- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz csibabu #3453 üzenetére
Szia!
i8 hardveresen még évekig ki fog szolgálni, egyedül a RAM-ra mondanám azt, hogy okozhat problémát, mondjuk 2 év múlva. Hiszen a sima 8-ban csak 2GB van, és örökké az IOS sem tud majd ennyire jól optimalizálni. Én elhatároztam, hogy a következő iPhone-om min. 3GB RAMmal fog rendelkezni, ha nem lesz megfelelő méretben és megfizethető áron, akkor sajnos elhagyom az iPhone hajót.
Én a 6S-en néha érzékeltem, hogy kevés volt a RAM, de ezt inkább a nem túl jó IOS számlájára írom. 11.3 óta egész jó, nem akarok ellentmondani magamnak, de úgy gondolom, hogy a 2GB RAM jelenleg és a következő 2 évben még elegendő lesz, utána már azért elfogyhat.
Viszont, proci, kamera, és a többi hardveres elem a telefon élete végéig kiszolgál majd jó minőségben. Szerintem az A11-es chipben alsóhangon van 4 év. Most már 3,5 éve van piacon a 6S, és még mindig az egyik legjobb készülék, hiába csak 2 magos, villámgyors.
Szerintem megérné váltani. De egyébként már egy új iphone 7 is ugrás lenne, páromnak fél éves iphone 7 van, és a mai napig elcsöppenek, hogy mennyivel gyorsabb mint az én másfél éves 6S-em.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest