- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
vilmose33 #1404 üzenetére
Jelenleg 9.0.x-et, ill. a 9.1-et használom több gépemen (9.0.x: Air 2, iPhone 6s+, iPhone 5; 9.1: iPhone 6s). A 9.3.3-on valszeg csak a jelenleg nem JB'lt iPad Pro 12.9-emet meg a iPhone 5s-emet fogom JB'lni, azaz a már JB'lt cuccaimat nem updatelem 9.3.3-ra, mert jelenleg az új JB csak tethered, ami rizikós, ha újrabootolsz.
-
silmatauki
őstag
válasz
vilmose33 #1400 üzenetére
én garisokra is mindig felrakom, ha tehetem, mert
- ha szervizeltetni kell, akkor legrosszabb esetben beáldozom a JB-t (restore) a szervizbeadás előtt, legalább ADDIG élvezni tudom a JB előnyeit
- ha meg nem lehet restoreolni, akkor se mindig szankcionálják a JB-t a garis szervizelésben. Pl. ilyen volt nekem egy ilyen konkrét esetem a T-Mobile-lal és egy iPhone5-tel. Valszeg láthatták, hogy JB's a cucc, de nem törölték el a garit. -
*Mukeey*
addikt
válasz
vilmose33 #1366 üzenetére
Nekem is 16os van,hááát,ha nem használsz gyakori mentést otthoni gépre,vagy valami felhő szolgáltatást,akkor felejtős.A szokásos appok plusz kb 500 fotó+pár album jobb minőségben(320kbs),aztán kapásból 1gb a szabad hely.És játék nincs is fennt.Elég kompromisszumos sztem,de azért ki lehet jönni belőle.64gb után azért nem biztos,hogy erre váltanék😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest