- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BikeZ
tag
Csak hozzászólnék.. egy barátom külföldön vásárolt iphone 6 Plusát vettem meg...
Sajnos semmi számlát nem tudott adni, egyik napról a másikra olyat csinált a telefon hogy kb 10 hívásból 1x elment a hang.. Bevittem hát az Almarium Pro kft szervízébe... SEMMIT nem kért csak a készüléket.... rá is kérdeztem, azt mondta semmi papír nem kell nekik ha a gyári imei által ellenőrzött garancia érvényes..
egy hét után hívtak mehetek a telefonért meglepetésemre teljesen újat kaptam..
Egy másik alkalommal az iSamurai-ban vásároltam tokot és meg kérdeztem őket is a garanciáról. ők is azt mondták hogy simán elég a készülék és érvényes imei ugyanezt ezt támasztották alá az icenterben is...
Viszont azt mind három helyen elmondták hogy csak a iStyle szokott a számlával cicózni... Gondoltam megosztom veletek ezt a tapasztalatom.. -
Sajnos Az ilyen komoly játékok tudják meríteni a telefont rendesen meg melegíteni is.
Én még nem teszteltem ezen eddig ilyen komolyabb játékokkal csak egyszerubbekkel, de azoknál nem igazán tapasztaltam melegedést , meg olyan vészes merülést, de majd tesztelem MC5-el az most úgy is fent van. -
-
-
-
ameddig jobban követtem az s7 témákat, addig jellemzően a vodafone kapcsán írtak problémákat, meg néhánya azt, hogy a telekomos okés.
ami nálam volt, az telekomos volt (a készülék és a firmware verzió is), nem tapasztaltam problémát.
akit most hirtelen volt lehetőségem megkérdezni, a srácnak s7 edge, a párjának s7, mind a kettő telekomos készülék és szoftver, a megjelenéskor azonnal megrendelték és azóta használják, csak kibukott volna ennyi idő alatt...
igaz, az s6 kapcsán is beugrott ilyen probléma, a témájában írta is a haverom, hogy még alaplapot is cseréltetett ismerős útján a szervizben, mert sokszor problémás volt a hálózat kezelése a telefonon (vodafone) - ami más telefonnal nem jelentkezett azonos helyen és hálózati módban, adott sim kártyával -, de nem oldotta meg a gondot.
nekem samsung készülék egy note 4 volt a 6s plus előtt, sosem volt vele hálózati problémám. (telekomos volt a készülék és a szoftver is.)
az ios más azért, mint az android, de teljesen megszokható, akár meg is szerethető, nekem például nem okoz gondot, hogy sűrűn ugrálok a platformok között, de még a párom is gyorsan átszokott androidról, amikor először iphone-ja lett. -
-
nekem is vannak vele ilyen bajaim vele, hogy húznám fel azt az alsó sávot ahol a hangerőt tudom állítani pl youtube alatt próbáltam, de alig akar feljönni, nem is érzékeli, hogy húznám fel csak pörgeti tovább a videókat.. de lezárt kijelzőnél nekem feljön a kamera, kicsit nehézkes az irányítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest