Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Ma felvettem és a fülemhez emeltem a telefont,”alvó”állapotban és meglepődve tapasztalom ,hogy egy állandó halk,a Geiger Müller számlálóhoz hasonló kattogó hangot ad a fülhangszóró. (8+) Megnéztük kollégám i8-át ott semmi sem hallatszik ....ha kikapcsolom a Bluetooth -t,Wi-Fi-t és mobil internetet ,akkor a hang átvált ütemes egy egy kattogásba,ezek visszakapcsolásával pedig ismét “morzézik”.Találkoztatok már hasonlóval?
Csend kell hozzá ,hogy meghallja az ember ,de nekem folyamatosan “dolgozik”a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest