- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BikeZ
tag
válasz
gergotb #1521 üzenetére
Elárulom az aksi teszt soron egy iphone 6s aksit 20 perc alatt feltöltenek majd meritik... az sem teszi tönkre.. egyetlen gyengélye az aksinak ha alámerítik... Ott van pl az Oneplus Dash töltése, 15 perc alatt tölti 0-rol 100% ra az aksit, a teleppel egyutt 2 év garanciát vállalnak rá.. szoval nem kell félni a gyors töltésről. Egyébként meg az alaplapon van egy töltésvezérlö chip, nem dísznek van ott
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
gergotb #1503 üzenetére
Nem azt jelenti, hogy töltöd vele 3-4x, aztán lesz egy Note 7-ed belőle.
Az tesz jót az askinak, ha a lehető leglassab tölti fel az ember, a gyorstöltés csak lerövidíti az életciklusát sajnos. Én kimondottan örülök, hogy nem 2A-es a gyári töltőfej, mert nem halálozik el egy éven belül az aksi, lassan egy éve használom a készüléket, de sose jártam úgy, hogy útközben lemerült volna, pedig én aztán nyomkodom rendesen. -
válasz
gergotb #1391 üzenetére
Figyi ez már bőven rendőrségi ügy szerintem, intézd hivatalosan! Az a baj ha elkezded letiltani, akkor fog más módot találni a zaklatásra. Esetleg rosszabbat
Szerintem ennek tegyél pontot a végére."B" módszer, hogy felveszed, és leteszed az asztalra, hagy menjen neki a hívásdíj. Ha bekapcsolod a hívásvárakoztatást is, akkor még foglalt se leszel másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged