- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
csibabu #3453 üzenetére
Szia!
i8 hardveresen még évekig ki fog szolgálni, egyedül a RAM-ra mondanám azt, hogy okozhat problémát, mondjuk 2 év múlva. Hiszen a sima 8-ban csak 2GB van, és örökké az IOS sem tud majd ennyire jól optimalizálni. Én elhatároztam, hogy a következő iPhone-om min. 3GB RAMmal fog rendelkezni, ha nem lesz megfelelő méretben és megfizethető áron, akkor sajnos elhagyom az iPhone hajót.
Én a 6S-en néha érzékeltem, hogy kevés volt a RAM, de ezt inkább a nem túl jó IOS számlájára írom. 11.3 óta egész jó, nem akarok ellentmondani magamnak, de úgy gondolom, hogy a 2GB RAM jelenleg és a következő 2 évben még elegendő lesz, utána már azért elfogyhat.
Viszont, proci, kamera, és a többi hardveres elem a telefon élete végéig kiszolgál majd jó minőségben. Szerintem az A11-es chipben alsóhangon van 4 év. Most már 3,5 éve van piacon a 6S, és még mindig az egyik legjobb készülék, hiába csak 2 magos, villámgyors.
Szerintem megérné váltani. De egyébként már egy új iphone 7 is ugrás lenne, páromnak fél éves iphone 7 van, és a mai napig elcsöppenek, hogy mennyivel gyorsabb mint az én másfél éves 6S-em.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged