- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz
DefJamHUN #1642 üzenetére
nálam is ezt csináltam a 10.1.1 (150-es 2. kiadás) egyből visszamentem 10.1-re itt fasza minden. Fel se merem tenni a 10.2-t várok 2 hetet hogy milyen bajok jönnek elő, mert 10.1-re szerintem nem fog visszaengedni az Apple...
a 10.2 béta 3 is jobb volt mint a 10.1.1(150) de az se a legjobb
amúgy szerintem a 10.0.1 volt a leggyorsabb
-
silmatauki
őstag
válasz
DefJamHUN #1345 üzenetére
Nem a külcsín a fontos – legalábbis a legtöbb férfiembernél
én kivétel nélkül minden egyes iPhone-omhoz (van jópár) Otterbox Defendert (= nagy tégla) vettem. Soxor leejtettem őket, semmi bajuk nem lett. És ez a lényeg – az meg le van sz@rva, hogy másoknak tetszik-e a teló tokja vagy nem.
-
válasz
DefJamHUN #1255 üzenetére
arra figyelj, hogy a tok és a telefon közé szorult porban vannak/lehetnek olyan szemcsék, amik tudnak problémát okozni, így érdemes kitakarítgatni időről időre.
nem szabadna csak úgy zenét törölgetnie - képeket is csak a lomtárból idővel -, az ideiglenes állományok tekintetében szokott tisztítást végezni, amikor arra szükség van.
zenét nem véletlenül itunes szinkronizáció útján töröltél? -
-
válasz
DefJamHUN #934 üzenetére
szia,
másik oprendszerre történő költözés előtt menteni kellett volna az itunes meghatározott mappáit, amikben a szükséges állományok, szinkronizációs adatok...stb. vannak; link, különben az új, csupasz itunes kerül szinkronizálásra a telefonnal. (nekem emiatt kikapcsolva az automatikus szinkronizáció.)
kapcsold manuálisra (zene és videó kezelése kézzel) és úgy told át; a készülékemen -> zene szekcióba, onnan szinkronizálja.Jonathan92; szia, a 9.3 passz, az még béta,így nem használom, de;
- korábban, illetve korábbi rendszerrel nem volt gond, vagy ez az első, amivel próbálod/használod?
- fólia (akár a gyári) nem korlátozza a hangerőt?
- a megfelelő hangerő is felnyomva? mert előfordul, hogy valaki csak a rendszerét tolja fel, de beszélgetés közben nem mindegyiket - még ott is külön kell a normál és kihangosított állapotét is -
válasz
DefJamHUN #821 üzenetére
szia,
annyit tegyél meg - ha eddig nem úgy volt -, hogy az ujjlenyomatod minden lehetséges részét beregiszrálod az összes irányból, hogy bárhogy megérintve felismerhesse. (sokan szúrják el a dolgot a nem megfelelő regisztrációval.)
kellően izzadt, vizes vagy koszos ujjal nehezebb a helyzet, de ez minden más olvasóra is igaz, nem csak az iphone esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest