Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
defymoto
senior tag
Mikor várható hogy az Istylenak lesz készleten 16GB-os Space Gray SE?

-
D4ni
őstag
-
DaWe94
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Milyen helyzetben próbáltátok ki egyébként? Azért említettem a BBTAN nevű játékot mert annál a legszembetűnőbb, amikor már sok labda van. Azt vettem észre, hogy csak akkor csinálja amikor növeli a fényerőt a telefon. Konkrétan buszozás közben tűnt fel a dolog, amikor árnyék után közvetlen napfény érte a szenzort.
Csináltam már home+power resetet, az sem segített. Lehet egy teljes gyalulás lesz ebből... bár vicc, hogy másfél hónapot sem bírt ki akkor... -
DaWe94
senior tag
Ismét felteszem a kérdést... itt is... mert még mindig aggaszt a dolog....

Valaki próbálja már ki, könyörgöm
[link] -
AliasB
senior tag
válasz
randras
üzenetére
Üdv!
Én próbáltam máshonnan is rendelni nem csak euronics, MediaMarkt, edigital, apple store.
Ezeken kívül próbáltam a paltopszalonból is de náluk meg csak amerikai modell van aminek nem csak a töltője másik hanem a 4G sem megy rajta. Én meg úgy vagyok vele, hogy nem egy hónapra veszem hanem évekre és akkor már megbízható forrásból akarok egy jót nem valami himi-humi akármilyet. -
rolikukta
csendes tag
Helló!
Én mától leszek Iphone SE tulaj,ez lesz az első almám,ha valakinek segítséget jelent én a laptopszalon.hu-n rendeltem meg hétfőn és máma már meg is jön van több szinben és méretben. -
randras
veterán
Amúgy akik itt folyamatosan írják, hogy nincs MM-ben, iÜzletben (
), stb., azok GSM boltot is nézik, vagy nem vásárolnak ott? Én sem szeretem őket, csak kiváncsi lennék, ők ontják-e magukból a külföldi szolgáltatós függetlenített, innen-onnan összekapirgált darabokat, vagy nekik sincs ilyenkor? 
-
B-L-A-C-K
titán
Mi jó lett volna 2 hónapja Amcsiból hozatok vagy 200 SE-t, már a milliókat számolhatnám...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RAMb0
tag
válasz
defymoto
üzenetére
Vasban jobb mint a sima i6, és ha a kisebb kijelző jön be, tuti megéri a váltás SE-re. Nekem fura volt elsőre egy 5"-os droid után ismég az i!s, illetve picivel annál nagyobb kijelző méret, de megérte, kényelmesebb a használat egy kézzel és jobban fér a zsebben, meg nem tepsit tartok a fülem mellett mikor telefonálok.

A belbecs meg magáért beszél.

Aminél esetleg hiányozhat majd a nagyobb kijelző, arra a célra tervben van egy iPad beszerzése, addig ezen a kijelzőn is emészthető a tartalom.

-
defymoto
senior tag
Üdv! Most készülök Iphone 6-ról váltani SE-re és most látom hogy mekkora készlethiány van belőle.

Ez miért van? Ha sikerül eladnom a 6--ost, nem szeretnék butatelefonnal lófrálni
Ui: Ha valaki váltott már hatosról, annak mi a véleménye? -
-
Tel Chi
tag
Szia mindenki!!
Úgy néz ki, hogy a Mediamarkt a héten kap árut!
Bakker csak 3-rom napja rendeltem meg, sorban értesítik a rendelőket, én nem biztos, hogy ebbe a szállításba beleesem!
De rendeltem az Extremedigital-tól is meg a Speedshop-tól is!!
Hátha lesz belőle valami a héten!
Engem csak a 64Gb-os asztroszürke érdekel! -
huan
őstag
Letölthető valahonnan az iCloud-Bookmarks kiegészítő firefox-hoz?
A link nem működik nekem. -
RoleeX
csendes tag
-
cashzoli
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Remélem nem tévedek:
Ha kutakodsz kicsit a beállítások közt: általános-infó-kapacitás. A kapacitás az, amiről indulsz, az elérhető pedig amennyi szabad helyed van. Ide kerül az "egyéb" is, amit iTunes-ban látsz. 6s-en 114/128 látszik, ami 14 giga veszteség az OS-nek és a jövőbeli update-eknek fentartott hely miatt. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hericstamas
üzenetére
Operációs rendszer is ott kap helyet.
-
hericstamas
tag
Megnéztem a tárhelyem. 1,3 GB szabadot ír. 10,3-at foglaltnak. A részletesben 6,6 GBnyi adat van. Hol a hiányzó 3,5 GB?
-
-
Werkly
addikt
Én MM-ban rendeltem online felületen SE 64 Astro Grey-t és kb. 2,5-3 hét alatt meghozták. Full bontatlan volt. Akkor ők honnan szerválták? Szerintem aki kereskedő be tudja szerezni ha akarja. Vagy mégsem?
-
AliasB
senior tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Unni? Mit unsz rajta?
ez tényleg érdekel mert nem akarom fél év után meghirdetni, hogy inkább visszatérek az androidra 
Amúgy Május 10.e óta hajtom de lassan egy hónapja semmi és még most sem tudnak sehol időpontot mondani, hogy mikor lesz. De még a pesti apple boltokba sem.
-
AliasB
senior tag
Üdv.
Én meg még mindig az asztroszürke telefonra várok de hetek óta sehol sem sikerült beszerezni pedig direkt meg is rendeltem több helyen. Komolyan mondom ez a beszerzés egy siralmasan lassú folyamat. Gyártanak egyáltalán olyat?? Vagy az valami limitált kiadás?? -
Kobor
aktív tag
Ez a szavatosság dolog érvényes. T-mobile-s készülékre is, vagy csak függetlenre?
1,5 éves 5s sárga foltos, köszönöm. -
Tel Chi
tag
Tud valaki hivatalos viszonteladót, ahol lehet venni SE 64GB Astro szürkét??
-
whoever70
tag
Nuglas vagy Nillkin fóliát ajánlanátok a készülékre?
-
mackoman
tag
válasz
Kiralykobra
üzenetére
Üdvözlünk a családban ...

Sziasztok,2 dolog érdekelne ,az egyik hogy ha a Microsoft one drive-rá feltöltöm a képeket,akkor az iPhone tárhelyből elvesz?mert van vagy 1000 fotó feltöltve ,de a tárhelybe belépve azt írja ,hogy 256mb foglalt.Ugyanez a kérdésem az iCloud drive-nál is.
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Azért az iCsekk-et minőséginek mondani elég erős, kb. 90-es évek dizájn, borzasztó.
Még az a szerencse, hogy a kódminőséget nincs lehetőségem ellenőrizni.A beállítások speciel nekem fura volt android után, hogy ha pl. a kamerán is akarok valamit állítani ahhoz ki kell lépnem és átmenni a beállításokba, de megszokás kérdése, és talán valóban átláthatóbb így.
Nem kell minden appot elindítanod, hogy bemenj a beállításaiba, nézőpont kérdése mi a jobb. -
huan
őstag
válasz
Kiralykobra
üzenetére
Nekem még az is nagyon bejön, hogy minőségibbek a programok, mint androidon. (pl. az iCsekk)
Androidnál az olyan alkalmazások, amik nyomvonalat követtek (pl.fitnesz alkalmazások) rendszerint ütköztem olyanba, hogy a háttérben bezárult, ba***tt rögzíteni bármit is. Itt ilyen nincs.
Az alkalmazások tulajdonságai, beállításai nagyon jól testreszabható a beállításokban, nem külön-külön az alkalmazásokban.
Nem tudom hogyan csinálják, hogy folyamatos gps,wifi, mobilinternet bekapcsolása mellett, viszonylag sok nyomogatással sem merül nekem sem 65% alá
androidnál ilyen nem volt sosem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kiralykobra
üzenetére
Napi 100at is bírnia kellene, nem azért van rajta hogy babúsgasd, hanem hogy használd.
-
cashzoli
aktív tag
Miért ne bírná? Vagy hogyan érted?
Arra lett kitalálva, hogy kapcsolgassák. -
4264adam
nagyúr
válasz
Kiralykobra
üzenetére
7 éves 3gs mai napig bírja az átkkapcsolást, pedig sokszor csak unalomba kapcsoltam
-
Kiralykobra
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném megosztani a tapasztalataimat volt androidosként és most már volt iphone utálóként.
Utáltam. Fikáztam. Aztán egyre több embernek lett körülöttem, családban is, feleségemnek is. Mindig jókat mondtak róla, így vettem a bátorságot és rendeltem egyet.
Először 16GB méretben akartam, de végül feleségem meggyőzött, hogy legyen 64-es. Cégen keresztül megrendeltem, nem tudom, hogy így rendelve gyorsabban ideért,
vagy sem, de 1 héten belül megjött a Telenortól.
Első dolgom volt rátenni egy üvegfóliát, és egy szilikon tokot. Az üvegfólián keresztül is érzékenyebb, mint a Samsung.
Nagyon gyors.
Nagyjából fél nap alatt hozzászoktam, és 1 nap alatt megszerettem és nem értem miért nem volt jóval előbb ilyenem
Sokkal kényelmesebben lehet vele dolgozni, áttekinthetőbb, kézre áll a használata.Megéri a pénzt, bár hozzáteszem, hogy én nagyon olcsón hozzájutottam. A kártyát ingyen kicserélték a boltban nanora, így én nem találkoztam a SIM kártyás problémával.
Üzemideje nekem megfelelő, egész napi használat után estére 65-70% között mozog. (Tény, hogy nem vagyok beletemetkezve egész nap)
Az összes általam használt android app megtalálható az appstore-ban is, egy-kettő még kezelhetőbb is, jobban meg van írva.
Összességében sokkal de sokkal jobb, mint az android. Én, mint "utáló" nem gondoltam volna, hogy én valaha is ilyet fogok leírni
Ezentúl csak is iphoneom lesz.Egy kérdésem lenne: az oldalán lévő kapcsolóval amivel rezgőre lehet tenni, bírja a napi 1-2 kapcsolást?
Köszönöm.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
"Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:
a cserélt alkatrészre vagy készülékre 1 év jótállás vonatkozik 90 nap helyett
fogyasztók (olyan természetes személyek, akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el) számára a vásárlástól számított 2 évig van lehetőség garanciális javításra
Amennyiben a javítás vagy csere aránytalanul nagy költséget jelentene az eladó számára, vagy ha az eladó nem gondoskodik ésszerű időn belül vagy a fogyasztó számára jelentős kényelmetlenség okozása nélkül a javításról vagy a cseréről, illetve ha megtagadja azt, a fogyasztó követelheti a vételár leszállítását, vagy elállhat a szerződéstől, és a vételár teljes visszatérítése ellenében visszaadhatja a terméket."Mivel nem tudok a részleteket így csak találgatni tudok. Szerintem úgy voltak vele, hogy inkább benyelik, hogy buknak egy 5S-t, mint hogy komolyabb gondjuk legyen belőle. Gsm-eknél vannak érdekes beszerzési források.
Nekem is volt olyan esetem gsm bolttal, hogy visszakaptam a vételárat (mondjuk harcolni kellett velük, de a fogy.védelemmel megtette hatását) amikor kiderült, hogy a gyárilag független telefon valójában külföldi szolgáltatótól származik. -
válasz
joefasalasso
üzenetére
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Létezik ehhez a típushoz egyszerű gumi bumper? Mint régen a 4S-hez volt.
Nem nagyon találok.
Ötlet?
Köszi
-
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Hivatalos viszonteladótól pedig 2 évig van lehetőséged garanciáztatni, és cserénél újra is indul.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Az egyik hivatalos viszonteladó a másik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)