Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
makimakom #1348 üzenetére
Először nekem is úgy indult , aztán teltek a hetek és elég érdekes volt az eredmény , hiszen tényleg nem tartom olyan helyen, a zsebem úgy tudom nem poros
mindenestre tegnap megjött a screenknight fullbody fólia szerűség. Hát, kétszer idegösszeomlást kaptam a felrakásánál, de végül ma reggel szépen tudtam korrigálni. Azt hiszem 2500 forint volt. Érdemes beruházni rá , de csak akkor rakjátok fel ha van bennetek legalább 2-3 valeriána
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
makimakom #1348 üzenetére
Egy van rajta amit en okoztam legalabbis en ejtettem el, persze tok nelkul ( amit heti egyszer veszek le hogy kitakaritsam vagy meg )! De vannak rajta mili karcok es olyan egyenetlenek hogy felelem, tokban! Na azt nem tudom hogy okoztam! Elejen uveg hatuljan sima folia. ( az eleje karcmentes latva, hogy nem regiben csereltem foliat, de fajo szivvel tettem fel az ujat. De azert folia nelkul utosebb! )
-
zbotond
csendes tag
válasz
makimakom #1317 üzenetére
Na apróbb hiba a Facebook. Inkább ez dobjon ki mint a 9 nél a beállítások
maga az alap ugyanaz csak kicsit ki vanfényezve az egész rendszer, adtak hozzá pár olyant ami akár eddig is lehetett volna. Egy kicsit csúfságnak találom, hogy ez az új iOS 10. Lehetne simán 9.5 is. Egyébbként gyorsabb mint a 9.2
-
válasz
makimakom #1317 üzenetére
Akkor várd ki nyugodtan ameddig megjelenik , senkinek nem kötelező feltenni , de ha valaki kíváncsi , csináljon egy ipws file mentést , rakja fel a beta verziót , és ha nem jön be akkor visszarakja a régit , mindenféle adatvesztés nélkül .
A páromnak egy sima iphone5 -ös van , de ma már fel kellett neki is tennem annyira meg tetszett neki az enyémen . Neki pl eddig semmi hiba nem jött elő , pedig többet nyúzza a telefont mint én
-
-
válasz
makimakom #1251 üzenetére
néhány hibát javítottak, amikből mi nem sokkal találkoztunk - az se tulajoknak fontos volt a bluetooth problémájának a kiküszöbölése -, de azért felhúztam a megjelenéskor, bár elégedett is voltam az előző verzióval, de szokásom frissíteni, szerencsére minden okés azóta is.
-
-
-
-
válasz
makimakom #1136 üzenetére
nyomtál gyári visszaállítást az új ios verzióra, vagy csak leszinkronizált már mindent és nincs további tennivalója az áruháznak?
eladogeppc; szia, a mobilokkal készült fotós témában találsz ilyen telefonnal készített képeket is.
a kijelzős üzemidőre hiába írunk bármit, mert az felhasználói szokások, beállítások (fényerő...stb.) függvénye, így mindenkinél más és más eredmények születnek, de valamennyivel jobban bírja a 6s plus, mint az s6 edge+.
nálam az s6 edge+ is jóval több böngészést bírt - pedig még be sem volt igazán állva az akkumulátor, második töltés volt, aztán vitte el a tulaj, én csak átvettem neki újonnan, frissítettem, beállítottam és tesztelgettem kicsit -, mint amennyit te írtál, a 6s plus meg pláne. -
válasz
makimakom #1133 üzenetére
azért az csak furcsa lehet, hogy neked sok problémád van vele, sok más felhasználónak meg nincs, legalábbis nem annyi...
az első ios főverziókkal mindig több probléma van, ha nem is minden jelentkezik minden felhasználónál - gondolok itt például a korábban linkelt akkumulátoros töltöttség százalékos kijelzésére -, de ha kell a jb, akkor marad a kompromisszum, viszont az a szinkronizációs dolog valami beállítási vagy használati gond lehet inkább.
az aktiválás után alapban bekapcsolt lesz az icloud biztonsági mentés...stb., hiába van kikapcsolva az icloud drive, mert külön opciók. -
válasz
makimakom #1131 üzenetére
ennyi probléma a világon nincs, valamivel nagyon alá lett vágva, illetve az akkumulátoros kijelzési hiba adott volt bizonyos beállítások mellett a korábbi ios verzióban, de aztán javítva lett, azért is érdemes frissíteni; link
miért nem nyomtál még rá itunes alól egy teljes visszaállítást és állítottad be újnak, mellőzve a korábbi rendszeren készített mentés visszahúzását?!?!
sok idegeskedéstől megkímélhetnéd magad! -
válasz
makimakom #1120 üzenetére
az icloud szinkronnal mi a helyzet?
nem mentésből pakolja véletlenül vissza?
nyomj rá itunes útján egy visszaállítást, aztán újnak állítsd be a telefont, ne tegyél vissza mentést és nézz rá úgy, az icloud szinkront külön kikapcsolva, legalábbis ideiglenes jelleggel.kazanka; szia, nincs itt semmi goind, csak iphone esetén az egyetemes iphone témában tobzódnak inkább az emberek, a 6s plus meg pláne külön tojás, mivel először csak a 6s-nek volt sokáig téma és ott is, ez a 6s plus topik csak jóval később született meg.
-
válasz
makimakom #1114 üzenetére
itt mi a helyzet; beállítások -> itunes és app store?
ebből jelentkeztél ki, illetve a frissítéseket itt kapcsoltad ki?D4ni; az nem mostanság lesz.
igaz, ilyen tekintetben nem szoktam nézni, mert ha megveszek egy új telefont, akkor maximum egy évig használom - de sokszor még addig sem -, olyan gyorsan meg egyik gyártó sem dobja el a csúcskategória támogatását. -
válasz
makimakom #1081 üzenetére
a százalékokat nem érdemes ilyen szinten nézni, hanem csak hosszabb intervallum után, mert a telefonok nem arányosan merülnek, illetve jelzik ki azt szoftveresen, valamikor rövidebb intervallum alatt leugranak valamennyit, aztán hosszabb esetén annyit sem, ráadásul attól is függ, hogy mi fut épp a háttérben, mert mehet alkalmazásfrissítés, e-mail szinkron...stb., ami nem folyamatosan, hanem csak néha, akkor beleharap az akkumulátorba, utána viszont sokáig nem.
amennyiben hosszabb távon is problémás a dolog és a rendszer is jelzi, hogy akkor is folyamatosan pörög a valami a háttérben, amikor nem kellene, úgy mehet a gyári visszaállítás, akár a 9.3.1 visszaállítás/restore útján, a korábbi rendszeren készített mentés visszaállítása után meg kiderül majd, hogy már akkor is adott volt és hordozva lett a probléma, vagy sem.
az icloud mentés a jobb, ott kevesebb a hordozási hibalehetőség, mint az itunes módozatban.
azok a külsős, utólag telepített alkalmazások szoktak leginkább hibalehetőséget jelenteni adott tekintetben, amik részint önállóan szeretnének a háttérben dolgozni, frissítgetni a tartalmakat...stb., mint például a facebook alkalmazás, messenger...stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged