- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Szellem.
üzenetére
Érdekes amúgy én pont fordítva voltam , csak nem bírtam annyi ideig az iPhone-nal. Egy héttel korábban teszed fel a hirdetést, akkor mi cserélünk telefont.

Nekem hiányzott a nagy screen, a transmission client, a miband funkciói, widgetek, aptX, streameles yatseval az rpire vagy fizetés az NFC-n keresztül vagy éppen, bemondva keresni és lejátszani egy trailert a youtube-on.
Egyedül az aksi idő ami zseniális volt, illetve úgy tűnik, megszoktam a force touchal váló lépkedést a szövegben, de ha már itt tartunk a keyboard is jobb szerintem androidon, már ha swypeal írunk. És az aksi is valahol trade off volt, mert pl így hétfőnként nem tudta automatikusan lehúzni a Spotify playlistet, csak ha elindítottam vmi zenét.
Nehéz is volt mégis üresen kongott a kijelző.Szóval nekem az a meggyőződésem, hogy szolgálatában és lehetőségekben többet nyújt az android, illetve amiben bíztam, hogy nem bukom akkorát rajta, ha eladom, hát pár hónap alatt 100k-t zuhant az iPhone is.
Megkérdezhettem, hogy neked mi hiányzott a Note-ból, mi húzott vissza?
(Egy sok éve iPhone-os kolléga is i6-ról beleugrott egy s8-ba és eddig csak jókat tudott mondani, kíváncsi vagyok, hogy hétfőig kitart-e a lelkesedés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest