- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Gaaabeeesz #1837 üzenetére
Ez szerintem nem touch id hiba. Az akku mehetett tönkre.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz djkacor #1836 üzenetére
Szerintem touch id hibas, nekem is pihen egy ilyen a fiókban.
ha esetleg rajta van a rezgés, kitudod probalni hogy be van-e kapcsolva, a le/fel némító gombbal.
Mivel a kijelzőn semmit sem látsz, ezert azt sem érzèkeled, hogy valojaban be van kapcsolva.
szerintemÜdv, Gabesz
-
djkacor
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulok hozzatok hogy hozzamkerult mar lassan 1 honapja egy Iphone 6 plus olyan hibaval hogy nem kapcsol be, elo eleterol annyit tudok hogy az illetonel ugy romlott el hogy mar nagyon alacsony %-n volt a telo ilyen 1-2% es hogy be kapcsolta rajta a vakut vagy a kepernyovel vilagitott mar nem tudom, mindegy is a lenyeg hogy a toltot kereste hogy feltegye tolteni a telefont de mire meglett a tolto addigra lemerult a telefon, fel tette tolteni de semmi reakcio, es azota nem reagal semmire, se tolto se usb se pc vegleg kinyirta, vagy meg valahogy szerintetek eletre keltheto?
Koszi elore is a valaszokat! -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok,
Van egy eladó PITAKA világos fa tokom kijelzővédő üveggel együtt, ha valakit érdekel, írjon rám. Véletlenül tették a csomagomba egy másik rendelésem mellé... -
aelod
veterán
Sziasztok!
Kijelzőt (Front Camera Home Button Ear Speaker) hol érdemes venni a telefonhoz? Itthon, ebay vagy hasonló megoldás érdekelne.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz nickedez89 #1826 üzenetére
En ilyenkor hiaba csereltem only hangszorot, sajnos altalaban nem oldotta meg a problemat.
Valoszinu valahol a “szuronel” van ilyenkor koszolodva, eltomodve. Vaspor vagy akarmi. De ez csak az en szemelyes tapasztalatom. Ismerosnel mikor komplett kijelzot csereltem, a kiegeszitokkel egyutt, es az tokeletes volt.Üdv, Gabesz
-
-
feco70
senior tag
Üdv!
Vettem használtan egy iPhone 6 plus-t
Minden funkció kiválóan működik rajta,egyetlen gondom van,hogy a hívások hangereje alacsony. Engem megfelelően hallanak,viszont én alig-alig. Headseten és kihangosítva megfelelően működik.
A legfrissebb Ios 12 van rajta.Valami ötlet?
Előre is köszönöm! -
Zsombe
senior tag
válasz balzs12 #1821 üzenetére
Szia!
Én 6 év android használat után váltottam 6S Plusra és azt kell mondjam nem bántam meg. Sokkal simábban működik az OS, nincs döcögés (pedig android vonalon is főként erős telefonokat használtam, leginkább Samsung Note szériát), frissítések rendre jönnek, nem kell amiatt aggódni, hogy legközelebb még jön-e update vagy sem. Logikus és kézreeső minden. Nem kell x naponta újraindítani, mert egyszerűen nem laggol be a rendszer.
Ha új készüléket vásárolsz, akkor igazából nem kell semmire odafigyelned, mert elvileg nincs semmilyen gyári hibája.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
balzs12
tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen készüléket.
Egy Samsung Galaxy S7 telefon helyett venném.
Érdekelne a véleményetek hogy mennyibe jobb vagy rosszabb esetleg az Iphone 6s plus.
Illetve mire érdemes odafigyelni vásárlásnál. -
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Volt esetleg a készülékkel valakinek wifi problémája?
Az a helyzet hogy nehezen találja a hálózatokat meg, és sehogyan sem csatlakozik rájuk.viszont ha csinálok egy hotspot-ot telcsivel akkor meg felcsatlakozik rá bármi,és stabilan tolja a netet!
wifi chip hiba? vagy csak szoftver? mi lehet?
Egy visszaállítást csináltam itunes-al,de ugyan az.
Illetve nemrég lett akku is cserélve (már előtte is ilyen volt).
mi lehet a gond?
-
MODERÁTOR
válasz Eclips21 #1818 üzenetére
Nem tudom.
Nálam a jegyzetek és az emlékeztetők is az iCloud-dal vannak szinkronizálva és nagyon jól működnek. Az irodai és az otthoni géppel is szinkronizál.Én az iTunest is használom és szeretem, abban van az összes zeném, illetve az Apple musicot is abban tudom használni számítógépen.
Ébresztésre az órámat használom, erre úgy emlékszem utoljára a 90-es évek végén használtam telefont mikor újdonság volt, hogy tudnak ilyet a telefonok. De egyébként ma már inkább az a trend hogy az emberek mindenre a telefonjukat használják, szóval inkább én vagyok a kisebbség.
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
nyilván túloztam
de a jegyzetek(gmail-el van szinkronizálva) imádja lemásolni magát... mappát nem lehet létrehozni (nem tudom miért nem lehet) csak a gmail-es mappa van widget je nem működik
az emlékeztető alkalmazás még ennél is rosszabb konkrétan használhatatlan (innen látszik hogy senki se használja) egy rendes samusung(igen tudom tudom ) simán kezeli a kettőt egy alkalmazásban widgetje szintén nem jó
óra alkalmazás ba igazán lehetne beállítani előre konkrét időpontra ébresztőt beállítani (de nem lehet így csak előtte nap tudod beállítani)
iCloud egy nagy káosz, ahogy az iTunes is (ezért használ mindenki mást pl.: 3uTools
lehet én vagyok rosszul összerakva ?
-
Eclips21
őstag
én kicsit se vagyok fanatikus jelenleg is 2 telót használok ios + droid
iOS-t én is szeretem csak az a baj ha egy bug bejön imádkozni kell hogy kijavítsák vagy azt mondják nem bug hanem ez ilyen... közben a funkciók több mint fele használhatatlan, miközben ott a lehetőség az apple kezében hogy helyből lenyomja az androidot csak be kellene kapcsolni egy androidos telefont és megnézni mi a sok bullshit feature mellett az ami igazán kell (és van sok ilyen)
amit nagyon hiányolok jelzés (csippanás/ rezgés) ha felveszik a telefont, vagy hogy a kamera képeket egyszerűen nem bírja a telefon szétválogatni van mindenféle mappa csak az hiányzik amit fotóztál (mert hát ügye az az első mappába van amiben minden benne van) és akkor nincs vége a sornak mert full logikátlan szar néha
-
Zsombe
senior tag
Igen, csak tavaly nyáron azért nem volt jellemző rá ez az esés. Az előbb is nyomkodtam kb. 5-10 percet és leesett 80%-ról 73%-ra az akksi, szerintem azért ez nem normális, főleg, hogy nem tűző napon voltam, így nem volt maxon a fényerő.
Azt hiszem elkerülhetetlen az akksi csere, bár még nincs két éves a készülék. Hol érdemes cseréltetni? Hétvégén voltam bent az iStyle-ban, közölték csak az Andrássy úton végzik a cserét, 2-3 napot is igénybe vehet a csere + vigyem a számlát is (amit nem is értek, hogy minek, hiszen már nem garanciális). Szóval inkább másutt, de megbízható helyen végeztetném el a cserét, ahol gyári akksit raknak bele.@Eclips21: Neked is köszi a választ! Eddig nem volt semmi bajom az iOS11-el, igazából 6 év androidozás és vesződés miatt váltottam közel 2 éve iOS-re. Eddig abszolút nem bántam meg és nem is térnék vissza. Az alma annyira magába szippantott, hogy azóta bővült a paletta iPad-del, iMac-kel és Watch-csal. Azt hiszem innen már nehéz lenne a visszatérés, annyira jól működik az almás ökoszisztéma.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Eclips21
őstag
amúgy érdekes, nekem az 3uTools ugyan annyit mutat mint a telefon 83%-ot, a ciklus számlálóm 2x annyi mint neked, tropára van már az aksim 10% alatt annyira vissza veszi a proci teljesítményét az iOS hogy kb használhatatlan a telefon pedig sose kapcsolt ki és csúcs teljesítmény leadás-t ír ki.
Kezdem azt érezni hogy vissza kell mennem androidra rendesen ellenszenvet érzek az iPhone iránt mióta ez az össze kókányolt iOS11 fut rajta.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Utóbbi időben egyre jobban merül az iPhone-om, pl. ha Waze-ezek, akkor képes 1 óra alatt szinte teljesen lemerülni. Coconut Battery az alábbi statot mutatja az akksiról:
Érdemes lenne cserélnem, vagy szoftveres hiba van? iOS szerint még 85%-os az akku.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Aventador91 #1809 üzenetére
annak tűnik, de azért rákereshetsz itt-ott, hátha vannak vélemények a shopról. én erre most nem érek rá.
Üdv, Gabesz
-
Aventador91
őstag
válasz Gaaabeeesz #1808 üzenetére
találtam magyar oldalon. valós lehet? [link]
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
Aventador91
őstag
hali. tudtok mondani olyan üzletet ahol lehet venni 6s plus beszédhangszórót?
-
pusihusi
addikt
Helló itt nincs senki???????????????
Üdv. Feri!!
-
MODERÁTOR
válasz Miamiquake #1792 üzenetére
Nekem se jött elő semmilyen típushiba, a megjelenés óta ezt használom.
-
Zsombe
senior tag
válasz Miamiquake #1792 üzenetére
Szia!
Én lassan másfél éve használom, de szerencsére semmi hibája. Szerintem típushiba nincs szerencsére.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni, használt iPhone 6S Plus vásárlását tervezem, a szokásos dolgok mellett mire érdemes figyelni?
Van valami spéci típushiba amit figyelni kell?Köszi előre is.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Eclips21 #1787 üzenetére
134.719 71%-ról. Ez kb. 5 perc alatt 10%-kal le is ment az akksiból...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Eclips21
őstag
Nektek mennyi pontot ad az Antutu?
13ezret dob nekem 50% aksival futtatam
Csak azert kerdezem mert most porog a neten ez a rossz az aksi lassab a telefon tema es nekem tropara van az aksim.
-
MODERÁTOR
válasz Tomtailor85 #1784 üzenetére
Ennyire meríti az Fb messenger sajnos.
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Már 2 hete nyúzok egy 6s Plust. Az lenne a kérdésem, hogy tök jó az akku idő nekem, de ha a facebook messengerében videotelefonálok, akkor úgy merül az akksi mint a titanic! Mitől lehet ez?
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok!
3 évnyi 5S-ezés után eljött a csere ideje, és a héten megszereztem a 6S Plus-t, amit imádok... persze nem volt nehéz megszeretni...
A 4K videó eszméletlenül szép, komolyan hihetetlen videókat lehet csinálni. Az ember elsőre nem mondaná meg, hogy egy filmből lát egy jelenetet, vagy egy random videót innen az iPhone-ról... nagyon durva.Viszont lenne két kérdésem, pont a kamerának a képességei miatt: van-e tapasztalat állvánnyal kapcsolatban, milyet érdemes használni, mire kellene külön figyelnem ha szerzek egyet? Illetve van-e olyan kiegészítő, amivel még simábbá lehetne tenni a telefon mozgását, tehát hogy mégjobb videókat lehessen vele csinálni?
Köszi a segítséget!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Eclips21
őstag
válasz #82471168 #1776 üzenetére
Tegnap megnéztem jobban, totál el van tömődve. Megfújtam kompresszorral (kicsit paráztam hogy szétnyomja a telót/ hangszórót/ mikrofon, de semmi baja) és kicsit felszakadozott egy két helyen és ekkor vált egyértelművé meg kell pucolnom valamivel. Ma megpróbálom fogkefével
A feketés részek az eredeti tiszta rácsot takarják, a többi kosz.[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
Felraktam, azaz frissítettem és hagytam beállni a rendszert. Valamivel tényleg jobb, tehát már nem fagy, de a sebességtől így sem dobtam hátast.
I just wanna have some fun.
-
xxman
senior tag
Sziasztok!
Minap szert tettem egy 6S+-ra az SE mellé (eddig értelemszerűen azt használtam). Mindkettőn 11.0.3 van, viszont az ujjlenyomat olvasón kívűl minden sokkal darabosabbnak tűnik a 6S-en. Kevésbé rezponzív, meg-meg röccen, és vannak bug-ok is. Igaz iCloud biztonsági mentést állítottam be az SE-ről. Ez normális jelenség? Köszi!I just wanna have some fun.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném ki kérni.
Nem rég sikerült pofára ejteni és eltörni a képernyőt. Most úgy döntöttem hogy veszek bele egy után gyártottat.
Viszont azt halottam,hogy létezik olyan hogy a telefon érzékeli a hamis képernyőt és letiltja a telefont.
Mennyire igaz ez vagy rémtörténet? -
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem csereltette mostanaban Tmobilnal biztositasban a keszuleket? Van ra esely, hogy nem 16 gbosat kapok hanem 32est, vagy esetleg egy ujabb szeriat?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Most jöttem át droidról.Van olyan lehetőség hogy ne az icouldba hanem a Googlebe mentsen mindent?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
Nem iPhone 6s specifikus a kérdésem…
Egy iPhone 6s 32GB vásárláson gondolkodom, szétnéztem a neten és elég széles sávban szórnak az árak: 136-219 eFt. Ez vajon az egyes boltok más-más kereskedelmi politika miatt van vagy az „olcsók” valamit machinálnak? Kell e tartanom ezektől? Erre, persze nem lehet biztosan válaszolni, de ha valakinek van valamire alapuló véleménye, szívesen elolvasom.
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #1753 üzenetére
Mert nem árulják?
-
nylontacsko
senior tag
Miért nem lehet egyetlen mobilszolgáltatónál sem kapni 6s+-t?
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
laci12234
tag
sziasztok nem találtam mást ahova letudnám irni de vanegy olyan gondom hogy a iPhone 6s + telom csak annyit csinál hogy mutatja hogy dugja rá itunesre rá is dugtam kérte frissités vagy vissza állitást mind a 2 megcsináltam de mikor végzett vissza dobot ugyan oda hogy dujam fel vagy 8 szor megcsináltam de semmi hiba kodot se ir ki megcsináltam másik gépen is win10-e n meg win7-en is és semmi ilyenkor mivan ?? :/
-
choco01
addikt
Hali.
Érdemes frissíteni 9es iosról?
Akkumulátor kezelés, sebesség nem romlik?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
SoldierL
senior tag
Össze-vissza csinál mindent ez az itunes. Felraktam sok videót erre kitörölte az összes zenét. Másolás közben még ráhúzok pár zenét, leáll a másolással. Megbízhatatlan. Tudnátok nekem ajánlani alternatívát? Olyat amivel könnyú, átlátható és a videókat tényleg a (gyári) videók mappába teszi és a zenéket is ugyanígy.
Ja és miért van az, hogy másolásnál rend szerint lehagy 3-4 zenét? Nem másolja fel mindet.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Gaaabeeesz #1736 üzenetére
Én nagyon régen használtam ilyet, amikor még szifon 3G-m volt, és kevés volt a memóriája, de az appok már az újabbakra készültek. Azóta soha.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Udv.
Regebben en mindig hasznaltam ezeket a memoria "ürítő" programokat.
Azt olvastam, hogy ezek inkabb karosak, mintsem hasznosak.Nektek mi a tapasztalotok?
Erdemes valami cleaner progikat futtatni, vagy felesleges?
1-2hetente ujrainditani a telefont es kesz?Koszi
Üdv, Gabesz
-
badmad
senior tag
válasz silmatauki #1714 üzenetére
Szia....vissza akarom állítani a leírásod alapján a telóm de ez a betallózás nekem nem megy az istennek sem....mit csinálok roszul?
-
ferrari1
őstag
Bocsi a késői válaszért! coconutBattery
-
-
kazanka
őstag
Ingyenes navigáció létezik Jailbreak nélkül?
-
Eclips21
őstag
válasz silmatauki #1727 üzenetére
az tuti hogy ez a jó megoldás de már késő
amúgy helyrehoztam mindent,, 100%os újra a telóm cydia se dob semmi hibát kb jobb mint az első telepítésnél ehhez újra raktam mindent mai error-t írt tweak telepítés közben, most nulla hiba van
kezdek belejönni így 7-8 év android bogarászás után
-
silmatauki
őstag
válasz Eclips21 #1726 üzenetére
Passz – én nem variáltam verzióváltással / újrainstallálással – szinte csak a full factory restore-ral foglalkoztam egész idő alatt a béták sorozata alatt, amikor elkezdték agyba-főbe nyomatni a bétákat, és amíg az Apple aláírta a 10.2-t. Azaz amikor kijött egy új béta, formáztam az egész telót és újahúztam 0-ról, immár az új bétával JB'elve.
-
Eclips21
őstag
válasz silmatauki #1725 üzenetére
Amúgy nálam csak azóta csinálja mióta frissitettem beta7-re előtte alpha verzióval nem volt ilyen, de ha vissza teszem az alphat akkor is ugyan ez van. Valamibe belekutyult.
Most olyan gondom van hogy fent van a Cydia felélesztése elott felrakott tweakek amik nem működnek de jelenleg letörölni se tudom őket.
-
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #1723 üzenetére
van megoldás király a gyerek ez az első ami működik és érthető is
iu.: amúgy a Yali102-vel a gond szerintem mert 4. "go" ra van csak jailbreak... remélem javítják
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Tönkre vágtam a cydia-t “Could Not Open File /var/lib/dpkg/status” ez nem is lenne baj, mert van fix rá csak az a baj hogy iFunbox nem látja hogy JB-s a teló pedig a Jalu meg azt állítja hogy az mondjuk előtte is mindenféle hibát írogatott a Cydia. Terminál se működik. Szerintem valahogy nincs root jogom hiába írja a Jalu hogy van. Ötlet? XD
-
Eclips21
őstag
válasz silmatauki #1721 üzenetére
Az lehet hogy a Cylinder azert kezd el szaggatni egy ido utan mert nalam az alpha van fennt? Vagy csak siman program hiba?
-
Eclips21
őstag
válasz silmatauki #1719 üzenetére
köszi, akkor majd frissítem valamikor pár bétét még várok XD hátha lesz stable
-
Eclips21
őstag
nekem szombaton egy nem kompatibilis tweak miatt kb használhatatlan volt a telóm minden gyári app törlődött(igen a beállítások is cydia is yalu is)...(camera appstore számológép maradtak és az appstoreból letöltött alkalmazások) azóta csak youtubos videoban szereplő tweaket teszek fel,
Ez a malőr annyira szar volt hogy se telefonálni (fogadni se hívni se) se belépni a beállításokba(itunes hitelesítés se jelet meg a telón...), kb egy színes kijelző volt XD akkor még szerencsére alá volt írva a 10.2 és gyors letöltöttem és vissza is tettem szűz rendszerként majd elölről kezdtem mindent.
Már elég körültekintő vagyok, akkor kicsit megijedtem hogy ennyi volt van egy icloud lock-os telom ami semmire se jó.
Most is JB-s a telóm de még mindig az alpha verzióval azóta meg már béta7-nél jár. Érdemes frissíteni, ha igen milyen módon kell?
Ha netalántán megint össze sz@rná magát a gépezet mit lehet tenni? megy fel a 10.2.1? majd minden lefekvés előtt egy ima hogy legyen rá JB? vagy hogy lehet ilyenkor visszahozni a 10.2?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Szia Köszi a leírást! Azt szeretném kérdezni, hogy ez ipad mini 2-őn (10.1) működik?
-
silmatauki
őstag
Sziasztok, írtam egy tutorialt azoknak, akik nem félnek JB'lni az iPhone SE / 6s / 6s+ / iPad Pro (mindkét típus) gépeiket. (A többi gép-modellről legalul írtam.) Most érdemes jailbreakelni, amíg lehet!
(a “jailbreak” rövidítve a továbbiakban: JB)
Sietni kell, mert
- ha már 10.2.1-re upgradeltetek, azt nem lehet JB'lni!
- ha túl régi az oprendszer (pl. a nem JB'hető 9.3.4 vagy 9.3.5), lehet, azt meg azért nem lehet. Legalább 10.0-snak kell lennie! De persze 10.0-ról is érdemes most SOS 10.2-re upgradelni.
- a 10.2-t az Apple még pár napig aláírja, azaz most még(!) rárakható egy gépre. Ha viszont kifuttok az időből, akkor már semmiképp nem tudtok visszaállni 10.2-re!1. Kezdés: a gépen 10.2 legyen. Ha a most aktív 10.2.1 lenne rajta, akkor kötelező a downgrade 10.2-re, mert a 10.2.1 már nem JB'lhető. A downgrade-hez szedjétek le az adott gép ipsw-jét innen: http://www.redmondpie.com/download-ios-10.2-ipsw-links-for-final-version-of-the-iphone-and-ipad-firmware/ , majd az iTunes-ban nyomjatok Alt + Restore iPhone (ha előzetesen JB'lt gépről upgradeltek, emiatt muszáj teljesen törölni a gépet) vagy Alt + Update (ha nem muszáj teljesen törölni a gépet)-et. Ezután tallózzátok be az IPSW-t, és indul is az up/downgrade.
2. Miután minimum 10.0-n és maximum 10.2-n lett az iEszköz, töltsétek le ezeket:
https://yalu.qwertyoruiop.com/yalu102_alpha.ipa – ez az IPA file
http://www.cydiaimpactor.com/ - ez a Cydia Impactor3. Kössétek a gépre az iEszközt és indítsátok el a most letöltött Cydia Impactor-t. Két legördülő menüt fogtok látni; abból a felsőnek nem szabad üresnek lennie, hanem a iEszközötök neve kell látható legyen benne. (Az alsó menüben kizárólag androidos dolgok vannak; ezzel a menüvel nem kell foglalkozni.)
4. Húzzátok rá a yalu102_alpha.ipa fájlt a Cydia Impactor ablakára.
5. Meg fogja kérdezni az Apple Developer portálon a usermaileteket és jelszavatokat. Ha nem tudjátok, ilyet hogy hozhattok létre, kérjetek meg valakit, hogy csináljon.
Ha olyan accountotok van, ami fizetős, akkor mindenképp azt használjátok. Ha ilyen nincs, akkor regisztrálni kell egy ingyenes accountot a developer.apple.com-on.
Kiegészítés: ha olyan accotok van, és az több csapatba is tartozik, olyan csapatot válasszatok ki az impactor jelszómegadása után, amely fizetős csapat! NE válasszatok “Personal team”-et, mert akkor 7 nap után (ha újraindítjátok a rendszert) újra kell majd futtatni az egész eljárást!
Azt, hogy 7 napos, vagy 1 éves telepítést kaptatok, egyszerűen ellenőrizhetitek, anélkül, hogy a hét napot ki kellene várnotok: kapcsoljátok ki a Beállításokban az Általános > Dátum és idő > “Automata beállítás”-t (ha be van kapcsolva), és a legalján a dátumválasztóban a (telepítéstől számított) 7 napon túli, de egy évnél nem későbbi dátumot állítsatok be. Ilyenkor ha megnyomjátok a “yalu102” ikont, és az azt írja ki, hogy ““yalu102” is No Longer Available” (“A(z) “yalu102” már nem érhető el”), akkor csak hét napos az installálás.
6. miután dolgozik egy kicsit az Impactor, megjelenik az iEszközön egy új, “yalu102” nevű ikon.
7. Engedélyezni kell az iEszközön a “yalu102” ikon futtatását. Settings -> General -> Device Management (Beállítások > Általános > Eszközfelügyelet), válasszátok ki az emailt, amit használtatok, és felül a “… beállítása megbízhatóként” linkre klikkeljetek. A dialógusablakban a “Megbízható” gombot kell megnyomni.
8. Ezután indítsátok el a “yalu102” ikont
- go-t nyomtok (középen, kékkel “go” felirat)
- ha respring (gyors újratöltés) helyett “failed, retry”-t ír ki a rendszer, akkor arra klikkeltek megint (és így tovább, amíg nem respringel)
- ha volt legalább egy “failed, retry”, akkor a repsring után nem lesz aktív a JB. Ilyenkor újraindítjátok a “yalu102”-t és az egészet fentről kezditek, mindaddig, amíg “failed, retry” nélkül sikerül ez az egész.9. Cydia béta installálása
Fontos: most még olyan Cydia verziót installál a yalu, amelyben a főoldali linkek (pl. “Manage Account” egyáltalán nem mennek). Ezért klikkeljetek erre a linkre az iEszközön:
https://cydia.saurik.com/api/share#?source=http://apt.saurik.com/beta/cydia-arm64/&package=cydia
és installáljátok onnan a Cydiát.
Kiegészítések:
K-1: A gép teljes újraindítása utáni teendő
Mivel ez a JB “csak” semi-untethered megoldás, mindenképp jailbreakelni kell a gép teljes újraindítása után. Ekkor ugyanazt kell csinálni, mint amit fentebb (8. pont) már írtam:
- megnyomjátok a “yalu102” ikont
- go-t nyomtok (középen, kékkel “go” felirat)
- ha respring helyett “failed, retry”-t ír ki, akkor arra klikkeltek megint (és így tovább, amíg nem respringel)
- ha volt legalább egy “failed, retry”, akkor a repsring után nem lesz aktív a JB. Ilyenkor újraindítjátok a “yalu102”-t és az egészet fentről kezditek, mindaddig, amíg “failed, retry” nélkül sikerül ez az egész.K-2: A “yalu102” app újrainstallálása
Ahogy már írtam, 7 nap (nem fizetős fejlesztői account), ill. 1 év (fizetős) után, ha újraindítjátok a gépet, és – ahogy az újraindítás utáni JB-hez kell - a “yalu102” ikont megnyomjátok, azt fogja kiírni a rendszer, hogy ““yalu102” is No Longer Available” (“A(z) “yalu102” már nem érhető el”).
Ilyenkor a következőt kell tenni:
- letörlitek a “yalu102” appot a készülékről (a megszokott hosszúnyomás + X-megnyomás-módszerrel)
- újrafuttatjátok az egész processzt az asztali gépenSzerencsére ilyenkor nem kell újrainstallálni a Cydiából a kedvenc tweakjeiteket! A “yalu102” futtatása után azok aktiválódnak.
K-3: iPhone 7/7+
Az nem JB'lhető 10.2-n. Jelenleg csak 10.0… 10.1.1 felett JB'lhetők egy régebbi és sokak szerint megbízhatatlan módszerrel. Azaz inkább érdemes várni. Ha 10.0 és 10.1.1 között van a gép, akkor NE upgradeljetek 10.2-re, mert e ez előbbiekre biztosabban lesz JB, mint a 10.2-re. Ha viszont már 10.2.1-en vagytok, akkor SOS downgradeljetek 10.2-re (lásd bevezetés). 10.1.1-re (vagy előző verziókra) már nem lehet downgradelni, kizárólag 10.2-re (még pár napig).
K-4: 32-bites iOS10 gépek (iPhone 5, 5c stb.)
Ezek sem JB'lhetők (és nem is lesznek azok)
K-5: a Cydia-beli tweakek iOS10-kompatibilitása
Ezt érdemes megnézni, mielőtt bármit is installáltok: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14e9GB-PNhDJuKI799InVFWrUQc-qn-Wd3zRJHKGkKr0/edit#gid=0 . Az olyan kötelező alapdolgok, mint pl. a NoSlowAnimations, már kompatibilisek. A CameraTweak és egy halom szuper tweak még nem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ferrari1 #1710 üzenetére
Hát, ha 16-os, akkor nem verném magam oda a földhöz hogy milyen jó ár. Olyan átlagos, esetleg kicsit átlag alatt szerintem. Lehet jó vétel is meg nem is. Állapottól is függ, meg függőségtől stb. Mindenféle találgatás nélkül ennyi ciklussal szerintem eléggé használt, gondolom ez az állapoton is tetten érhető. Papírjai rendezettek?
-
ferrari1
őstag
Jó áron tudnék hozzájutni egy példányhoz csak az akksiban 387 töltési ciklus van és azt írja a program, hogy 76%-os. Szerintetek nagyon gáz az az akksi már?
-
Dzsuri89
őstag
válasz Phobion #1704 üzenetére
Mielőtt szervízre adod a fejed, előtte egy iTunes alatti szoftverfrissítést/újrahúzást javasolnék és a telefont Újként álítasd be, elkerülöd a szoftveres hibákat.
Teszteld le, aztán ha úgy is produkálja, akkor mehet szervizbe, de tuti szoftveres anomália szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
sziasztok!
iPhone 6s Plus tulajoktól kérdezném: nálatok előfordult olyan, hogy bizonyos appok (üzenetek, viber) random időközönként kilép és bezárja magát, tehát crash-el az app?
azt olvastam, hogy lehetséges hardver hiba is, február 5-én lejár a garanciám
így az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltatok Ti is ilyet? hardver cserés a telefon? iOS 9.X óta tapasztalom ezt, reméltem, hogy iOS10-el javul a dolog, de nem
-
Sógi
addikt
Mármint az iCloud mentés a beállításokban?
-
Sógi
addikt
Ha resetelni szeretném a telefont akkor utána vissza tudok állítani mindent ahogy volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest