- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Nekem is borzalmasan melegszik, mellé még merül is. Tegnap hálózaton kívül voltam fél órát és 50%-ra merült használat nélkül. Nem kímélem egyébként de ez nem oké, és nem ez az első alkalom, majd minden jel nélkül elkezd sülni a telefon kijelző nélküli zene hallgatástól, és ott tartok megint hogy nem merek sehova menni hordozható aksi nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz csokito100 #13447 üzenetére
Magával a panellel nekem se volt semmi problémám. Nem kímélem napi több órát használom, ütöm-vágom, de meg sem nyekken, semmi elválás, semmi sárgulás.
-
-Faceless-
őstag
válasz aujjobba #13440 üzenetére
Igen 3 éve tanulok programtervezőn ennyire rá tudok jönni magamtól, és éppen ez a problémám hogy ki van kapcsolva, de akkor is állítgatja...
Ezt mondtam, hiába van kikapcsolva folyamatosan visszaveszi a max kb. 50-75%-rá mikor éppen milyen kedve van.Azon gondolkodtam, hogy egy szenzor szarhatott be, túl melegedés miatt veheti le.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olvasgatom mi a helyzet ezzel az aksi problémával, nekem is össze vissza áll.
Rendszeresen 10% körül áll le, de volt már hogy 40-en.
Ez viszont nem zavar annyira mint hogy az automatikus fényerőt nem tudom kikapcsolni.
Már mindent megpróbáltam, ki van nyomva a beállításokban minden kijelzővel kapcsolatos dolog, de folyamatosan veszi lefelé a fenyerőt annyira, hogy nem lehet látni.Már azon gondolkodom hogy kidobom a francba.
-
-Faceless-
őstag
Már fent van egy ideje. Mikor kijött első kézből raktam fel, és egyre rosszabb. Egy fél napot nem bír már ki, és így nem tudom normálisan használni azért írtam már.
Nem eszi semmi teljesen normális, a legtöbbet használt a Chrome volt ~20 percig, és már 60%-on vagyok 10 órakor.
12-ben ki lehet esetleg clean install nélkül valahogy pucolni?
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Ha az aksi rohamosan dobja a feszültséget mi a megszokott teendő?
10.3-ról frissítettem 12-re, és 15 perc lightos netezéssel 25%-ot esik. Állapotra 90%-ot ír. -
-Faceless-
őstag
válasz betyar1974 #10304 üzenetére
Azt hittem már nincs is citromail. Na minden esetre az e-mail kezelés kényes dolog. Sokszor szimplán nem húzza le. Ez ilyen, csak a nagyobb szolgáltatók Gmail, stb vannak jól szinkronizálva minden más ilyen.
-
-Faceless-
őstag
Én arra lennék inkább kíváncsi, hogyha aksi elhasználódásával indokolják az órajel csökkentést, akkor
1. - az aksi használódását mivel mérik a telefonban, mert a ciklus szám nem 1-1 jelzés az állapotáról
2. - ha kicserélem az aksit akkor resetelődik-e ez, vagy utána csak 'áh feltételezzük, hogyha régi telefonod van akkor szar az aksi'
3. - ha ez egy olyan okos aksi kímélő dolog, akkor a laptopokban osx alatt miért nem alkalmazzák? (vicces lenne egy 900 Mhz-re korlátozott y3 egy macbook 12-ben) -
-Faceless-
őstag
Nem a zavarás a lényeg ez rossz jel csak az éppen tönkremenő dolgokat nem cserélik ki csak a már tönkrementeket. Ez azért kellemetlen mert tudod, hogy megfogja magát adni csak lehet gari lejárta után.
#keyol de beviheted csak akkor már tökmindegy, mert kifizetted. Éppen ez a lényeg hogy először győződj meg róla, hogy a telefon már rendezve van csak utána veszed meg. Így lutri helyett rögtön kiszúrod lopott-e vagy letiltott.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz univerzita #9849 üzenetére
Meg úgy egyébként is szeptemberben hetekig 99 ezer volt a 16 GB-os SE. Szóval olyan messzi nincs tőle, simán lehet annyi a 16-os.
-
-Faceless-
őstag
válasz csokito100 #9753 üzenetére
Ez már régen nem szoftveres dolog, vidd el gariba.
-
-Faceless-
őstag
válasz csokito100 #9687 üzenetére
Ok
-
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
válasz Silentfrog #9599 üzenetére
Én pl. Sirivel nem tudok egy nyamvadt időzítőt beállíttatni...
Egyszerűen annyira hülye, hogy nem képes a "one hour" kifejezést megérteni. Különböző akcentussal is próbáltam, de egy vicc egyszerűen. Hogy lehet a "one hour"-t "Burka Ferenc"-nek érteni... Még ilyen nevű ismerősöm sincs, ha önmagában nem lenne elég röhejes. -
-Faceless-
őstag
válasz csokito100 #9200 üzenetére
Ismerem a spiegen tokokat csak valami esztétikusabbat szerettem volna. Tudom hogy minőségben toppon vannak, de azért eléggé semmilyenek.
-
-Faceless-
őstag
Nem gondoltam volna, hogy itt valakinek van Ringke tokja. Éppen most szemeztem vele, és nagyon megtetszett az onyx. Ezzel találkoztál már?
Élő képet nem találtam sehol róla, és néhány helyen azt olvastam, hogy nem tökéletes az illeszkedése, és lötyög benne a telefon. B tervnek egy caseology-t szántam, de ez a fajta gomb sokkal jobban tetszik. -
-Faceless-
őstag
válasz SzalaiÁdám95 #9018 üzenetére
Most fejből nem tudom, mert régen néztem már utána, de úgy tudom a nagyobb aksi miatt van egy kicsi elcsúszás a csavarok terén. Éppen annyi, hogy a két ház ne legyen felcserélhető.
Arra is emlékszem, hogy ezt azzal indokolták, hogy az 5s-eket ne lehessen egy ház cserével se-ként eladni.Azt ajánlom egyébként itt a hardveraprón is vannak akik ázott törött telefonokat vásárolnak, náluk érdeklődj szerintem biztos akad valaki bontósnak egy-két használt se ház.
#daara Attól függ mennyi idős a készülék. Mindenképpen az adott szolgáltatóhoz kell bevinni, viszont ha a készüléket már nem fizetik részletben sem akkor a törvénymódosítás miatt most október 1.-től bármilyen telefont bármilyen szolgáltatónál kötelesek ingyenesen függetleníteni, így felmenteni a lehetséges letiltás alól is.
Amennyiben a készülék még törlesztés alatt van is lehet szó szerződés lejárta előtti hátramaradó összeg egyösszegű kiegyenlítéséről, ez után pedig újra lehet csinálni az előbb mondottakat.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz szupermacs #9008 üzenetére
Nope, nem tudok róla, hogy lehetne.
-
-Faceless-
őstag
válasz szupermacs #9005 üzenetére
Nem vagyok otthon benne hogy a háttérben hogy működik, de az itunes, és appstore-nál beállítod, hogy ne használja a mobil forgalmat frissítés letöltéséhez, és ha wifin vagy szimplán nem nyitod meg a rendszer frissítés beállításokat. Ha már egyszer megtalálta a frissítést, és letöltötte onnantól már dobni fogja az értesítéseket, de ha eleve nem tölti le akkor nem fogja.
Nekem így egyetlen egyszer nem dobott értesítést mióta kijött a 11, se telefonon, se az ipademen.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz szupermacs #8998 üzenetére
Már első konfigurálásnál beállítottam, hogy csak wifi-n frissítsen, és wifin meg nem nyitom meg. Így nem is ellenőriz, szóval nem kapok semmilyen frissítés értesítést.
-
-Faceless-
őstag
válasz -Faceless- #8848 üzenetére
Nem a fórum alapján döntöttem, nem is tudom annyira rendszeresen olvasni. Ismerősöm rakta fel, és nem kifejezetten jön be. Megvárom inkább amíg mindent kijavítanak nekem az újítások nem érik meg ezeket az apróbb bugokat sem.
-
-Faceless-
őstag
válasz szupermacs #8842 üzenetére
Nem vagy egyedül. Nekem is használnom kell a telefont, nem azért vettem, hogy béta teszter legyek.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok én is a klubhoz, és olyan kérdésem lenne, hogy 3-4000 környéken milyen tokot tudnátok ajánlani a telefonhoz?
Elsősorban olyat akarok amitől nem lesz túl vastag, de igazából bármi szóba jöhetne.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest