- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
eladogeppc #1474 üzenetére
Ez pont nem érintett , nem vettem észre
-
*Mukeey*
addikt
válasz
eladogeppc #1470 üzenetére
Droidnál nem is fogsz soha kapni ilyen kijelzőidőket😉
Nagyon jól optimalizált az ios,takarékos az akkuval. -
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1463 üzenetére
Sok emoji. Igazán fantasztikus és forradalmi, a külōnbözö szinu Apple Watch oraszijak mellett...
-
zuioch
aktív tag
válasz
eladogeppc #1450 üzenetére
Ebbe a "zene felmásolása"-ba úton-útfélen belebotlok, és egyszerűen nem jövök rá hogy miért mondják sokan. iTunes megnyit, zene behúz, még kábelt sem használok hiszen wifin már pakolja is a telóra. Vagy másra gondoltál?
-
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1445 üzenetére
Egy 6s+-ot?! Én személy szerint semmiképp nem cserélném le. Ha Droid kell, akkor egyedül az s7 Edge van pariban (ár/értékben) a 6s+-szal (nekem mind2 van).
Szerk: vagy persze a Note 7.
-
válasz
eladogeppc #1441 üzenetére
Én nem vettem észre.
-
vilmose33
őstag
válasz
eladogeppc #1413 üzenetére
Így van,kipróbáltam. Tényleg vicc. Örülök ,hogy rájöttél. Én az életbe rá nem jöttem volna!
-
domos
senior tag
válasz
eladogeppc #1410 üzenetére
Nekem is elfordul, semmi baja.
-
vilmose33
őstag
válasz
eladogeppc #1410 üzenetére
Nekem elfordul. Nem tudom, hogy lehet ki-be kapcsolni? Újra inditást próbáltad? Hátha megjavul.
-
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1396 üzenetére
Kell hozzá az iTunes. Telón lépj recovery módba, és utána simán már Restore-ot klikkelsz az iTunes-ban.
-
D4ni
őstag
válasz
eladogeppc #1384 üzenetére
Persze, fent van az Apple oldalán az egész folyamat
-
válasz
eladogeppc #1384 üzenetére
Ez egyértelmű
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
eladogeppc #1350 üzenetére
Akkor lehet ha nem akarnek ra ennyire vigyazni akkor nem is karcolodna ennyire...
-
válasz
eladogeppc #1333 üzenetére
Nem éppen
-
D4ni
őstag
válasz
eladogeppc #1310 üzenetére
-
válasz
eladogeppc #1306 üzenetére
Tudod egyesével is nézni az egyes fiókokat természetesen. Bal felső sarok, fiókok.
-
válasz
eladogeppc #1304 üzenetére
Beállítások / Mail kontaktok és naptárak / Új adatok begyűjtése -> ez alatt kiválasztod az adott postafiókot és kézire állítod.
-
motoflug
őstag
válasz
eladogeppc #1281 üzenetére
Sajnos tökéletesen egyet kell értenem. Szombaton leejtettem a telefonom, ilyen tok védte meg, az égvilágon semmi baja nem lett. Ha nem félteném annyira, én is tok nélkül használnám, de valsz, akkor most nem így írnék..
-
válasz
eladogeppc #1234 üzenetére
Ha a Google telepitve van és a helymeghatározás aktiv akkor igen
-
válasz
eladogeppc #1230 üzenetére
Régen Apple ellenes voltam nem tudom miért , nem volt szimpatikus . Rengeteg androidos telefonom volt , köztük több felső kategóriás készülék de valahogy egyikkel sem voltam igazán elégedett. Egyszer tartozásba beszámitottam egy iphone5-ös készüléket , csak sajnos kicsi volt a lapát kezemnek , pedig tetszett . Akkor eldöntöttem ha lesz nagyobb méretben veszek egyet .
Azóta vettem magamnak egy Iphone6 s Plus 128 Gb-os készüléket , a páromnak egy iphone5 64 GB-os telefont , és a laptopot is lecseréltem egy MacBook Pro-ra . Rájöttem hogy miért is drága ez a márka , mert minőségi . Lehet hogy a többi telefon 8 magos meg 4 Gb ram van benne , de mint az ábra is mutatja , az Iphone igen csak odaver az androidnak . Sokan nem értenek ezzel egyet , de nem is kell , szerintem aki ismeri a márkát és a készülékeket nem kell neki semmit magyarázni , és győzködni . -
válasz
eladogeppc #1208 üzenetére
Nem is tudom mit írjak erre!
Tavaly kb 2 hónap csúszással még valami O+O landolt nálam.
Tőled.
Én nem akarok az ünnep rontód lenni, de fogadnék veled hogy ez annyira gördülékeny lesz és sima, nincs semmi root meg mookolás hogy emiatt meg fogod unni. Persze lehet hogy nem, sokat számít mi volt az első. Nekem az első okostelom Szifon volt így mindig visszatérek hozza, de közben rengeteg az androidos kitérőm.
dorika87 köszönöm a kimerítő választ, ezelőtt meg sosem találkoztam ilyen telefonnal, de most ezt is megéltem. -
dorika87
őstag
válasz
eladogeppc #1208 üzenetére
Én csak azért bátorkodtam megjegyezni, mert iTunes-ban elvégzett visszaállítás demo telefonokkal abszolút működik, ugyanolyan lesz szoftveresen mint bármelyik másik iPhone. Ezt nekem egy Apple viszonteladói üzletben mondták/javasolták, hogy úgy csináljam, és nem is volt semmi probléma. abszolút úgy működik a készülék, ahogy kell. Az első bekapcsoláskor természetesen teljesen más, és nem is található meg a visszaállítás menü a készülékben, pont azért mert demo, ezért kell iTunes-on keresztül elvégezni a restore-t, onnantól kezdve olyan lesz mint a gyári. A demo készülékek még egyébként annyiban különböznek, hogy gyárilag más dobozban érkeznek (emlékezetem szerint 6 Plus esetében egy teljesen fehér doboz alma logoval) és a gyári tartozékként csak a töltőfej és adatkábel képezi a doboz tartalmát (EarPods nem, viszont a helye ugyanúgy megvan a dobozban)
-
válasz
eladogeppc #1205 üzenetére
Erre gondoltam én is , ez nem android hogy melegedjen , meg hát nem is szokot , tehát az kizárt , az ágyon nem sérülhetett meg , tuti valami gyári hiba , csak azt nem tudom mi idézhette elő ?
-
motoflug
őstag
válasz
eladogeppc #1190 üzenetére
Hol vetted a keszuleket? 16-os?
-
d.sophie
csendes tag
válasz
eladogeppc #1162 üzenetére
Köszönöm
Az S vagy nem S kérdésre esetleg tudsz valami okosat? -
válasz
eladogeppc #1155 üzenetére
nem kell, ha nem tapasztalsz problémát.
a 6s esetén sem mindenkinek kellett, az volt a ritkább. -
válasz
eladogeppc #1150 üzenetére
szia,
gratula, használd egészséggel!
friss ios verzió van rajta, vagy frissítettél?
nehogy csapdába ess valami réginek a hibája miatt. -
válasz
eladogeppc #1137 üzenetére
Nálam kb ugyanannyit bírt mindkettő, de mintha böngészés közben a 6s+ jobban merülne. Képeket tudok csinálni mindkettővel ha kell, összehasonlításként.
-
válasz
eladogeppc #1137 üzenetére
Az nem valami sok. Eddig 1,5 órája használom 5,5 óra készenlét mellett és 87%on van.
-
kazanka
őstag
válasz
eladogeppc #1065 üzenetére
Én csak arra írtam, hogy nem szeretném ha "baromi pipa" lennél
-
válasz
eladogeppc #1063 üzenetére
Nézd, tényleg komolyan mondtam. A kezedben volt a most elérhető legerősebb procival szerelt telefon a legoptimalizáltabb rendszerrel, ami szerinted "laggos rendszer". Ez így neked sose fog bejönni, mindig "laggokat" fogsz látni, elégedetlen leszel, nem jó ez így.
-
domos
senior tag
válasz
220-ért hol kapni 6s Plust?
-
válasz
elég, ha a rendszer friss lesz rajta, de azt feltétlenül ellenőrizd (9.3.1 az utolsó hivatalos verzió), illetve egy gyári visszaállítás sem árthat a próba előtt, mert néha trololóból is elállítgatják néhányan és aki nem ért hozzá, az érdekes dolgokat láthat, imigyen pedig tévesen fogja megítélni a rendszert/telefont.
-
válasz
eladogeppc #1058 üzenetére
Ne vedd meg. Komolyan mondom.
-
válasz
eladogeppc #1055 üzenetére
mit kell megnézni? sokan az új ios verzióval használjuk, probléma nélkül.
ne kiállított demo telefonokat és régi videókat nézz, de még csak ne is olyan emberekét, amely készüléknek, illetve rendszernek nem ismered az előéletét és a rendszer milyenségét - ios esetén is alá lehet vágni a rendszernek, pláne jb segítségével -, hanem egy tiszta rendszert, azzal nem lesz gond.
halkan jegyzem meg, hogy az s6 edge+ sokkal problémásabb rendszerű, mint a 6s plus. -
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1058 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem lagel a 6s+. Legalábbis nem vettem észre. (Speciel én JB'ltem és felraktam a NoMoreAnimations-t, minden sz*r animációt letiltandó. 9.0.1-en van.)
-
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1050 üzenetére
Akkor én inkább szintén S7-eznék – kevés fényben egyértelműen jobb, mint az iP6s+, főleg ha RAW-ozol.
-
válasz
eladogeppc #1055 üzenetére
Szerintem ott valami probléma volt, mert ez nem a "laggos rendszer".
-
válasz
eladogeppc #1053 üzenetére
azóta is van már jobb 9.3 és 9.3.1 is, de főként a 9.3 alatt javult a dolog.
-
válasz
eladogeppc #1051 üzenetére
az még régebbi ios verziós lehetett, az újabbakban pláne nincs gond, de az fps dolog esetén is készült videó rögtön utána, hogy már a következő béta verzióban javították, azóta meg kijött még néhány újabb alverzió, szóval az sem most volt.
-
silmatauki
őstag
válasz
eladogeppc #1043 üzenetére
S7 (Edge). Ha komolyan gondolod a kamerát, akkor ma SZVSZ messze az a legjobb választás. (Vagy persze a G5 – mondjuk arról nincs személyes tapasztalatom. De nagyon dicsérik.) Viszont CSAK RAW módban szabad használni az S7 (Edge)-t – ha nem akarsz RAW-okal “vesződni”, akkor inkább meg se vedd, mert az iPhone6s+ JPEG-ben jellemzően jobbat produkál, mint az S7, kivéve persze a fényszegény helyzeteket. RAW-ban viszont nincs verseny a két gép (Samu vs. iPhone) között. Az iP6s+ másik előnye a valamivel jobb optikai képstabi, ami akkor jó, ha sokat videózol kézből.
Nekem mind2 telefonom (S7 Edge és iP6s+) is van és nagyon sokat hasonlítottam össze a két cuccost, mert magam is fotózom.
-
válasz
eladogeppc #1047 üzenetére
bármennyire is nem a szívem csücske az lg, arra a g4-et mondanám jelenleg - az általad felsoroltakból, mert amúgy nekem az s7 edge lenne rá a kiszemelt -, utána jön csak a 6s plus és az s6 edge+.
nekem is 16 GB verzió van, fényképezéskor nem annyira kompromisszumos, mert elég sok kép fér a bő 10 GB szabad tárra, de ha komolyabb felbontásban videózok, pláne hosszabb anyagokat, akkor már más a helyzet, bár nálam (szerencsére) elég ritka az ilyen. -
válasz
szia,
a (leg)jobbak közé tartozik, de ha csak és kizárólag a kamera számít neked, akkor is elég nehéz rangsort felállítani, mert sok fényképezi és videózási mód van, illetve a környezeti tényezőkre is igaz ez, viszont még egy adott típusú készülék sem szokott mindenben jobb lenni a másiknál/többinél az élmezőnyben, az egyik jó fényviszonyok esetén domborít, a másik gyenge fényviszonyoknál, a harmadik videózásban és így tovább.
a magam részéről ezt szoktam alapul venni, itt az aktuális első tizen helyezett nem szokott csalódást okozni; link (jobb oldalon a lista, mobilos nézetben nem minden esetben jelenik meg), mert nincsenek szélsőségesen nagy különbségek, illetve az adott, amit feljebb írtam. -
domos
senior tag
válasz
Én főleg videózni szoktam vele, 1080@60 minőségben, nekem nagyon bejön ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged