- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Ha pl két kézzel fogom meg a telefont és felül is megfogom akkor már érződik hogy benyomódik a ropogás kíséretében. Jó a kijelző működik az tény de a telefon belsejében ki tudja mi lehet ami ezt eredményezi.
Mióta lefele terjed akkor is érződik ha van valami amit felül kell megnyomni.
Mondjuk nyilván én sem poénból nyomkodom de legalább javításra vagy bevizsgálásra bevehetné valamelyik csoda szerviz.Viszont szolgáltatóhoz vihetem mert az egy éven túl van na meg ha a TMX-hez kerülne szerintem azzal sem lennék előrébb.
Szóval valószínű telefonálok egyet elvileg az apple ügyfélszolgálatos segít a nyelvi korlátokban mert azért ilyen szinten nem megy az angol ha ciki ha nem. Vagy kivárom hogy tönkre menjen a hangszóró vagy bármi amit majd az szül hogy valami laza ott és kattog ropog a telefon. Bár ez az egész feltűnően a felső hangszóró alatt és felett jelentkezik.
Viszont azóta már ismerősök között is kérdezgettem de senkinek sem mutat ilyet. Viszont nekem is csak a 5S-nél volt ilyen pár éve és ott le is vált a telefon eleje. Bár tudom az más felépítésű telefon volt mint egy 8 Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest