Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem csereltette mostanaban Tmobilnal biztositasban a keszuleket? Van ra esely, hogy nem 16 gbosat kapok hanem 32est, vagy esetleg egy ujabb szeriat? -
DefJamHUN
aktív tag
Mostanaban meg olyat csinal, hogy hiaba nyomkodom a bekapcsolo vagy home gombot nem ebred fel a telefon, elhataroztam, hogy mivel 16an lejar a gari visszakuldom az almanak. Mennyi esely van ra, hogy kezdenek vele valamit vagy, hogy uj keszuleket kapok? Ha barmit is csinalnak vele, ujraindul a garancia? Esetleg van valami olyan begyakorolt szoveg amivel nem allnak le vitatkozni?! Koszi elore is!

-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
szaki04
üzenetére
Sorozatszam alapjan nem igenyelhetem, de azert mit gondoltok beprobaljam esetleg telefonon az Applet?
Masik kerdesem, ha valakinek a kezebe kerul a telefonom, betud rajta barmi olyan funkciot kapcsolni amivel esetlegesen felhasznaloi jogot kap a keszulek tavoli vezerlessel, vagy barmi olyat ami az adataim ellen szolgalnak?! -
DefJamHUN
aktív tag
Ma olyat produkalt a telefon, hogy 30%on volt az akku es egyszercsak kikapcsolt, utana megprobaltam bekapcsolni ketszer toltot kert majd harmadjara bekapcsolt, beirtam a pint ( ugyancsak 30%on volt ) majd ra nemsokra megint kikapcsolt es megint toltot kert... lehet az hogy melegrol hidegre aztan ugyszint hidegrol melegre vittem, Vagy csak meghulyult?! Mas talalkozott esetleg ilyennel?
-
DefJamHUN
aktív tag
Fent van a 10 nyilvanos betaja!

-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor lehet ha nem akarnek ra ennyire vigyazni akkor nem is karcolodna ennyire...

-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
makimakom
üzenetére
Egy van rajta amit en okoztam legalabbis en ejtettem el, persze tok nelkul ( amit heti egyszer veszek le hogy kitakaritsam vagy meg )! De vannak rajta mili karcok es olyan egyenetlenek hogy felelem, tokban! Na azt nem tudom hogy okoztam! Elejen uveg hatuljan sima folia. ( az eleje karcmentes latva, hogy nem regiben csereltem foliat, de fajo szivvel tettem fel az ujat. De azert folia nelkul utosebb! )
-
DefJamHUN
aktív tag
Undorito, hogy egy negyed millios telefonnal a keret tokban is ugynezki mintha epitomunkas lennek....
-
DefJamHUN
aktív tag
Na most lebuktattam a rendszert!

Multkor elfogyott a helyem es hogy szabaditson fel letorolte a zenimet de akkor nemtudtam mire gondolni, most viszont szandekosan hagytam hogy toroljon es megint legyalulta! Ezt lehet valahol allitani? Vagy a kovetkezo a kepeim lesznek?!
-
DefJamHUN
aktív tag
Rendeltem ebayrol egy ilyen bor utanzat tokot, nagyon szep nagyon jo, de nagyon feszes a gomboknal is meg az oldalain is!
Mit gondoltok, van olyan, hogy egy tok tobb kart tesz mint hasznot, vagy hagyjam rajta nyugodtan?!
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Úgy gondoltam hogy most az icloundba csinalok egy egy uj e-mailel egy USA regot.
-
DefJamHUN
aktív tag
A mostani account melle csinalhatok egy usat is?
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudok letolteni usa storebol?
A GBoardot nagyon kiprobalnam!
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
silmatauki
üzenetére
akkor ez vitte a pénzt!

másik kérdés. A telefonomban az állapot, infonál 3gbot ír szabadnak, de az Itunes 6-ot. ez mitől lehet?
illetve a programok adatait lehet valahogyan törölni? Mert nézem, hogy a safari is tele van szeméttel?!... -
DefJamHUN
aktív tag
Van barmifele jelentosege a telefonrol frissiteni vagy hasznaljam a szamitogepet?
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Megeri ezert 9.2.1rol visszamenni?
Milyen elonyei vannak a jbnek? ( bocsanat a noob kerdesert de 6evig android fan voltam, december ota vagyok 6s+ tulaj!
) -
DefJamHUN
aktív tag
Errol velemeny?
http://taig9.com/beta/ -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy használom már a készüléket december óta az itunessel sem volt idáig különösebb problémám illetve máig.. feltettem a win10et a minap feltettem az itunest is és azzal kezdte, hogy ledarálta az összes zenét a telefonról amit eddig itunessel feltettem, de igazából a valódi gond, hogy nem is engedi visszatölteni?! ez mitől lehet? -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Elerheto mar a 9.2.1 break, vagy a 9.2 is jo? -
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Igen ezt en is tapasztaltam!
-
DefJamHUN
aktív tag
Akkor nem kuldom el garanciaztatni!

-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
En is boldog tulajdonosa vagyok a keszuleknek, 6evnyi android utan... (
) viszont olyan kerdesem lenne hogy az ujlenyomaterzekelom nem mindig tud azonositani, ezeknek lehet az oka az, hogy peldaul a munkam miatt porosabb az ujjam, vagy ha izzad egy kicsit, vagy mitol lehet?
elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Metal topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest