- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #9288 üzenetére
"Nem tudom mire kevés egy tabletek ekkora számítási teljesítmény hogy növelni kellett."
Nem tudom, lehet, hogy ahogy az appok is egyre bonyolultabbak, részletesebbek lesznek (grafika, játékok), lehet hogy igénylik a nagyobb a számítási teljesítményt, gondolok itt a bemutatóban lévő AR és VR dolgokra, az lehet, hogy igényli, nem?
-
nickedez89
senior tag
válasz
Ed Parker #9165 üzenetére
Én pont fordítva veszem észre!
Alapvetően folyamatosan 4G-n van, de mikor valami okból átvált telefonálás közben 3G-re, akkor elmegy a mobilnet.Majd kipróbálom fix 3G-re állítva, csak az meg jobban meríti az akksit droidos tapasztalataim alapján! Meg ugyebár lassabb is.
Billentyűzetet milyet használtok?
A gyári jó lenne, csak nem tudja a "húzogatós" bevitelt ami egykezes használatnál igen hasznos! -
törölt tag
válasz
Ed Parker #9129 üzenetére
Az akksi 33% on volt . Sajnos el kellett utaznom és nem tudtam letesztelni most végig. De volt mikor 3 nap simán meg volt. De másnak amint látom 100 óra is. De én akkor szinte csak ébresztésre használom telot meg olykor Fb. Zenét nem hallgatok , a gyári füles meg ki sincs bontva ! Meg visszafelé olvasgattam és minden úgy van beállítva ahogy kell !
-
Roland861010
veterán
válasz
Ed Parker #9054 üzenetére
Az otthoni csak 2.4-es és az első perctől hibátlanul megy maxon ki tudja pörgetni a csomagot 80/10-es.
De ez a céges wi-fi ki csinál sajnos még mindig nincs jogosultságom hozzá hogy újra inditsam.
Folyamatosan azt írja hogy nem biztonságos a hálózat ugyanis maga a hálózat nyílt és honlapon keresztül kell belépni + imeit azonosítja .
Lehet-e így próbálja védeni a telefont a rendszer hogy blokkolja a WiFi-t ? -
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker #9044 üzenetére
Sporttáskában vannak ezek a dolgok általában mindig, foglalkozásomból adódóan mindig nálam van. Amikor kocsival járok, akkor nincs is gond. A tömegközlekedésen gondolnám kényelmetlennek, amikor megy a zene, és a zsebemben hogy férne el. De lehet ezt már nagyon túlgondolom. Holnap benézek az egyik Istyleba, aztán megvizsgálom közelebbről.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Ed Parker #9039 üzenetére
s6+-nál a csere egyik oka volt, hogy annyiszor leejtettem, hogy csoda, hogy a kijelzőnek nem lett baja egyszer sem
Mondjuk a 7 plusnak jobb a fogása, főleg tokban, csak amit BLACK is ír, jő időben rövid nadrágban...
Viszont a kamera, kijelző és aksi nagyon vonz :/ na majd kiderül mi lesz, gondolkozom még egy kicsit rajta.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ed Parker #8964 üzenetére
Azt hogy tuti nem a Wi-fi-vel van a gond mármint a telefonomban.A Céges Wi-fit ki próbáltuk több iPhonennal is és azok se mértek többet 2-3Mb/s -nél de hogy az enyém csak 0.3Mb/s -et tudjon az vicc.
Más :
Az hogy nekem 32Gb-os van mennyire befolyásolja mondjuk egy Antutu teszt eredményét mert most olvastam ,hogy ezek lassabbak olvasás /írásban mint a nagyobb változatok .Amúgy ezt pofátlanságnak érzem mert sehol nincs feltüntetve ez az információ és kicsit becsapva érzem magam, hogy 190ezer Ft-ért egy korlátozott készüléket kaptam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #8876 üzenetére
Volt már +-om, de nekem nagy, ha táskában hordanám a telefont azt mondanám oké, de pl nyáron rövidnadrágban nekem lehetetlen normálisan hordani. Na meg ha játszol az is merül azért. Amúgy nem is szoktam játszani, de most rákaptam egyre, ha nem lenne játék, meg waze, 2 napig is bírná.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Ed Parker #8843 üzenetére
Nincs kis kezem és sokszor volt már nagy telefonom, pl. Note széria, Nexus 6P, Mate 9, stb. Persze a 7 könnyű kezelhetősége után furcsa lesz, de majd megszokom.
Csak hogy tetézzem a nagyságot, ehhez veszek kártyatartós tokotLegalább nem csúszik majd.
Ha meg nagyon nem jön be, eladom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #8788 üzenetére
Amúgy ha iCloudba nincs bekapcsolva a fotó, akkor is menti a képeket iCloudba, csak nem férsz hozzá gépről, viszont visszaállításnál visszatölti. Nekem most ~500 kép van a telefonomon, meg pár kisebb videó, így ~1.5GB-ot tölt fel a fotókból iCloud mentésbe. Így nem kell vennem + adatot, mert bőven van még hely az ingyenes 5GB-ból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #8706 üzenetére
Hogyne "peregne le" (inkább kifakul/kopik úgy mondanám), nővérem kintről vette, ugyan úgy kopik neki is. Az meg hogy valaki csere után hibásan kapja meg ilyen szintén lehet sajnos, nekem is volt már rá precedens...De mivel nem itthon cserélik hanem külföldön, így ugyan így megeshet ha egy külföldi adja le ugyan oda, szóval nem velünk "basznak" ki csak hidd el, na meg értelme nem lenne mert ez a cégnek csak plusz meló, és költség.
Szóval ebbe nem kell beleképzelni semmi rosszat, volt itt olyan aki 5x cseréltette ki, és 5x szar volt, de volt aki 25x és mindig jó volt. Én is sokszor cseréltettem már több embernek a telefonját, és 1x volt csak gond vele (volt rajta egy kis leverődés), de kaptam egy másikat, ami már szintén jó volt.
Ja illetve jut eszembe ami nekem van most i7, és ugye ezen is vannak kopások így vettem, és ez se magyar beszerzésű...
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #8678 üzenetére
Járható út lenne, ha személyesen venném át. De ahhoz túl messze lakom, hogy állandóan Pestre rohangáljak, így ez van. Egyébként meg mindegy, mert az összes defektes valamilyen szinten. Tökéletes telefonom még nem volt a gariban cseréltek közül. Sőt, tulajdonképpen örülhetek, hogy ilyen. A régi sokkal-sokkal szarabbul nézett ki miután visszajött javításból...
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #8667 üzenetére
Az Apple szerint egy 4,7" -es kijelzőn egyetlen pixelhiba sem megengedett. De mi értelme lenne harmadjára is cseréltetni, ha az összes vacak?
A következőnél már közölnék, hogy a-a, nincs több csere akkor se, ha lifeg a kijelző...
Egyébként, úgy néz ki, mint egy pixelhiba.Fekete/szürke pont a kijelzőn, ami sajnos nem por, mert lehetetlen letörölni...
-
válasz
Ed Parker #8581 üzenetére
Ha kiindulhatok magamból,akkor az emberek többsége amint nagyobb tárhelyes telót vesz az aktuális telefonja helyett,elkezd bátrabban telepítgetni,telón zenéket/videókat tárolni,hozzászokik a jóhoz és a kisebb tárhely többé nem lesz opció.
Elvoltam a 32-es S6-on és S7 Edgen-n is,sőt az előző iphone 7 és 7Plus is 32-es volt,de amióta megvan a 128-as már nem tudnék kisebb tárhelyen elférni,kivéve a 64GB,az elég lenne,de ugye olyan i7 nincs. -
madgie
titán
válasz
Ed Parker #8528 üzenetére
Ilyesmi van nekem is, csak ebay-es filléres, kétzsebes. Az egyik zsebbe belefér egy normál méretű telefon (i7+ már nem), a másikba a kulcscsomóm (mert hajnalban futok, ha nagy ritkán futok).
Amúgy érdekes, hogy futás közben egyetlen egy füles van, ami nem esik folyamatosan kifelé a fülemből: a gyári EarPods. Minden más fülhallgatót tízméterenként igazgatok, mert hullik ki a fülemből. De akár fyaloglás közben is. Magyarul hiába közepesen sz@r a hangja, mindig ezt viszem magammal.
-
válasz
Ed Parker #8517 üzenetére
"De ettől még egy kiváló óra."
Egyértelmű. Egyetlen dolog miatt gondolkozok az 5-ön (gondolkozok jelentése nálam: tetszene emiatt de tuti nem veszem meg), a 24 órás pulzusmérés. Nem kizárólag mozgási célokból venném, hanem szívritmusmonitor miatt, de sportolás terén biciklizéshez és túrázáshoz.
Az a baj, hogy annyi vásárlási projektem van tervben erre az évre, hogy Krőzus is azt mondaná rá, hogy mi van kisöreg, megőrültél?
-
válasz
Ed Parker #8522 üzenetére
Persze, mások a preferenciák, úszáshoz nyilván nem oké a telefon
Ha valaki nem vizes sporthoz használná, akkor szerintem nem gáz vinni. Pl. pont a hétvégén találtam a Decathlonban bagóért ilyen papírvékony övtáskát. Ma futottam vele 2 órát, és teljesen észrevehetetlen volt, már azon kívül hogy volt Spotify-om meg mindenem
Ez az amúgy, csak ajánlani tudom:
https://www.decathlon.hu/okostelefon-ovtaska-futashoz--id_8352159.html
Képről nem jön át, de nagyon vékony/kicsi, a derekamhoz fordítva teljesen észrevehetetlen egy póló alatt.
-
válasz
Ed Parker #8520 üzenetére
Azért ha az embernél ott a telefon, akkor nem fontos hogy az órában legyen GPS. Én sokat vagyok készenlétben a melóm miatt, no meg zavarna is hogy eltűnök órákra úgy, hogy nem tud elérni a család (pici gyerkőc van, stb..). Szóval inkább megoldom mindenféle kiegészítővel (övtáska, karpánt, akármi) hogy viszonylag kényelmesen rajtam legyen a mobil amikor pl. elmegyek futni, nyugodtabb vagyok így.
-
válasz
Ed Parker #8510 üzenetére
Én is a fenix 3 hr-t nézegetem helyette, árban kb. egál (a német amazonon olcsóbb is a fenix), illetve most jelent meg belőle az 5, hátha leakciózzák itthon is, de ha beleunok veszek a németektől egyet. Nevetséges, hogy Németországból áfával szállítással hivatalos forgalmazótól itt van a fenix 3 hr 133e-ből, itthon 200 még mindig. :/
-
válasz
Ed Parker #8451 üzenetére
Nem, csak manapság ez a trend. Úgy van megfogalmazva az egész szándékosan, hogy minden második szó figyelemfelkeltő és google index barát legyen. A klikkvadászat a cél, sajnos ilyen időket élünk, ugyanez van a politikában meg mindenhol, csak pepitában. Az, hogy értelmes és tudatos embereknél ez kibassza a biztosítékot, teljesen rendben van, de sajnos a többség nem ilyen, így ezek a dolgok nagyon jól tudnak működni, és ezt a statisztikák is igazolják, ezért aztán nyomják ami a csövön kifér.
-
tyuxy
tag
válasz
Ed Parker #8307 üzenetére
Külföldön nem kell kártya hozza csak bankszámla ezért kérdeztem mert nekem van egy külföldi paypalom ami nem kartyahoz kapcsolódik hanem bankszamlahoz viszont a külföldi kartyam csak maestro amit ha jól láttam nem lehet olyan kártya típust hozzáadni...
És hogy ne legyen félreértés hamarabb volt paypalom mint kartyam -
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #8269 üzenetére
Ez való igaz, de sajnos lehetnek minőség ellenőrzési oldalon problémák. Ezt támasztja alá az is, hogy összesen 8 vagy 9 SE fordult meg nálam és mindnek volt valami többé-kevésbé irritáló hibája, amit persze elismertek és cserélték is. De erősíti a gyanút az is, hogy egy zsír új, dobozból kibontott 6S kamerája maszatos, piszkos volt. Itt van ez a MacBook sztori is.. Persze nyilván nem 2-3 ember esete lesz teljes mértékben mérvadó, de ahol ennyi hibás készülék kerülhet egy emberhez (refurb esetében is!), ott gáz van.
Egyébként ami a szervizelést illeti, szerintem mocskosul sok cucc hibásodik meg és kapkodniuk kell. Ha abból indulok ki, hogy eddig ahány alkalommal vittem szervizbe a telefonomat mindig álltak előttem is, mögöttem is 1-1 ájfónnal, akkor azért képzelhetjük, hogy mennyit adnak le egy munkanap során javítani...
-
válasz
Ed Parker #8255 üzenetére
Múltkor írtad hogy 10%-ot merült a telefonod éjjel. Mivel az enyém éjjel mindig töltőn van, ezért erre nem tudtam mit mondani. Most direkt nem tettem töltőre éjjel hogy megnézzem. Pont 10%-ot merült. Pedig plus.
Az a helyzet hogy elég régen volt újraindítva (az előző szoftverfrissítésnél). Tippre csinálok egy restartot és megnézem úgy ma este, kíváncsi vagyok. -
válasz
Ed Parker #8255 üzenetére
Ahhan....
keress rá a macbook topikban annak a srácnak a garitörténetére, aki az 1 milliós 15"-os CTO MBP-t küldte vissza nem is tudom hány alkalommal, mert kicsomagoláskor karcos volt. Ennyit a szigorú minőségellenőrzésükről.
Még blogbejegyzés is lett belőle, megtalálható itt a phn. -
válasz
Ed Parker #8253 üzenetére
Szerintem simán csak agyatlanság. Van egy olyan szabály (by Apple), hogy három csere lehet max, nekem anno elejtették ezt, és a fenti sztori is megerősíti. Gondolom arról semmi nincs a szabályzatban, hogy mi van akkor, ha mindegyik esetben az Apple hibája miatt történik a csere újra és újra, hiszen ez lehetetlen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Mobilinternet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest