamut
csendes tag
válasz sityupityu #11620 üzenetére
Na most megnyugodtam
-
half333
őstag
válasz sityupityu #11597 üzenetére
Köszi 😊
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11507 üzenetére
Pont azért volt ez benne a "butatelefonokban", mert nem volt teljes qwertz billentyűzetük. Örüljünk neki, hogy ma már nem azon kell gépelni, csak simán beírni a keresett nevet.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
CoolBoy323
nagyúr
Like! És amúgy tudnám sorolni még, de nem teszem. Inkább megszabadulok a készüléktől...
-
Noxy
veterán
válasz sityupityu #11510 üzenetére
A gyorshívás nem hiányzik?
Amikor egy számgombhoz lehetett rendelni egy nevet.
Nekem ez sem, mert ott vannak a kedvencek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Hàt nem tudom, de ha én nevet keresek akkor a betüket nyomkodom nem a számokat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sityupityu #11503 üzenetére
Visszafogtam magam amúgy... Szerintem botrány sz.r rendszer.
De kipróbáltam, direkt azért, h ne legyen az h köpködöm, pedig nem is használtam...
Számomra!!! az Android sokkalsokkalsokkal jobb rendszer!! -
törölt tag
válasz sityupityu #11424 üzenetére
Lehet, hogy nincs benne 200, mert ugye egy töltési ciklus 0-ról 100%-ra töltést jelent. Én általában 35-40-ről töltöm fel teljesen, tehát nagyjából 3 töltéssel érem el a 2 töltési ciklust.
Mindegy, ez az új funkció semennyire sem mérvadó, az biztos.
-
törölt tag
válasz sityupityu #11421 üzenetére
Egyik sem mérvadó, de a user ha hosszabb ideig használ egy telefont (rám nem jellemző), akkor úgyis érzi, hogy mennyit romlik a kapacitás, ha időközben nem változnak jelentősen a felhasználói szokásai. Neked pedig totál lényegtelen adat, ha csak másodtelefon.
-
törölt tag
válasz sityupityu #11417 üzenetére
Ebben az esetben nagyjából 200 töltési cikluson van túl, tehát a legnagyobb jóindulattal is 80%-os a kapacitása.
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11408 üzenetére
Sajna azt az elejétől fogva logolni kellett volna, ez meg csak egy hirtelen jött funkció. A kapacitás adatot is jó kérdés, honnan szüli...
-
tybsen
addikt
válasz sityupityu #11391 üzenetére
Hm, eddig én ezt észre sem vettem illetve most is nagyon nehezen csak.. mármint koncentrálni kellett hogy észrevegyem amiről szó van. Az akadozó ikonok eddig túlságosan lekötötték a figyelmemet feloldásnál de ez szerencsére eltűnt és most teljesen jól működik minden. A widgetek is mindig ott vannak ahogy hagytam illetve nem akkor frissülnek amikor odalapozok.
-
half333
őstag
válasz sityupityu #11384 üzenetére
Egyet értek abba h idegesitő,mert eddig hasonlo nem volt,persze egy idő után nem figyeltem,de ha jött uj rendszer frissités,rátoltam hátha javitja. És végre sikerült,ez eddig a legjobb SE-re!
Más: icloudban nem tudom bekapcsolni azt hogy az üzeneteket is mentse (be van kapcsolva a kétlépéses cucc,de hiába).
Meg visszaállitással tettem fel a rendszert,viszont telefonban beállitások/általános/szoftverfrissitésnél kidobja hogy van feissités 11.3 ios meg 1.93gb. Mi lehet? -
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #11382 üzenetére
Az csak úgy látszik, de nem jön vissza igazából.
Vedd fel lassított felvétellel.
Én felvettem, ez történik: [link] -
scyllarus
veterán
válasz sityupityu #11382 üzenetére
Az valóban nekem is, de ahhoz már nagyon kell direkt azt figyelnem, hogy észrevegyem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #11376 üzenetére
Felraktam ipsw-ről a végleges 11.3at, itt sincs az említett lag
-
Bib
őstag
válasz sityupityu #11352 üzenetére
Pontosítok , reggelre már csak 3Gb. Ennyivel több az elérhető hely tiszta telepítéssel.
-
Audison
senior tag
válasz sityupityu #11349 üzenetére
Nálam is maradt a feloldási lag...ez már így maradt.
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #11347 üzenetére
Nálam már 2 beta óta nincs...valami nem ok nálad.
-
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #11323 üzenetére
Ez rendben is van csak úgy gondolom nem mi vagyunk az átlag felhasználók.
Én ha készítek pár fotót egy témáról, utána kiválasztom közülük a legjobbat majd a többit törlöm, aztán amit töröltem azokat azonnal a kukából is.
A legtöbb ember akit ismerek simán otthagyja mind a tíz képet, ami ugyanarról készült 10ms eltéréssel.
A mailbox-ban nálam összesen kb 5 e-mail van, aminek ott kell lenni mert fontos, minden más archivalva/törölve, kuka ürítve.
Sok embernek meg látom ott a badge minden nap az ikonon hogy 1500+ olvasatlan levél.
Vagy pl. nincs fent nálam zene (Apple music van), sokaknak meg szempont hogy a telefonon legyenek tárolva a zenéi.Szóval igen, nekem így elég a hely, neked is elég, de az átlag csak szív ezzel.
Pont ezért nem ajánlom senkinek jószívvel, hogy aztán valószínűleg csak szívjon vele később.(kicsit sok lett itt a végén a “szív”)
Ja azzal meg semmire nem lehet következtetni, hogy első bekapcsoláskor 9gb volt szabad.
Ahogy indexeli az e-maileket üzeneteket stb a Spotlight-hoz, meg gyűlik a böngésző cache, sose lesz újra annyi szabad, max pár napig miután nullára pucolta a telefont.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #11240 üzenetére
A betaban nincs.
-
kisqp
tag
válasz sityupityu #11157 üzenetére
Valamelyik este "rekordot döntött", este kb fél 11-től reggel hétig, minden kikapcsolva, kb 14-15%-ot esett. Elég bosszantó.
Amúgy érdemes 11.2.6-ra frissíteni?
-
Ferko65
csendes tag
válasz sityupityu #11202 üzenetére
A szolgáltatónál azt mondták, hogy okozhat ilyen problémát, de nálam, nem ez a baj.
-
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #11188 üzenetére
Az 5s nem tartozik bele.
Ennek megfelelően a lassítás-kikapcsolas menüpont sincs ott a 11.3 betaban az 5s-en.“Apple said the power management feature applies to iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, and iPhone SE models running iOS 10.2.1 or any newer software version. The feature was also expanded to iPhone 7 and iPhone 7 Plus models running iOS 11.2 or any newer software version.
Any older iPhone models are currently not affected, including the iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G, and the original iPhone, even though some of those models have also experienced shutdowns. The latest iPhone 8, iPhone 8 Plus, and iPhone X are also currently not affected. “
[link][ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11186 üzenetére
Lapozz bele mondjuk az 5S topikba. Az újabb IOS-ekkel sosem fog úgy menni a teló mint a régebbiekkel.
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11183 üzenetére
Az új IOS vs régi IOS sebességcsökkenésre gondolok. Illetve csak feldobtam, hogy ahogy a kérdező, úgy én is elgondolkoztam ezen. Szerintem egyikőnk sem véletlenül. Az akksi téma az rég túl van tárgyalva.
-
törölt tag
válasz sityupityu #11183 üzenetére
+1 örüljünk inkább valaki még talált 64-es változatot jó árban
-
scyllarus
veterán
válasz sityupityu #11175 üzenetére
Igen? Én még új vagyok itt IOS-en, nekem úgy rémlett, elég gyorsan kerültek publikusba a korábbi béták. De simán lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
csabi94
őstag
válasz sityupityu #11166 üzenetére
Az rendben is van, de maga a feltételezés, hogy az újabb gyártású telefon esetleg jobb, az nem butaság. Erre akartam rávilágítani. Nyilván nem is a tárhely miatt, hanem a gyártási idő miatt. Viszont mivel senki nem tud időközbeni hibajavításokról, tárgytalan a téma. Én csak védtem a kollégát, ugyanis nem volt hülye kérdés egyáltalán.
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #11166 üzenetére
Ámen!
(negyedjére térek vissza az SE-hez ) -
mazsiii92
aktív tag
válasz sityupityu #11138 üzenetére
Arra utaltam az előző kommentemben, bár az igaz, hogy nem fejtettem ki eléggé.
Tisztában vagyok vele, hogy merül, viszont nem mutatja, ezért írtam hogy "legalábbis a kiírás szerint".
Ha pedig nincs 100%-on, akkor 3-4%-ot merül max, szerintem ez a normális érték.Viszont olyan rendszerint előfordult az utóbbi időben (mióta van céges telefonom), hogy hozzá sem nyúlok a telefonomhoz 7-8 órán át, és maximum 1-2% merülést mutat.
Ezekből következtetek arra, hogy nyugalmi állapotban lezárt kijelzőnél 10% merülés egy éjszaka alatt rengeteg.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz sityupityu #11138 üzenetére
Ha ki van kapcsolva a net(wifi és mobil adat), akkor nem mutat semmi merülést. 74%-nál leteszem este, reggel is annyit mutat. Minimálisat biztosan merül, de nem sokat. Igaz, az enyém még fiatal, nincs egy hónapos sem.
-
Audison
senior tag
válasz sityupityu #11095 üzenetére
Amúgy elég gáz dolog szerintem, kínai telefonoknál nem találkozik az ember ilyesmivel.
Ebből is látszik, hogy semmivel nem minőségibb, mint egy samsung/LG stb.
-
tuzpenge
őstag
válasz sityupityu #11091 üzenetére
Félre ne értsétek már amit írtam! Nem akarom én nyomkodni (azaz de, mindig nyomkodom mert használom), csak érdekelt hogy mi ez a "típushibának" kikiáltott szindróma.
ˣ
-
Ádám16
addikt
válasz sityupityu #11067 üzenetére
De hogy lehet az, hogy már akinél? Ugyanazt a rendszert használja mindenki. Egy clean install orvosolhatná a problémát?
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #11046 üzenetére
Frissitettem. Úgy látom, mintha gördülékenyebben működne a rendszer az appok megnyitásánál. Azt nem tudom, hogy telefonálni lehet-e vele, azt még nem próbáltam.. Üdv
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11043 üzenetére
Nekem is a teló és az iTunes színes sávja tök más. Meg mostanában mondogatja, hogy vegyek iCloud tárhelyet, mert mindjárt megtelik. Úgyhogy meguntam a piros 1-es a beállítások ikonon és az utolsó lapra tettem.
-
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #11031 üzenetére
Eddig arról volt szó, hogy ezek az appok az iOS 10 óta semmit sem érnek, mert a rendszer nem adja ki az akkumulátor infót.
-
Balu_
csendes tag
válasz sityupityu #11031 üzenetére
[kép]4 hónap alatt? Amúgy, talán az Instagram lehet itt a bajkeverő. Letörlöm és meglátom, mi lesz. ( letöltöttem a Battery Life appot, ami tökéletest mutat.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Black
-
Szimike
újonc
válasz sityupityu #11028 üzenetére
Kösszi! Akkor bátran nekiállok
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11006 üzenetére
...na hagyjál már!
-
thomas77
senior tag
válasz sityupityu #10980 üzenetére
Sima iPhone 5? Mert akkor ahol te vagy, ott van B3.
Ha SE, akkor szinte mindenhol 4G-nek kell lennie az országban.[ Szerkesztve ]
-
Yasuji
csendes tag
válasz sityupityu #10968 üzenetére
Ez tök jó, hogy attól még az üzenetek megjönnek. Köszi!
Sony Xperia Z2 -> Galaxy A5 (2017) -> iPhone 7
-
_Smooth
senior tag
válasz sityupityu #10941 üzenetére
Köszi, ránézek arra is.
Viszont azt nem tudom, Neked hogy sikerült elérni. Nekem lassú volt, szaggatott, piszkosul merült az első 11-gyel.
Azóta tűrhetőre mérséklődött, de a 10-es alapvetően szimpatikusabb volt.
Az újítások nagyrészével nálam nem azt a hatást érte el, amit talán szerettek volna.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
kisqp
tag
válasz sityupityu #10933 üzenetére
Óriási! Mekkora láma vagyok...Mindig az alulról felhúzott menüből kapcsolom ki és azt feltételeztem, hogy máshol sem megy másképp.
Köszi!
Viszont, ha jól látom a merülésem nem átlagos.Esetleg valami tipp, hogy mi akadhat be? Pár tippes oldalt már átnyálaztam, de még semmit nem találtam.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz sityupityu #10922 üzenetére
korrekt a tapadókorong, minél síkabb a felület annál jobb, de nekem enyhén rücskös és simán rácuppan. nekem az SE-hez nem sokat kell "nyitni" rajta, korrekten fogja, de iPhone 6/7 is belefér, a plus-t már nemtom. De a leírások elég jól megadják a méreteket, érdemes több ajánlatot megnézni csak a leírásért, képekért is.
Gondolom azt nem kell mondani, hogy nem 4 telefonhoz jó, hanem több 100-hoz. Valamelyik hirdetésben biztos benne van a minimum és maximum szélesség amit be tud fogni, de ha nincs lecsekkolhatom majd.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz sityupityu #10917 üzenetére
érdekes volt látni a melóhelyen, hogy nem is hangoztattam de a mellettem ülő szilikonba hordta az 5S-ét. Majd pár hét után vettem észre, hogy már nem hordja abba és azóta sem
kb egy éve vettem már, ha jól látom, van már modellfrissítés meg akár fehér is. Legegyszerűbben a "mouse car mount"-al keresve kidob találatokat. Én anno az Aliexpress-ről rendeltem...
-
Wajk
addikt
válasz sityupityu #10900 üzenetére
ez sem annyira hagyományos, de nekem nagyon bevállt és zárt állapotban nem rondít az összképembe
(#10884) sityupityu: én ezt mondom mindig jönnek ki a szebbnél szebb telefonok, és tokba dugják az emberek, akkor meg mi értelme. Én előre szoktam fóliát, meg max hátra és kész. Élvezem a telefont, nem tudnám tokba gyömöszölni ezt a szépséget sem. Imádom a fogását is.
[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
válasz sityupityu #10896 üzenetére
Én a telefonjaimhoz mindig egy övre csatolható (vízszintes) bőrtokot használok. Használaton kívül abban van, amikor használom, akkor természetesen nincs tokban. Így többnyire védve van, viszont nem csúfítja el tok használatkor.
-
szeky81
tag
-
marcitp
őstag
válasz sityupityu #10894 üzenetére
Sztem jól áll neki.
Ha üveg lenne a hátlap, mint akár az i4-nél, azt mondanám, ront rajta.
Minőségérzetre csupaszon az SE sehol sincs az i4-hez képest, szóval sztem ez a tok dobott rajta
De tudod, ízlések és pofonok, mindenki úgy használja, ahogy tetszik neki és szereti.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
tuzpenge
őstag
-
marcitp
őstag
válasz sityupityu #10884 üzenetére
Nekem előfordul, hogy meló közben leesik. Van, hogy magasról.
ezt a tokot merem javasolni - akinek kell - , nem ront a külsején (szerintem).https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Mágus2
Közösségépítő
Eléggé csúszik, ha nincs rajta tok. Ezért van nekem egy vékonyka műanyag tok, gumírozott borítással. A sima szilikon tok undorítóan zsírosodik.
-
Czvik2.0
tag
válasz sityupityu #10885 üzenetére
Ezzel én is pontosan így vagyok.
-
veterán
Az előzőhöz még annyit, hogy tudjátok, hogy mire jöttem rá? Nem is a telefon a nagy biznisz hanem a telefontok árusítás.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kisqp
tag
válasz sityupityu #10871 üzenetére
Köszönöm, levettem mindenhonnan.
@wajk: Én ilyen célből írogatok ide.
Vettem az adást.
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #10793 üzenetére
Ebből látszik, hogy nem a hw.
-
scyllarus
veterán
válasz sityupityu #10775 üzenetére
Nekem a híváslistám megmaradt, viszont azóta nem kapom meg az exchange maileket, csak ha belépek a Mailbe
Kezd Win 10 Mobile feelingem támadni"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #10790 üzenetére
Igen, az is.
Amúgy úgy vettem észre, ha a weather widgetet leveszem, vagy egy 3rd partyt használok helyette, kevesebb, kisebb a lag. -
natë
nagyúr
válasz sityupityu #10785 üzenetére
Ez így van, viszont a widgetekről főoldalra vagy vissza scrollozás néha mikrolagos.
-
Wajk
addikt
válasz sityupityu #10787 üzenetére
tudom, olvasom a hsz-eket, hszeidet. Véletlenül sem bántásnak szánom, de annyi negatív van az akksit illetően más userektől, hogy a mérleg nyelve eléggé billen. Azért mondom, hogy lehet, hogy nekem is ok lenne ahogy használom, de mivel utána nincsen visszaút, ezért maradok, még.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sityupityu #10783 üzenetére
Akár az is lehetnék de nem. Egyszerűen nem jönnek be nekem a 11-es újítások. Nincs értelme frissítenem.
Biztonsági frissítés az más téma. Kár, hogy azt nem lehet külön feltenni.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sityupityu #10781 üzenetére
Ja, ha ennyire kamikaze vagy akkor vállald a következményeit.
Én még mindig nem frissítettem 10.3.3-ról.⭐ Stella
-
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #10777 üzenetére
Nálam nincs gond, de a frissítés leírásában szerepel valami javítás a telefonkönyvvel kapcsolatban.
Ezek szerint nem lett annyira frankó az a javítás.Megvan:
"Megold egy olyan problémát, amely miatt a Telefon alkalmazás hiányos információkat jelenít meg a híváslistában"[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
válasz sityupityu #10775 üzenetére
Szia!
Vajon Whatsapp-on is eltünteti az előzményeket? És az sms-eket is? Jó lenne tudni, mert ha igen, akkor kihagyom, gondolván mi fog még eltűnni, amit először észre sem veszünk. Köszi, hogy szóltál! Üdv
-
tomcsi23
veterán
válasz sityupityu #10770 üzenetére
Írásjelet észrevetted?
Amúgy látom, nem vették ki....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest