- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #1384 üzenetére
Ez egyértelmű
-
válasz
Jeanne d'Arc #1362 üzenetére
3 db ultravékony szilikont , egy víztisztát , átlátszó kékes színben , és egy fehéret .
-
válasz
Jeanne d'Arc #1360 üzenetére
Nem rossz
Közben tudtam venni 3-at is , de köszi a linket -
válasz
Jeanne d'Arc #1356 üzenetére
Esetleg linket tudsz küldeni ? 🙂
-
Sziasztok
Megérett a telefonomon a kijelzőn a védőüveg csere , olyat szeretnék venni ami széltől szélig takar , esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Illetve szeretnék valami normálisabb minőségű szilikon tokot .Ha valakinek van tippje , esetleg honnan érdemes rendelni , belföldről , linkelhetne pár oldalt .
Tudom google a barátom , de szeretnék véleményeket is meghallgatni , aki már tapasztalta milyen az adott termék .
-
-
válasz
eladogeppc #1333 üzenetére
Nem éppen
-
Nincs mit , amiket leírtam azokra nagyon figyelj , jóindulatból mondom .
Egyszer vettem egy Galaxy Note 3 telefont , szürkület volt , annyira nem tudtam megnézni , és szokás szerint siettem ezerrel , ebből adódóan figyelmetlen voltam . Hazaérve gondoltam megnézem jobban , és mikor be akartam lépni a szervízmenübe , akkor láttam hogy clone . Hívtam a srácot , de persze nem vette fel , annyit írtam neki 30 perce van , utána én keresem meg . 5 perc után hívott és csak annyit kérdezett hova hozza a pénzemet vissza
Hozzá teszem szerintem az alkatom miatt nem akart kockáztatni
-
-
-
-
Nem tudni még pontosan milyen változások lesznek a 7-es szériába , dual camera , jack csatlakozó lesz vagy sem , nem tudni , de egy biztos , horror ára lesz . Azt kell eldönteni , hogy megéri-e a töbletköltség , ér-e annyival többet . Nekem 6s plus 128 gb van , hiába jön ki a 7-es széria , én nem fogom lecserélni , számomra minden igényt kielégítő telefon .
-
válasz
makimakom #1317 üzenetére
Akkor várd ki nyugodtan ameddig megjelenik , senkinek nem kötelező feltenni , de ha valaki kíváncsi , csináljon egy ipws file mentést , rakja fel a beta verziót , és ha nem jön be akkor visszarakja a régit , mindenféle adatvesztés nélkül .
A páromnak egy sima iphone5 -ös van , de ma már fel kellett neki is tennem annyira meg tetszett neki az enyémen . Neki pl eddig semmi hiba nem jött elő , pedig többet nyúzza a telefont mint én
-
válasz
Die HaPpY :) #1316 üzenetére
Engem egyedül a facebook dobott ki kb 3 alkalommal a 40 ből .
Igazából csak ez az egy volt , a többi csak beállítás volt .Nekem bejött
Ez úgy gondolom minimális hiba , de majd javítják . Ennyi bőven belefér . Nálam legalább is , pedig elég szőrszál hasogató vagyok . (az asszony szerint
)
-
-
-
válasz
Die HaPpY :) #1272 üzenetére
Nekem van egy fekete eladó , ha esetleg érdekel
-
-
válasz
eladogeppc #1234 üzenetére
Ha a Google telepitve van és a helymeghatározás aktiv akkor igen
-
válasz
eladogeppc #1230 üzenetére
Régen Apple ellenes voltam nem tudom miért , nem volt szimpatikus . Rengeteg androidos telefonom volt , köztük több felső kategóriás készülék de valahogy egyikkel sem voltam igazán elégedett. Egyszer tartozásba beszámitottam egy iphone5-ös készüléket , csak sajnos kicsi volt a lapát kezemnek , pedig tetszett . Akkor eldöntöttem ha lesz nagyobb méretben veszek egyet .
Azóta vettem magamnak egy Iphone6 s Plus 128 Gb-os készüléket , a páromnak egy iphone5 64 GB-os telefont , és a laptopot is lecseréltem egy MacBook Pro-ra . Rájöttem hogy miért is drága ez a márka , mert minőségi . Lehet hogy a többi telefon 8 magos meg 4 Gb ram van benne , de mint az ábra is mutatja , az Iphone igen csak odaver az androidnak . Sokan nem értenek ezzel egyet , de nem is kell , szerintem aki ismeri a márkát és a készülékeket nem kell neki semmit magyarázni , és győzködni . -
-
A Tokot bevittem a boltba , szó nélkül egy ugyan olyanra cserélték ki, azt mondták nagy valószinűséggel gyári hibás volt , nem volt még ezzel a tokkal reklamáció . Hát majd kiderül
-
-
válasz
eladogeppc #1205 üzenetére
Erre gondoltam én is , ez nem android hogy melegedjen , meg hát nem is szokot , tehát az kizárt , az ágyon nem sérülhetett meg , tuti valami gyári hiba , csak azt nem tudom mi idézhette elő ?
-
válasz
Jeanne d'Arc #1202 üzenetére
Ha gyári hibás az a jobbik eset és csak én voltam peches
-
-
Na tessék , ennyit az eredeti tokról , tegnap vettem most meg .... Vissza raktam a dobozában es holnap szépen vissza viszem . A telefon csak az ágyon volt nem érhette semmi külső hatás , ahhoz képest szépen feljött a bőr rajta
kicsit felpuposodott
-
Tegnap végre lecseréltem a régebbi tokot amit csak ideiglenesen vettem rá , amikor a készüléket megvettem , most végre úgy érzem rákerült az igazi , legalább is számomra , nagyon jó , kellemes tapintás , igazi minőség , csak hát az ára ami kicsit sok , na de nem baj minden fillért megért
-
Remélem Lesz hamarosan valami frissités , használtam a 9.3 bétákat , azokkal nekem nem volt semmi gondom , itt az emailek nem jönnek csak ha manuálisan megnézem , pedig a push is be van állitva , értesitések több alkalmazásnál nem jelentkeznek amik eddig gond nélkül működtek , nem tudom mit csináltak , de valamit elcsesztek az biztos
Remélem nem kell heteket várni -
Sziasztok
Esetleg van valakinek ilyen tokja ? Ha van véleményt tudna mondani ? Köszi előre is
-
-
-
-
Sziasztok
Tud esetleg valaki I6s+ nem jailbreakelt készülékre működő hivás rögzitő appot ? Elég fontos lenne .
Köszi előre is -
-
-
Nekem előtte egy lenovo üzleti kategóriás volt , i5 2 gen procival , 8 giga rammal , 128 SSD plussz 1 TB háttértár , 2 Gb video kártya . Meg voltam vele elégedve , munkára használtam , és nem kiméltem elhiheted .
De ennek a nyomába sem ér , nem bántam meg , használtan vettem egy nagyon jó állapotban lévőt , mintha új lenne -
-
-
-
Szerintem minden embernek más az ízlése , az igénye , nem kell egyet érteni a másikkal , de tiszteletben kell tartani , hogy a másik ember más véleményen van , ennyire egyszerű
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok..
Nem tudom ki tudna a segítségemre lenni , de ki tudja , hátha .
Jelenleg az IOS 9.3 2 béta fut a telefonon , elég rendesen belaktam már .Nincs vele gondom csak a jealbreak hiánya
A kérdés a következő lenne . Arra van mód hogy visszaállítsam egy korábbi verzióra amit tudok jealbrekelni , úgy hogy a jelenlegi appok illetve a beállítások vagy egy részük megmaradjanak ? Illetve ha utána ismét frissülne a telefon gondolom a jealbreak elszáll igaz ?
Bocs ha esetleg hülyeségeket kérdezek , de bizonyos dolgokkal még nem vagyok tisztában .
A válaszokat előre is köszönöm
-
Tökéletes köszön .
-
-
-
-
Valakinek esetleg nincs ötlete hogy a gyári e-mail app miért csak akkor jelzi az új e-mailt amikor megnyitom ??? Elég bosszantó hogy nem jön értesítés 😔
-
-
Kis segítséget kérnék , csengőhangot hogy tudok könnyen rátenni ?
-
-
Végre megjött a kicsike
Tok + üvegfólia beszerezve felrakva , nagyon frankóLenne egy kérdésem . Az képernyő elforgatást ki lehet kapcsolni ?
-
-
Bocs a sok kérdésért , elvileg holnap érkezik a kicsike , és minőségi dolgokkal szeretném védeni (mivel nem egy olcsó telefon), amik azért elfogadható árban vannak .
Üvegfóliából , melyiket tudnátok ajánlani ?
-
-
-
Esetleg valaki vett ilyen tokot ?
-
-
-
-
-
-
-
Most is ilyen méretű készülékem van , csak más márka , azzal nem lesz gond , értem amit leírtál , és valóban igazad van , ez személy függő , volt már iphone-om 5-ös széria , csak elveszett a kezemben , de ez úgy gondolom szuper lesz . Az akksiról neked mik a tapasztalataid ?
-
Sziasztok
Január közepén váltok erre a készülékre , remélem megéri , a tesztek , videók alapján nagyon jó kis készülék , szerintem nem fogok csalódni benne , remélem az akkumulátor is úgy fogja bírni ahogy ígérik illetve sokan írták .
A kérdésem a következő lenne . Szerintetek megéri jailbreakelni a telefont az azzal járó előnyök miatt ?
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest