- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokito100
aktív tag
válasz -Faceless- #9196 üzenetére
Én ilyen tokot vettem, szerintem nagyon korrekt és néztem teszt videót róla, ami bizonyitottan jól birja az esést
[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
-
-Faceless-
őstag
Nem gondoltam volna, hogy itt valakinek van Ringke tokja. Éppen most szemeztem vele, és nagyon megtetszett az onyx. Ezzel találkoztál már?
Élő képet nem találtam sehol róla, és néhány helyen azt olvastam, hogy nem tökéletes az illeszkedése, és lötyög benne a telefon. B tervnek egy caseology-t szántam, de ez a fajta gomb sokkal jobban tetszik. -
znorbika
csendes tag
11.0.3 kint
-
niof
addikt
válasz half333 #9192 üzenetére
Van nekik hivatalos ebay shop-juk, de itt a többi lehetőség is.
Egyébként igen, tényleg csak 2 mm. Nem lötyög, nem tágul ki, nem csúszik. A töltőnél és a jack-nél lévő kis kupakok nem szakadnak le. Már sokadik Ringke tokom (na jó, nekem harmadik, de másnak is rendeltem...), egyikre sem volt panasz. Kicsit drágább, mint a többi tok, cserébe kiváló minőségű.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz half333 #9190 üzenetére
Ringke Air pl. Nekem ez van, bevált.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok ajánlani valami szuper vékony átlátszo tokot (netről),mert kinaiban néztem,de az totál gagyi,nem is tapad mindenhol a telora rendesen,meg elég vastag volt,nem állt jol a telon 😊 csak azért kell h ne karcolódjon,meg ne csusszon ki a kezemből.
[ Szerkesztve ]
-
bilon73
aktív tag
helló,
ha az SE jobb felső sarkán a kijelző kiáll úgy 1 mm-et, akkor cserélik az egész telót, vagy újra rakják a kijelzőt?
még garis...mindenképpen viszem szervízbe, csak érdeklődöm.üdv
p -
veterán
-
batai15
félisten
válasz sityupityu #9181 üzenetére
De bejött, de azért inkább droidhoz húz a szívem. Szerintem nem lesz még egy ilyen jó telefonom mint a kis se, de majd meg látjuk . Minden esetre nem leszek többet apple hater(mondjuk eddig is sem gondoltam magam annak, csak sok mindennel nem értettem egyett) ezután nem lesz még ilyen sem.
-
veterán
-
batai15
félisten
sziasztok! elkösznök, végül nyergelek vissza droidra.
Minden jót!
[ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
válasz stifi82 #9175 üzenetére
Ha bekapcsolt képernyővel jön be a hívás (tehát épp' használod, nyomogatod), akkor jön a két gombos verzió, ahol el is tudod utasítani.
Ha kikapcsolt képernyővel jön be a hívás, akkor csak a csúszka van - ekkor a kikapcs gombbal tudod elutasítani a hívást, ha kétszer nyomod meg. Ha egyszer nyomod meg, akkor csak elnémítja, és a hívó úgy hallja, hogy csörög tovább.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
stifi82
aktív tag
Azt miért csinálja a telefon ha hívnak van akit el tudok utasítani van akit meg csak felvenni gomb van ott?
-
daara
aktív tag
válasz univerzita #9171 üzenetére
Köszi,köszi mindenkinek!
-
daara
aktív tag
Sziasztok
Újra a lementés fejezetről lenne szó,holnap megválokaz androidomtól és leszeretnék úgy menteni róla sms,call logs,wifi jelszavakat úgy hogy iosra vissza tudjam tenni később amikor meg lesz a SE telefonom,tehát nem egyből átmásolni mert arra van progi hanem lementeni és utána pár nap múlva rátolni ios-ra.Tudtok ilyet?
Én az syncios programmal probálkoztam de...hát ja nem az igazi.Esetleg aki csinált ért ehez írhat privit hogy ne itt kelljen megbeszélni.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Wildweasel #9160 üzenetére
Szia mindenképp 32-est vennék. 11.02 már nagyon stabil szerintem üzemidő is sokat javult. Jó kis telefon ebben a méretben a legjobb alternatíva szerintem.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Burki
aktív tag
Nálam a 11.0.2 sok problémát megoldott. A legjobban annak örülök,hogy az extrém merülést megoldotta, illetve azóta nem volt fagyás,hogy feltettem. Lassan úgy érzem érdemes lesz a cégesre is feltenni. Outlook is stabilan üzemel mostmár.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
MODERÁTOR
16-ost ne vegyél szerintem.
-
Bib
őstag
válasz Wildweasel #9162 üzenetére
Már lehet akksit kellet volna cserélni
-
scream
veterán
válasz Wildweasel #9162 üzenetére
Ha átolvasod az előző 2-3 oldalt meglátod.
-
scream
veterán
Az iOS 11-gyel (szerintem) még nagyon vegyesek a tapasztalatok.
A 32GB-os időtállóbb mindenképpen.
-
Wildweasel
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék belépni újra az almás közösségbe. Régen egy 4S-el rendelkeztem, aztán váltottam a hüvely brand-re...most szeretnék visszaváltani az SE-re, az lenne a kérdésem, hogy az új IOS-el hogy bírja az intenzív nyomogatást? Valamint mit javasoltok, 16 gigás vagy 32 gigás verziót? Játszani nem játszok, alap dolgokra használnám, még mindig a stabilitás lenne a lényeg
Köszönöm előre is mindenkinek
-
tomcsi23
veterán
Régi mentés felmegy újabb rendszerre, csak visszafele nem működik.
sityupityu: +1, nagyon flottul megy (már ), pár helyen még problémás olykor, de ennek ellenére sokkal jobban bejön, mint a 10-es. Főleg a nyitás utáni app megnyitás sebessége, ez már régen hiányzott nekem.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
scream
veterán
válasz csokito100 #9157 üzenetére
Nem, nem tudod.
Az iTunes nem a rendszert menti le, hanem az appokat és beállításaidat.
És pl iOS 10-es mentés nem állítható vissza iOS 11-en, illetve fordítva (ezt még nem próbáltam).
-
csokito100
aktív tag
Itunes-ból, ha van mentésed, vissza tudod tenni az IOS10-et ugye? Úgy független az Apple aláirástól?! Üdv
-
veterán
-
Vitaqo
senior tag
Amúgy lehet downgradelni ios10-re hivatalos szoftverrel adatvesztès nèlkül?
-
csokito100
aktív tag
válasz tomcsi23 #9146 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy leirtad ezt a lasulás témát! Biztos vannak sokan, akiknek vannak régi 32 bites appjaik és érintette őket is ez a belassulás téma, de nem tudták hova tenni a jelenséget. Nekem is volt pár éve egy angol szótanuló app.Nagyon komoly volt. Naponta 5 szót lehetett megtanulni, de sajnos eltünt az is. Ezek szerint az is 32 bites lehetett. Köszi. Üdv -
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #8948 üzenetére
Hát srácok, úgy tűnik, megoldásra jutottam a belassult SE-t illetően.
Tulajdonképpen ez áll a háttérben, és valóban ios 10 alatt is néha megjelent az egyik appnál, hogy belassíthatja a készüléket, de rendben elindult és a telefon is látszólag normálisan üzemelt. Így aztán azt nem gondoltam, hogy ez a lassulás - egyáltalán jelentkezik, pláne azt nem, hogy globálisan teszi. App használatától függetlenül, a teljes készülékre hatással volt, restart sem segített. Az ios 11-gyel (szerencsére) kihúzták ezeket az appokat, de mivel rajta volt a telefonon, úgy tűnik, a lassulás is megmaradt. Pár napja viszont frissült az ominózus app, és azóta minden visszaállt. Rendben működik a telefon, gyors, amennyire kell - bárhogy áll az akku, restart után is, és az alacsony töltöttségű mód kikapcsolásával is.
Nem kis bosszankodásnak értem a végére ezzel (remélem, tartósan). Már a szervizlátogatást fontolgattam, bár egy teljes gyaluval ez kibukott volna....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
half333
őstag
válasz sityupityu #9144 üzenetére
Ja,csak most szinte minden klappol,az akkut is beleértve,a legközelebbi frissitésnél meg lehet javitják a laggokat,de az akku meg megint gyorsan fog merülni xd mert ahogy nézem ahány készülék annyi féle fajta hiba jelentkezik.
-
veterán
-
tybsen
addikt
válasz half333 #9142 üzenetére
Igen - minimalis kis akadasok vannak, bar elotte is voltak.
Mas: most egy hete van meg a telefon, elotte evekig android. NAGYON jol hasznalhato es nagyon szeretem, ahogy mukodik. ) vegre nincs stressz, hogy nem indul a telefon vagy beakad, vagy valami nem mukodik. Szuper A meret pedig, amennyire elsore furcsa volt, annyira megszerettem - konnyen es jol hasznalhato, egy kezzel is vegre ujra, nem szorit-feszit a nadragban, ha elrohanok valahova. Es nagyon szep, minosegi cucc. Sajnalom, hogy nem vettem meg korabban.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Másnál is érezhető pici laggolás appstore-ban scrollozás közben (ios 11.0.2)?
-
Software0013
csendes tag
Sziasztok!
Aki használ messengert, tudna nekem valaki segíteni, hogy miért nem írja ki a üzenet számát a partnerrel?
Illetve meg hogy ezt a gyári ios emojikat lelehetne cserélni a messenger-ére?
Köszönöm előre is a választ! -
ERipley
tag
válasz radi8tor #9124 üzenetére
Letöltöttem és azt állapította meg a progi, hogy 98%. De minek a 98%-a? Vagy mihez képest?
Mennyi lenne, ha 100% lenne? És mi lenne annyi?szmatyi93: "Az iPhone be lett dugva a legutóbbi teljes feltöltése óta"
[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
daara
aktív tag
Úgy tűnik a héten vagy jövőhéten belépek az ios világába.
Létezik olyan program ami lementi az androidomrol a wifi jelszavakat, contact,hívásnaplo,sms üzeneteim és visszaálitja az iosra? -
szmatyi93
tag
válasz domerator #9130 üzenetére
Engem teljesen meggyőzött az airpods, hétfőn vettem meg, erre a köztes világra tökéletes szerintem, sokat bír telefonalasra és jó a hangzása ha zenét akarok hallgatni és valami piszok gyorsan tölti a tok a fülest. Benn van az ember fülében sirin keresztül elérem mindent amit kell.
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
Vitaqo
senior tag
válasz sityupityu #9126 üzenetére
Mivel céges a szifon nekem a 11.02 van fennt. Idáig nem laggol. Teszi a dolgát. Akku meg passz. Én 40~80% között használom a telefont. Így szinte napi 1 órát töltve van. Remélem rosszabb nem lesz az akkuidő.
-
veterán
Ugyanígy látom én is. Szebb volt a 10, de 11 meg gyorsabb.
Egyébként nekem totálisan beállt normális szintre az akku. Legalább addig bírja mint a 10, de inkább még tovább. Nem is merem ez miatt most frissíteni a 11,02-re.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Vitaqo
senior tag
Felraktam ezt
az IOS 11-et. Hát. Droidos vagyok, másodlagos telefon az SE. Hát ezmiez? Rondábbak lettek az ikonok, az animációk gördülèkenyek. Szerintem design szempontjából ezt elszarták. Az IOS10 ehhez képest szerintem szebb volt. De ez elég szubjektív vélemény. Kíváncsi leszek, hogy fog muzsikálni.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sityupityu #9123 üzenetére
Háát, miután az akku állapotát (töltési ciklus, kapacitás) iOS10 óta nem engedi kiolvasni semmilyen appnak így mondhatjuk, hogy pontatlan.
⭐ Stella
-
veterán
-
scabiosa82
tag
válasz szupermacs #9114 üzenetére
Pixel 2-t szivesen vennék, ha idehaza is árulnák. Ahhoz képest amit bele pakoltak és a kamera képességeit nézve barátságos az ára. Nagyon várom már hogy az X mit tud ilyen téren, de az biztos, hogy annyi pénzt soha nem adok egy telefonért. Ha esetleg kávét is főzne ... .
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
válasz univerzita #9120 üzenetére
Eddig is így csináltam. Ma megoldódott. Csak egy bizonyos "mappába" nem tudom belehúzni, másikba igen. ( csak ebben vannak a nem oly fontosak, azért ebbe akartam ezt is tenni. )
Ezek szerint korlátozott, hogy egy mappába mennyi app lehet.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
válasz -secret- #9117 üzenetére
Értem köszi.
(#9114) szupermacs "Csúcskategóriában azért 2 évig biztos kapják a frissítést mindenhol a telefonok"
Akartam is mondani, hogy ne az androidok alját illetve a középkategóriát hozzuk fel példának.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Arcképgyáros
válasz sityupityu #9116 üzenetére
Kitudja. iOS 10-zel megölték.
-
veterán
-
szupermacs
veterán
válasz scabiosa82 #9102 üzenetére
Én annyira nem csodálkozom, hogy droidon nem frissítenek. 60 környékén vettem tavaly az S3 Neomat, nemrég (talán nyáron) jött még biztonsági frissítés. 4.4.2-es verzión leragadt, pedig örültem volna egy 5-ös verziónak is. Mondjuk ha valami működik, nem értem minek kell frissíteni, viszont droidon annyi főzött rom van, hogy ha keresnék, biztos találnék olyat amiben az újabb verziók fícsörjei is benne vannak.
Csúcskategóriában azért 2 évig biztos kapják a frissítést mindenhol a telefonok. Akinek csak ennyi igénye van, az meg Pixelt vesz. -
daara
aktív tag
Tényleg nem kell apple garihoz semmi papír csak beviszem és imei szám alapján garizzák?
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #9105 üzenetére
Az sajnos iOS10 óta semmit nem ér.
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Egy problémám adódott IOS11-el: Ha letöltök egy app-ot és azt megpróbálom betenni egy már meglévő "mappába" v. "appok közé" ( nem tudom mi a pontos neve ) nem engedi. Valami más módon kell, mint eddig, vagy 11-től nem lehetséges? Eddig simán ment, most egyiket sem engedi.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
okoska74
senior tag
Beállítások/akkumulátor --> akku százaléka bekapcsol
Ha nem erre gondoltál, akkor bocsiMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
veterán
-
sphe
senior tag
Hol lehet megnézni az akku % -os korát, állapotát?
-
nagyúr
válasz scabiosa82 #9102 üzenetére
Rossz, hogy az androidos gyártók többsége nem frissít, persze. A Nexusok azért 2 újabb főverziót még meg szoktak kapni.
A másik dolog pedig a hardver. Az Apple hiába támogat sokáig, ha az új szoftververziók már lelassítják a telefont... a 4s-ek anno a 7-es ios-től lassultak be teljesen, az 5s már a 9-estől, de a 10-estől még lassabb, főként használhatatlan lett.
az iOS 11-gyel már a 6-os iphone-ok is komolyan lassulnak. Szóval az ájfónnál is eljön az a pont, amikor nem éri meg frissíteni. Ez általában 2-3 év után jön el. az SE-re potenciálisan jövőre...---------------------
Más téma: én is felraktam a 11.0.2-t, de egyelőre semmilyen különbségeet nem érzek.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
scabiosa82
tag
válasz fokukac #9036 üzenetére
Nem, nem! Elég abból a szituból, hogy 1,5-2 év elteltével nincs frissités droidéknál, legjobb esetben is csak a google biztonsági frissitések, ami éppen arra jó, hogy semmire. Legyen ez samu, huawei vagy bármilyen tipus. A másik okom a vátásra a kamera, a 2 éves p8 lite-om összehasonlitottam a nem tudom hány éve kiadott 5s-sel ... ég és föld. Szóval szembe megyek azokkal (per pillanat), hogy az iphone telefon csupán parasztvakitás, inkább a droid az, mert veszel egyet, óccsón 60-120 között, majd 2 év elteltével újra, mert már gagyi, kijött 5 újabb tipus azóta, belassult stb stb.
-
znorbika
csendes tag
11.0.2 sokat javult az akkuidő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest