- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Giovanny #922 üzenetére
nem ez az első iphone-om, de viszonylag gyorsan és könnyen ment anno, amikor a 4s-t megvettem, akkor épp s2 után, aztán azóta is volt felváltva android és ios, sony és samsung telefonok között iphone 5s, majd megint android és most a 6s plus.
nem okoz problémát az ugrálás, nem látom hátrányát az ios zártságának, amikre használom, ahhoz még jailbreak sem kell -, ahogy androidon sem élek egy ideje a root lehetőségével, ha épp adott (lenne).
ja, és azóta az ios is sokkal részletesebben konfigurálhatóbb lett, illetve megkapott olyan funkciókat, ami eleinte csak az androidban voltak adottak, így most még egyszerűbb lenne átszoknom, ha csak most kerülne arra sor. -
válasz
Giovanny #880 üzenetére
elég régóta nem dilemmázok már azon, hogy android vagy ios, mind a kettő jó a maga módján, azt a típusú telefont keresem mindig hozzá, ami az én elvárásaimnak megfelel épp.
a mérettel sincs problémám, bár a 6s plus előtt note 4 volt, azt kellett inkább megszokni a kis iphone 5s után, de sikerült, sőt, meg is szerettem a nagy méretet, pedig eleinte azt hittem, hogy kompromisszum lesz, amit vállalnom kell a jobb akkumulátoros üzemidő...stb. miatt. -
válasz
Giovanny #876 üzenetére
embere válogatja, mert az ios több tekintetben is más azért, de ha az bejön, akkor nagyon is szerethető.
én felváltva használok android és ios oprendszeres telefonokat, mind a kettőt szeretem.lugosi; nekem is van több is, valamelyiket még a 4s-hez vettem anno és azóta jól bírja, illetve bő egy éve a note 4-hez is adott egyet ajándékba a telekom, de elég ritkán kell elővenni azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged