Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
"Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 9.0 or later, a Mac with Safari on macOS v10.11 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation)."
Sokunk imagazin.hu-n nézi majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Nem ilyet de használok csak kocsiban hogy konnyebb legyen csatlakoztatni. Wpower boltból van a József korutrol, 3800Ft volt. Lightning és microusb fej is van a csomagban, a fej és a kabelveg is mágneses, jól osszecsattan, de nem tolt 2 amperrel és egyszer mar kiírta hogy nem biztos hogy kompatibilis az eszköz. Ettől függetlenül kocsiba én ajánlom mindenkinek mert nem kell bohockodni a lighting csatlakozoval mert az kétkezes és nagyon balesetveszélyes.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nord_
veterán
Nekem van egy szellőzőnyílásba tehető darab. Egy dologra figyelj: vannak autótípusok, amelyeknél nem eléggé stabilak a lamellák, így kicsit lötyögősek lehetnek egy idő után.
A másik: télen, ha fűtesz, bármerre is irányítod a meleget, a telefon mindig kap belőle, hiába nem mehet arra a szellőzőre levegő... Feleségemnek egyszer le is tiltott az iPhone emiatt.Na, pont emiatt a két dolog miatt cserélem egy ilyenre a Kenut: télen a középkonzol tetején lesz a telefon, nyáron pedig belógatom a szellőző elé, hadd kapja a légkondi hideg levegőjét.
-
-
Noxy
veterán
Nem csak az Apple-t rövidíted meg ezzel, hanem az App fejlesztőjét is.
Meg ugye ezután simán használhatod továbra is, amíg le nem törlöd.
1-2 fizetős app-t be lehet nézni, de 7-t már durva.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
NEM.
Pont ebben különbözik a G.drive, Dropbox, O.drive, Box-tol, hogy csak lefele szinkronizál. (Ezért LETÖLTÉSEK a mappa neve.)
Ha már a PC-n van nyugodtan lehet törölni az iCloudból, mert ha véletlenül olyant töröl valaki amit nem akart, vagy más eszközzel készült képet akar felrakni az iCloudba, akkor csak egyszerűen át kell helyezni a képet a FELTÖLTÉSEK mappába. Ha meg a PC törlöd szintén nincs hatása az iCloudban levő képekre.
Amúgy a puding próbája az evés. 1-2 gyors próba fotóval ki is lehet próbálni. Ettől nem kopik, meg romlik el semmi, csak pár perc türelem kell hozzá.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
RAMb0
tag
Ezét nem kell egyből nekiesni a frissítésnek, főleg főverzió váltás esetén. Tavaly is, és láthatóan idén is volt belőle baki. Ilyenkor érdemes legalább egy hetet várni, hogy az első tapasztalatok meglegyenek, hátha van valami hiba mégis csak benne, ami általában pont ezen az egy héten belül javítani is szoktak.
(#3637) randras:
Ha már az iOS 10 van fenn neked is, szerintem akkor az új gyári lejátszó felülete miatt ilyen. Eléggé fura számomra az eddig látott képek alapján a gyári lejátszó kinézete.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
Azért az iCsekk-et minőséginek mondani elég erős, kb. 90-es évek dizájn, borzasztó.
Még az a szerencse, hogy a kódminőséget nincs lehetőségem ellenőrizni.A beállítások speciel nekem fura volt android után, hogy ha pl. a kamerán is akarok valamit állítani ahhoz ki kell lépnem és átmenni a beállításokba, de megszokás kérdése, és talán valóban átláthatóbb így.
Nem kell minden appot elindítanod, hogy bemenj a beállításaiba, nézőpont kérdése mi a jobb.[ Szerkesztve ]
-
Tel Chi
tag
Én mikor megvettem az 5s-emet, akkor az első dolgom volt tokot és fóliát venni rá!
Kijelzővédő fóliából volt olyan, amely tartalmazta a hátlapra is a fóliát.
X protector fóliáról beszélek, tehát jó minőségűről!
Feltették előre az OK!
De a hátlapit nem lehet szépen feltenni, mert ugyebár 3-rom részből áll a hátlap, + az alma logo!
Levetettem a hátlapit és nem is kellett kifizetnem!
De most olvastam, hogy van három részes hátlapi fólia, mondjuk a logo miatt nem tudom, hogy franko-e?
Júni 9-re tervezem az SE vásárlásomat és nilkint tutira veszek és még veszek egy ilyet is:Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
MODERÁTOR
Rosszul írják a többiek, ha a wi-fi asszisztens be van kapcsolva, akkor wifihez való kapcsolódás esetén is fogyaszthat mobiladatot. Ezt írja is a beállításokban, ha úgy ítéli meg hogy a wi-fi kapcsolat "nem megfelelő".
Pont ez a lényege amúgy a wi-fi asszisztensnek, ha nem akarod hogy wi-fi kapcsolat esetén fogyasszon mobiladatot, akkor kapcsold ki az asszisztenst. -
őstag
Alapvetően B-L-A-C-K -nek igaza van...
Annyival egészíteném ki, hogy helymeghatározó szolgáltatás használatakor (tehát ha a GPS be van kapcsolva és egy adott alkalmazásnak engedélyezed is a használatát)... az aGPS-hez szüksége adatokat mobilneten a szolgáltatótól lekérheti a telefon, de ez minimális adatforgalom. Ezen friss adatok birtokában tudják csak a mai telefonok villámgyorsan a pozíciót.
Meliora sunt bono inimica
-
huan
őstag
Sziasztok!
Termékbemutató rovatom következő szereplője:
ROCK Brand Case for iPhone SE 5s silicone case PC +TPU Neo Hybrid Durable Slim Armor cover For Iphone 5S se free ship
ára: US $7.37
>KÉPEK<
Személyes vélemény: 10-ből 8 pont! (majdnemprofi )
(azért csak 8, mert tetszetős, de a logónál nyitott résznél karcolódhat a logó. Igényes szép somagolásban érkezett, agyon csomagolva. A gombok pontosan passzolnak és működnek. A fekete és színes rész nincs összeöntve, külön darabból állnak, de jól illeszkednek.)Remélem segítettem
(#1340) rep3at : próba cseresznye.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Megosztom a tapasztalataimat tokokkal kapcsolatban.
Olcsó húsnak...Ezeket a tokokat nem ajánlanám senkinek:Ultra Thin 0.3mm....C $1.06
készüléken: képek
Vélemény: 10-ből 1 pont! (űbergagyi)Super Slim TPU Gel...US $0.69
készüléken: képek
Vélemény: 10-ből 1,5 pont! (űbergagyi)Ha megérkezik a többi beszámolok róla
-
törölt tag
-
randras
veterán
Unom az androidot, elegem is van belőle, 5"-es G2-m is nagy volt már, és amilyen erővel kerestem telefont, még nagyobbak voltak, fejleszteni is megpróbálnék iOS-re, 130K-ért nem is sok. Ezek miatt váltottam.
Na meg egy MacBook is van már, talán valami együttműködést is össze lehet hozni.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Windows Phone-ról is sokan át fognak térni, mert ez egy elfogadható ár még sztem, a WP meg halott.
Én is váltani fogok idén, csak még gyűjtök.
randras: én ugyanígy vagyok a WP-nal meg egy próbát megér az IOS, ezenkívül sose volt ilyen telóm.
joey20:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-
ChoppR
tag
[ Módosította: radi8tor ]
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
törölt tag
"Ami OTA-n jött,gondoltam stabil"
Közel sem, főleg ha nexusod volt amint említetted. Az a telefon arra való hogy elsőként kapd meg a legújabb rendszert és egyúttal önkéntes béta teszter is legyen."Linket nem tudok, de egy kínos rendőrségi ügytől én is mentesültem volna. Lehet valami alkalmazás szivárogtatta,nem tudom."
Mivel én sem tudok ilyenről, sőt eddig még senki nem hozta le hogy az android jelszavakat meg a bankkártya adatokat szivárogtatna, igy szinte biztos hogy valami kártékony alkalmazás csinálta (esetleg mókolt rom).
Ezek ellen viszont iphone sem véd.
"A szifont használók mondják, hogy "működik és kész", ezért hibamentesebb, gondolom."
Ez androidra is igaz. A probléma csak abban van hogy általában a user megveszi a 30 ezres androidos telefont a tescoban, majd közli hogy sz@r lassú (valóban), aztán vesz egy 50 ezreset, még mindig sz@r lassú majd megunja a szarakodást az androiddal és vesz 250 ezerért egy szifont. És megállapítja hogy a 30 ezres androidos telefonhoz képest a szifon egy istenkirály telefon (és ez is igaz).
Csak épp almát hasonlít körtével és nem a 250 ezres androidos telefont hasonlítja a 250 ezres szifonhoz. -
törölt tag
"Nekem nagyon bejött az Android is, főleg a Nexus vonal a mindig legújabb Androiddal, de feleslegesnek tartottam a sok év alatt roottal,recovery-vel járó extrákat, mert a hétköznapokban ezeket és a rengeteg alkalmazások alig 10%-át használtam."
Ezt csak én nem értem? Most akkor mindig legújabb android kell, vagy megbízható stabil android? Még csak nem is kötelező a frissités, nem olyan mint a win 10. Ha meg nem frissítetted akkor minek a root meg a recovery
"aztán ami betette végleg az Androidnak a dolgot a sebezhetősége. Kiszivárgott jelszavak, kártyaadatok"
Hát ööö, lehet hogy én lemaradtam valamiről, tudnál valami linket adni hogy az android szivárogtatja a jelszavakat meg a kártyaadatokat?
"de a biztonság és a legfontosabb dolgok hibamentes működése nálam felértékelődött"
Ez most magaslabda, annyit tanácsolnék hogy véletlenül se engedd senkinek hogy 1970 január 1-re állítsa a telefonod óráját, mert szerencsétlen esetben mehetsz a szervizbe És van még pár ilyen triviális dolog.
Félreértés ne essék, az android is teli van buggal, de biztonságra meg hibamentes müködésre való hivatkozással iphone-ra váltani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat