- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
nyilván túloztam
de a jegyzetek(gmail-el van szinkronizálva) imádja lemásolni magát... mappát nem lehet létrehozni (nem tudom miért nem lehet) csak a gmail-es mappa van widget je nem működik
az emlékeztető alkalmazás még ennél is rosszabb konkrétan használhatatlan (innen látszik hogy senki se használja) egy rendes samusung(igen tudom tudom
) simán kezeli a kettőt egy alkalmazásban widgetje szintén nem jó
óra alkalmazás ba igazán lehetne beállítani előre konkrét időpontra ébresztőt beállítani (de nem lehet így csak előtte nap tudod beállítani)
iCloud egy nagy káosz, ahogy az iTunes is (ezért használ mindenki mást pl.: 3uTools
lehet én vagyok rosszul összerakva ?
-
Zsombe
senior tag
Igen, csak tavaly nyáron azért nem volt jellemző rá ez az esés. Az előbb is nyomkodtam kb. 5-10 percet és leesett 80%-ról 73%-ra az akksi, szerintem azért ez nem normális, főleg, hogy nem tűző napon voltam, így nem volt maxon a fényerő.
Azt hiszem elkerülhetetlen az akksi csere, bár még nincs két éves a készülék.Hol érdemes cseréltetni? Hétvégén voltam bent az iStyle-ban, közölték csak az Andrássy úton végzik a cserét, 2-3 napot is igénybe vehet a csere + vigyem a számlát is (amit nem is értek, hogy minek, hiszen már nem garanciális). Szóval inkább másutt, de megbízható helyen végeztetném el a cserét, ahol gyári akksit raknak bele.
@Eclips21: Neked is köszi a választ! Eddig nem volt semmi bajom az iOS11-el, igazából 6 év androidozás és vesződés miatt váltottam közel 2 éve iOS-re. Eddig abszolút nem bántam meg és nem is térnék vissza. Az alma annyira magába szippantott, hogy azóta bővült a paletta iPad-del, iMac-kel és Watch-csal. Azt hiszem innen már nehéz lenne a visszatérés, annyira jól működik az almás ökoszisztéma.
-
Sógi
addikt
Értem, csak az a gond, hogy egy hivatalos forgalmazó br 250 ezerért adja a 32 Gb-osat, ami GSM boltban gyártói garanciával 200e, 16-os meg 178e
Azért vannak különbségek, de ha tényleg adnak rá gyártói garanciát, ahogy azt előttem is írták, akkor nem verem át magam 50 ezerrel -
Sógi
addikt
Nem tudtam, de nem tudok többet kifizetni
de a 16 gigás használhatatlan? Van aki nem a telefonon tárol mindent. Nekem inkább munka telefon lenne, mail, naptár, böngésző, telefonálás, a többi max egy farm hero, Facebook, messenger, viber..
D4ni: mi a baj a GSM bolttal, ha gyártói garanciát ad? Vagy kamu? Amúgy cégesre venném számlával..
-
Sógi
addikt
Sajnos csak erre telik, ez is neccesen
De a 10 Gb szabad nem vészes számomra, nem igazán fényképezek és nem tárolok zenét sem a telefonon..
Most 55 Gigás a telefonom és ebből 8 gigát foglalnak az android alkalmazások, többi csak szabad tárhely...Tehát nem használom ki.
Vagy valami ami sok helyet foglal ios-en még pluszban? -
Sógi
addikt
Nem tűnik vészesnek +2Gb helyfoglalás pluszban a telefonon. Csak 16Gigásra lesz pénzem. A 16 gigából mennyi a szabad a telefonon?
(#1547) muki1981: Nekem most droidos 4100 mah telefonom van, remélem tud majd annyit...A 3000 mah droidosok nem a 2 napos üzemidőről híresek 5,5 colon
-
m@xsys
senior tag
Csak helyeselni tudok. A megjelenes utan mar Apple Music elofizeto vagyok, nagyon bejott, pedig Spotify-t is hasznaltam eleg sokaig. Voltak itt is nehezsegek indulaskor, de osszessegeben nagyon szeretem es megeri az arat. Amiota megvan kevesebb Lp-t veszek ugyan (3-4-et szoktam, 2-3 CD-t), de egyaltalan nem torrentezem a zenet (csak neha orosz testverektol), leszoktam rola. Akinek ajanlottam en is, az ingyenesseg utan is megtartottak az elofizetest. Egy probat meger.
Milyen edzett uveget erdemes venni? xPRO 0,2-t hasznal valaki? mattot?
-
gergotb
tag
Köszi. Nyilván nem akarok belőle hivatalos ügyet, nem hiányzik macera.
A fő gond az, hogy miért nem lehet "Nincshívóazonosító" hivásokat tiltani. Ez annyira alap szolgáltatás, minden telefon tudja.
Nem tudom mit tegyek egyfolytában hívogat, viszont a telefont megszerettem, nem akarnék ezért S7e-re váltani, túl sok a nyűg azzal, ahogy olvasgattam fórumot. -
eladogeppc
veterán
Ez nem jó hozzáállás. Nem fikázni jöttem.... érdeklődni, mert sok az ijesztő videó !
Holnap bemegyek valami Apple Store-ba, vagy nem tudom hova, hogy egy friss telefont meg tudjak nézni.Szerk: Nem értem miért kell +1-ezni valamit, ha az ember kérdez. 220eFt környékén óvatosan válogat az ember. Én is kezdem unni már az Android gyengeségeit. Windows mobile nagyon rendben van, de az Apple csak csak Apple...
-
Giovanny
őstag
-
-
nekem igen, mert anno egy 5s kapcsán volt egy ilyen eset ismerősi körben, hogy behalt az usb kábel, kikapcsolásig lemerült a telefon(ban az akkumulátor), aztán ő is próbált mindent, dugta a töltőfej mellett/helyett notira is, próbálta bekapcsolni a home + power kombóval is, mert valahol olvasta, miszerint néha segít.
az meg pláne érdekes volt, hogy utólag a notit is gariztatni akarta, mert az új usb kábellel a telefon töltőfejével beindult a készülék töltése, de noti usb csatijáról nem, alig tudtam bemagyarázni neki, hogy semmi gond a notival, mert azon az usb 2.0 csak 500 mA, a telefonhoz kapott töltőfej esetén pedig a duplája.
akkor nyugodott csak meg, amikor látta, hogy a bekapcsolható állapotra töltött telefont már a noti 2.0 usb csatija is töltötte.Dzsuri89; feltettem tegnap reggel, semmi extra, bár most javarészt hiba- és biztonsági javításokat tartalmazott a frissítés, az a lényeg, hogy rosszabb semmiben sem lett.
-
-
BeastMode
őstag
Valóban nem rossz és szerintem is nagyon jó a 6S Plus üzemideje, de amúgy nagyon jól jönne egy "a töltőről lehúzás óta" statisztika az iOS-be is.
Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy az elmúlt 7 napban mi volt, az viszont már igen, hogy reggel óta hogy alakul a dolog. -
Htibimor
senior tag
Láttam már élőben. A kirakott modellek viszont azzal a rohadék lopásvédővel vannak ellátva. Le nem veszik róla a kedvemért. Egy másik üzletbe meg nem mennék be, hogy: Bocsi nálad csak megnézném, majd máshol veszek. Tök gáz! A környezetemben meg mindenkinek 6S van. Jó lenne a nagyobb kijelző, de nem tudom, hogy mennyi kompromisszumot kellene kötnöm a mindennapokban. És úgy látom így nem is fog kiderülni, csak, ha veszek egyet.
-
PeteePeti
őstag
Szerintem jól teszik, ha két méretben gyártanak! Így sokkal szélesebb réteget tudnak ki elégíteni! Én egy 6"-os Lenovo Vibe Z2 Pro-ról váltottam az iPhonera! Ha nem lett volna 5,5-ös méretű, akkor eszembe sem jut a váltás! Nekem a 4,7 vagy 5 coll kicsi lenne!
Van akinek meg az 5 coll vagy annál kisebb a nyerő, sőt sokak még mindig a 4 collos verziót sírják vissza!
-
gyorsabb lenne 300-as típussal, pláne ha dual band, mert 5 GHz azonos n szabványos kapcsolaton és link sebességen is többet tud, mint a 2.4 GHz, de gondolom böngészésre és egyéb nem húzós használatra a 40 Mbps környéke is elég neked.
felsál; nálam csak ~94/94 Mbps sebességet, mert nem ad többet a netem, pedig a telefon és a router kapcsolata bőven többet tud, 400 Mbps felett is mérhető lenne, de csak ezért nem lépek fel legalább 500-as csomagba.
amennyiben 2.4 GHz routered van, úgy átlagosnak mondható az általad mért ~80 Mbps, dual band routerrel többet is tudna 5 GHz sávon.
a neten találni 6s/6s plus méréseket, ahol megfelelő ac, legalább 2*2:2 mimo routerrel 422 Mbps is átfér 867 Mbps kapcsolaton. -
router függvénye is a dolog, a 40 Mbps mért (hasznos) sebesség akkor jellemző, ha a router csak 150 Mbps képes, vagy 300-as, de csak 20 MHz van engedélyezve, ráadásul csak 2.4 GHz képes eszközre csatlakozik a telefon.
a wifi forgalom úgy néz ki (sarkítok kicsit az érthetőség kedvéért), hogy a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak, de a forgalom elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés is, innen jön az, hogy bármilyen kapcsolati sebességnél csak egy része a mért (hasznos) sebesség a link sebességének.
nekem rt-ac56u router van, ami ac 2*2:2 mimo képes, mint a 6s plus-om is, így adott a 867 Mbps kapcsolat, de nincs elég gyors netem hozzá, hogy a közel fele hasznos sebességet átvihessem, 100/100 Mbps a netem (a gyakorlatban csak 94/94 Mbps, mert a szolgáltató csak 100-as switch portjára csatlakoztat), azt viszont még n szabványos 5 GHz kapcsolaton is simán tudja a telefon, illetve többet is tudna, ac kapcsolaton meg pláne, a többszörösét.
milyen routered van? -
-
-
a nagyítós hibakeresésre, vagy az új firmware verzió kiadásakor eszközölt teljes gyalulásra és manuális újra belakásra gondolsz?
előbbit képletesen értettem, utóbbi meg megéri nekem, néhány havonta egy órát rászánok, cserébe nem találkozom olyan problémákkal, amiket sokan leírnak, aztán kínlódnak vele egy ideig, kiírják magukból a panaszokat, végül pedig kényszerűen nyomják a visszaállítást és jellemzően megoldódik a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest